Οι γάτες της αυλής

Υποστηρίξτε τον Τσίτσο

Μου ζητήσατε πολλές φορές να υποστηρίξετε την προσπάθειά μου για τη φροντίδα αδέσποτων γατών και έτσι αποφάσισα να δημιουργήσω αυτή την επιλογή.

Αυτή τη στιγμή σε καθημερινή βάση, εγώ ο Τσίτσος, μεριμνώ για τη σίτιση και την υγεία αισίως 120 γάτων και 10 σκύλων σε διάφορες αποικίες στη Χίο – οι αριθμοί μεταβάλλονται ανάλογα με το αν βρίσκονται καποιες θεαρεστες υιοθεσίες και ανάποδα όταν εμφανίζονται καινούρια γατάκια από το πουθενα (οι γατες των αποικιων ειναι σχεδόν όλες στειρωμενες). 

Ταυτόχρονα περιθάλπω (οι υπήκοοί μου τέλοσπάντων) “ξένες” γάτες (συνήθως) αλλά και σκυλιά (σπάνια) που είτε είναι νεογέννητα και εγκαταλελειμμένα, είτε είναι βαριά άρρωστα και φροντίζω για την εύρεση υιοθεσίας, όσο αυτό είναι δυνατόν. Συνήθως επιδιώκω τις στειρώσεις των ζώων, όταν ωριμάζουν σεξουαλικά γιατί δεν θα μπορέσουμε να φροντίσουμε ένα πολύ μεγαλύτερο αριθμό ζώων. Σε αυτή τη διαδικασία με υποστηρίζει και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χίου. Οι αποπαρασιτώσεις των δικών μας και ξένων αποικιών είναι ένα ακόμη εγχείρημα, από τα δύσκολα, που προσπαθούμε να φέρουμε σε πέρας! 

Αν θέλετε να συνεισφέρετε σε αυτή την προσπάθεια με όποιο ποσό επιθυμείτε, η αρωγή σας θα ήταν σημαντική.

1. Υποστηρίξτε τον Τσίτσο μέσω πιστωτικής κάρτας

2. Υποστηρίξτε τον Τσίτσο μέσω Paypal;

Αν το paypal είναι ο προσφιλής τρόπος μεταφοράς χρηματων για εσάς μπορείτε να υποστηρίξετε τον Τσίτσο και τις Τσιτσόγατες κάνοντας κλικ στο παρακάτω κουμπι (Donate):

3. Υποστηρίξτε τον Τσίτσο μέσω τραπεζικού λογαριασμού;

Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με τη χρήση πιστωτικής κάρτας και του paypal μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια του Τσίτσου στέλνοντας χρήματα στον λογαριασμό GR53 0172 7020 0057 0204 6208 580 (Δικαιούχος ΚΑΚΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Τράπεζα Πειραιώς) βάζοντας στην περιγραφή “Για τον Τσίτσο”!

4. Υποστηρίξτε τον Τσίτσο αγοράζοντας το βιβλίο "Τσίτσος, η γάτα που μιλούσε πολύ"

Από τις 8 Μαρτίου 2023 κυκλοφορεί το πρώτο Τσιτσοβιβλίο, ‘Τσίτσος, η γάτα που μιλούσε πολύ’ από τις Εκδόσεις Διόπτρα. Πρόκειται για ένα χιουμοριστικό εγχειρίδιο που αποκαλύπτει μπόλικα μυστικά και τιπς για τη γάτα μέσα από τους χιουμοριστικούς διαλόγους του Τσίτσου με τον Πατέρα . Αν θέλετε μπορείτε να το αποκτήσετε κάνοντας κλικ εδώ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα τις 120 Τσιτσόγατες (και χωρίς να επιβαρυνθείτε έξτρα εσείς).

5. Κάντε τις γατο-αγορές σας από το Gatoskilo.gr

Αν είστε τύποι που αγοράζετε τα προϊόντα που χρειάζεστε για τη γάτα σας τότε, αν επιθυμείτε, μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας από το online petshop Gatoskilo.gr κάνοντας κλικ εδώ και με κάθε αγορά σας θα ενισχύετε τις 120 Τσιτσόγατες (και παλι χωρίς να επιβαρυνθείτε έξτρα εσείς).

Τέλος, δείτε στα παρακάτω βίδεο τις τροφοδοσίες μερικών από τις Τσιτσο-Αποικίες 

Πρωινό τάισμα στην γατοαυλή

Επιθεώρηση αποικιών Α, Β & Γ

Επιθεώρηση αποικίας Δ

Σίτιση γατοαυλής με BARF-δώρο