Ετοιμόγεννη γάτα μπαίνει σε νοσοκομείο ζητώντας βοήθεια (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Για όλους όσους πιστεύουν ότι οι γάτες είναι … “απλώς ζωάκια” που δεν καταλαβαίνουν και πολλά, ούτε μπορούν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους και μάλιστα όταν έχουν επείγουσες ανάγκες, τι θα λέγατε αν σας ενημέρωνα ότι μια γάτα ετοιμόγεννη, που είχε παρέλθει η στιγμή που κανονικά θα έπρεπε να γεννήσει και η ζωή της και των μωρών της βρισκόταν σε κίνδυνο, μπήκε σε ένα κέντρο υγείας ζητώντας εσπευσμένα βοήθεια, νιαουρίζοντας;

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη και πάλι στην Τουρκία, μόλις 4 μήνες μετά από ένα άλλο περιστατικό που μια γάτα-λεχώνα μπήκε σε νοσοκομείο ζητώντας βοήθεια για ένα παιδί της που είχε πρόβλημα με τα ματάκια του, και 16 μήνες μετά από ένα παρόμοιο γεγονός. 

Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο ότι όλα αυτά τα θαυμαστά συμβαίνουν στην Τουρκία, γιατί πρέπει να πούμε ότι η γάτα σε αυτή τη χώρα χαίρει τεράστιας εκτίμησης. Σε κάθε περίπτωση ας μείνουμε με το γεγονός που πραγματικά μου έκανε μεγάλη εντύπωση και δείχνει πολλά για το ένστικτο της γάτας και μάλιστα της μαμάς γάτας

Σε αντίθεση με τα προηγούμενα δύο περιστατικά που σας ανέφερα λοιπόν αυτή η άτυχη/τυχερή εγκυμονούσα γατούλα έφερε τα μικρά της μέσα στην κοιλιά τους. Η γατούλα πονούσε και δεν είχε άλλη επιλογή από το να τολμήσει να μπει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής Tatvan και να νιαουρίζει με όλη της τη δύναμη ζητώντας απελπισμένα βοήθεια. Οι πόνοι από τις συσπάσεις ήταν ακραίοι και δεν μπορούσε πια να τους αντέξει, οπότε η μόνη της ελπίδα ήταν..  οι άνθρωποι! Δείτε και το σχετικό, συγκινητικό βίδεο:

Παρακολουθώντας την κάμερα του κέντρου υγείας οι νοσοκόμες την άφησαν να μπει, αλλά δεν είχαν ιδέα τι συνέβαινε και αποφάσισαν εσπευσμένα να καλέσουν τον κτηνίατρο του δήμου.

Με μια τελευταία προσπάθεια και την βοήθεια του ευγενικού κτηνίατρου η γατούλα κατάφερε να γεννήσει χωρίς παρατράγουδα 4 γλυκά μωράκια που ευτυχώς είναι υγιή! 

Ο καλός κτηνίατρος εδήλωσε: «Η επέμβαση ήταν επιτυχής. Τώρα έχουμε τέσσερα νεογέννητα γατάκια. Η μάνα και τα παιδιά της θα παραμείνουν υπό την προστασία μας μέχρι και εκείνη να να ανακτήσει την υγεία της και να βρούμε σπίτια για τα νεογέννητα»!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακόμη δεν με κάνατε Follow στο Facebook; Ποτέ δεν είναι αργά!