18χρονος γάτος καταφυγίου με νεφρική ανεπάρκεια υιοθετείται για πρώτη φορά στη ζωή του (+ΦΩΤΟΣ)

Παιδια, σας έχω πόσο λατρεια έχω στα ηλικιωμένα γατούνια! Όσο λατρεύω τα μικροσκοπικά νεογέννητα γατάκια, αλλο τόσο λατρεύω και τους ηλικιωμένους γάτους και γάτες. Άλλωστε ποιος είπε πώς τα ηλικιωμένα ζωάκια δεν έχουν δικαίωμα σε μια νέα ζωή, να ζήσουν αυτό που στερήθηκαν σχεδόν σε όλη τους την ζωή. Αυτό συνέβη και με την γλυκύτατη γατούλα Sammy, η οποία υιοθετήθηκε για πρώτη φορά στα 18 της χρόνια. Ας γνωρίσουμε την ιστορία της.

Η ιστορία του Sammy

Ο Sammy είναι ένας εξαιρετικός ηλικιωμένος tuxedo που έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ένα καταφύγιο. Πριν από δύο χρόνια, ωστόσο, ανακάλυψε επιτέλους τη ζεστασιά ενός πραγματικού σπιτιού και οικογένειας και εγκατέλειψε το καταφύγιο γάτας της Ουάσιγκτον Purrfect Pals!

Η υιοθετήσει του Sammy έγινε από τον Tim Adams, έναν κύριος με χρυσή καρδιά με τον οποίο έλαβε τη σπίθα στην πρώτη συνάντηση. «Άρχισε να τρίβει το πρόσωπό του παντού, ξανά και ξανά», είπε ο Tim όταν πρωτογνωρίστηκαν στο κέντρο υιοθεσίας του Arlington.

Η νέα ζωή του Sammy

Ο Sammy ζει με τον Tim εδώ και δύο χρόνια και η συνύπαρξή τους είναι υπέροχη. Η γάτα είναι μια χαρά, απλά πρέπει να ακολουθεί μια ειδική δίαιτα για ορισμένα νεφρικά προβλήματα που έχει λόγω της ηλικίας της. Σε ετούτο το σημείο να πω ότι ίσως η πεπατημένη για την υποστήριξη γάτας με νεφρικά προβλήματα ίσως ειναι μια αργή πορεία φθοράς και έχω να σας προτείνω μια τελείως διαφορετική προσέγγιση (που θα πρεπει φυσικά να εξετάσετε μαζί με τον κτηνίατρό σας)! Διαβάστε το σχετικό μου άρθρο εδώ

Μετά από μια αρχική περίοδο μελέτης του νέου περιβάλλοντος και της νέας ατμόσφαιρας, ο Sammy έγινε ο καλύτερος οικοδεσπότης, «ευγενικός, υπομονετικός και σούπερ στοργικός». Και είναι τελικά κοντά στην αγκαλιά και τη ζεστασιά μιας οικογένειας . Δεν υπάρχει σωστή ηλικία για να είσαι ευτυχισμένος!!

Και πόσο χαρά ένιωσα όταν έμαθα ότι ο Summy έφτασε αισίως τα 20 χρόνια και τα καταφέρνει ακόμη τοσο καλά! Και μια που έφτασε η κουβένδα εδώ, ανακαλύψτε σε πόσα ανθρώπινα χρόνια αντιστοιχούν τα 20 γατίσια χρόνια, κάνοντας κλικ εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *