Οι γάτες της αυλής

Υποστηρίξτε τον Τσίτσο

Μου ζητήσατε πολλές φορές να υποστηρίξετε την προσπάθειά μου για τη φροντίδα αδέσποτων γατών και έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω αυτή την επιλογή.

Αυτή τη στιγμή σε καθημερινή βάση, εγώ ο Τσίτσος, μεριμνώ για τη σίτιση και την υγεία 90 γάτων και 5 σκύλων σε διάφορες αποικίες στη Χίο. Ταυτόχρονα περιθάλπτω (οι υπηκόοι μου τέλοσπάντον) “ξένες” γάτες (συνήθως) και σκυλιά (σπάνια) που είτε είναι νεογέννητα και εγκαταλελειμμένα, είτε είναι βαριά άρρωστα και φροντίζω για την εύρεση υιοθεσίας, όσο αυτό είναι δυνατόν. Συνήθως επιδιώκω τις στειρώσεις των ζώων, όταν ωριμάζουν σεξουαλικά γιατί δεν θα μπορέσουμε να φροντίσουμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό ζώων. Σε αυτή τη διαδικασία με υποστηρίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου.

Αν θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια με όποιο ποσό επιθυμείτε, η αρωγή σας θα ήταν σημαντική.

1. Υποστηρίξτε τον Τσίτσο μέσω πιστωτικής κάρτας

2. Υποστηρίξτε τον Τσίτσο μέσω Paypal;

Αν το paypal είναι ο προσφιλής τρόπος μεταφοράς χρηματων για εσάς μπορείτε να υποστηρίξετε τον Τσίτσο και τις Τσιτσόγατες συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα:

3. Υποστηρίξτε τον Τσίτσο μέσω τραπεζικού λογαριασμού;

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και του paypal μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια του Τσίτσου στέλνοντας χρήματα στον λογαριασμό GR53 0172 7020 0057 0204 6208 580 (Δικαιούχος ΚΑΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Τράπεζα Πειραιώς) βάζοντας στην περιγραφή “Για τον Τσίτσο”!

Δείτε στα παρακάτω βίδεο τις τροφοδοσίες μερικών από τις Τσιτσο-Αποικίες 

Πρωινό τάισμα στην γατοαυλή

Επιθεώρηση αποικιών Α, Β & Γ

Επιθεώρηση αποικίας Δ

Σίτιση γατοαυλής με BARF-δώρο