Γάτα παγιδευμένη σε φορητό ψυγείο σώζεται από σκύλο-από μηχανής Θεό

Νομίζω ότι τα περιστατικά είναι τόσα πολλά, που πλέον πρέπει να αρχίσουμε να αναθεωρούμε την αδιαπραγμάτευτη ιδέα ότι οι γάτες και οι σκύλοι είναι εχθροί. Μετά τον σκύλο που έσωσε -από βέβαιο θάνατο- γάτα εγκλωβισμένη στο σεισμό της Σμύρνης, μετά από ένα γατάκι που πήρε στην αγκαλιά του ένα εγκαταλελειμμένο κουτάβι τώρα και ένα υπέροχο χάσκι γίνεται ο ιππότης που σώζει μια υπέροχη πανθηρούλα!

Η μοίρα της αβοήθητης γατούλας φαινόταν τραγική, όταν κάποιος τρελός άνθρωπος την παγίδευσε σε ένα φορητό ψυγείο και το έβαλε σε μια πλαστική σακούλα. Στη συνέχεια, αυτός ο τρελός άνθρωπος άφησε το παγιδευμένο ζώο έξω από ένα καταφύγιο ζώων στην Αριζόνα, το Fearless Kitty Rescue. 

ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΔΑ: Σκύλος σώνει γάτα από το σεισμό στη Σμύρνη

Ο καθένας αναρωτιέται, βέβαια, αφότου έκανε αυτή την αποτρόπαιη πράξη, γιατί άφησε το γατάκι έξω από ένα καταφύγιο – θα μπορούσε να έχει μια ευκαιρία το γατάκι, αν το άφηνε έξω από το καταφύγιο μεν, αλλά ελεύθερο. Όμως έχω αποδεχτεί εδώ και καιρό  ότι δεν μπορώ να βγάλω άκρη με εσάς τους ανθρώπους, οπότε θα το προσπεράσω.

Κι ενώ η άμμος στην κλεψύδρα της πανέμορφης γάτας κόντευε να εξαντληθεί, ένας από μηχανής θεός εμφανίζεται! Μια γυναίκα έβγαλε τον σκύλο της, ένα πανέμορφο χάσκι με το όνομα Κόντα, για την καθημερινή του βόλτα κοντά στον χώρο, όπου το παγιδευμένο γατάκι είχε εγκαταλειφθεί. Περνώντας από μπροστά από το κόκκινο ψυγειάκι, ο σκύλος σταμάτησε και άρχισε επίμονα να τραβάει τη γυναίκα προς το ψυγείο, ενώ μύριζε -σαν να μην υπάρχει αύριο- τη σακούλα με το ψυγειάκι μέσα. 

Έτσι, κατάφερε να τραβήξει την προσοχή της γυναίκας, η οποία πλησίασε και… ω του θαύματος, ανακάλυψαν μαζί ότι μέσα στο ψυγειάκι βρισκόταν μια γατούλα δίχως στον ήλιο μοίρα – ωστόσο ακόμη ζωντανή, χωρίς να έχει υποστεί σοβαρές βλάβες! Το βλέμμα της γάτας, όταν ελευθερώνεται, τα λέει όοολα… πόσο έντονη είναι η επιθυμία για Ζωή!

Αν κάποιος νομίζει ότι το ψυγειάκι ήταν δροσερό, θα πρέπει να αναθεωρήσει – στην περιοχή μαστίζει καύσωνας και η θερμοκρασία των 41 βαθμών, παραλίγο να αποδειχτεί καταδικαστική για το γατάκι. Είναι άγνωστο για πόσο διάστημα το γατάκι ήταν μέσα στο ψυγείο, αλλά υποθέτω όχι για πολύ, γιατί πόσο να αντέξει σε τέτοιες θερμοκρασίες;! 

Η πανέμορφη μαύρη γάτα (τελικώς αποδείχτηκε μάλλον τυχερή)  ονομάστηκε Τζούλιαν (που στα δανέζικα σημαίνει «ατρόμητος») και παρόλο που ήταν καλά στην υγεία της, ένας μικρός όγκος στην ουρά, ίσως αναγκάσει τους υπεύθυνους του καταφυγίου να την ακρωτηριάσουν (την ουρά).

Σε ετούτο το σημείο θα μοιραστώ μαζί σας και ένα συνοπτικό οδηγό για το πως να συμφιλιώσετε ένα σκύλο και μια γάτα στο σπίτι σας!

ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟ: Σαν το σκύλο με τη γάτα

Για το τέλος σας άφησα μια ακόμη εκπληκτική ιστορία για το πως οι σκύλοι και οι γάτες μπορούν να γίνουν καρδιακοί φίλοι και θεραπευτές ο ένας του άλλου! Μάθετε για τις 3 τυφλές γάτες που θεραπευτηκαν από δύο σκύλους θεραπευτες κάνοντας κλικ ακριβώς ΕΔΩ!

Εσείς έχετε να διηγηθείτε άλλες παρόμοιες ιστορίες αγάπης μεταξύ σκύλου και γάτας;! Περιμένω τα σχόλιά σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *