Τηλεπάθεια και γάτες

.. γράφει ο Στρατής Θεοφίλου

Πολλά πειράματα έχουν επιβεβαιώσει την εκπληκτική ικανότητα των γατών να προβλέπουν επικείμενες καταστροφές, ακόμη και θανάτους!!!

Οι άνθρωποι που ζουν σε περιοχές που είναι επιρρεπείς σε φυσικούς κινδύνους (ηφαιστειακές εκρήξεις, σεισμοί, πλημμύρες), εμπιστεύονται τα ζώα περισσότερο από οποιεσδήποτε άλλες προβλέψεις.

Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, οι ιδιοκτήτες γατών, παρατηρώντας προσεκτικά τη συμπεριφορά τους, κατάφεραν να σωθούν από επιθέσεις εχθρικών αεροσκαφών και βομβαρδισμούς (βλεπε εδώ).

Το φαινόμενο της τηλεπάθειας εξηγείται από το γεγονός ότι τα ζώα πιάνουν μια σειρά από ήχους απρόσιτους στο ανθρώπινο αυτί, δείχνοντας ανησυχία ενώπιον του ιδιοκτήτη.

Εκπληκτικές περιπτώσεις με γάτες που χάθηκαν κατά τη διάρκεια μετακίνησης (βλέπε εδώ), ή βρέθηκαν σε σπίτια όπου δεν ήξεραν προηγουμένως, και πως επέστρεψαν πίσω, είναι δύσκολο να εξηγηθούν. Κάποιοι ερευνητές υποστηρίζουν ότι η εγκεφαλική ακτινοβολία των ανθρώπων που αναζητούν το “χαμένο” τους φιλαράκι, βοηθάει τα γατιά να βρουν το δρόμο.

Τηλεπάθεια γάτας

Πιστεύεται ότι οι γάτες από αρχαιοτάτων χρόνων ανέπτυξαν μια μοναδική ικανότητα – την τηλεπάθεια. Οι οπαδοί της θεωρίας υποστηρίζουν ότι η οικογένεια αυτή των αιλουροειδών έχει αυτήν την ιδιότητα που της επιτρέπει αν όχι να καταλαβαίνει την ανθρώπινη γλώσσα, να διαβάζει και να προνοεί τις ανθρώπινες σκέψεις. Οι ειδικοί συμβουλεύουν να περνάτε περισσότερο χρόνο με το κατοικίδιο ζώο σας, επικοινωνώντας διανοητικά μαζί του, χαϊδεύοντας το στοργικά και κοιτώντας στα μάτια.

Οι γάτες μπορούν να διαβάσουν τις ανθρώπινες σκέψεις (!;)

Η έρευνα της Susanne Schölz, μιας Σουηδής επιστήμονα φωνητικής στο Πανεπιστήμιο Linkoping, επιβεβαίωσε ότι οι γάτες μαθαίνουν να επικοινωνούν με τον άνθρωπο με έναν ειδικό τρόπο. Συνδέουν τα γεγονότα με τον τονισμό, τις χειρονομίες και τις ενέργειες των ανθρώπων, τα απομνημονεύουν, και έτσι «δημιουργούν» μια προσωπική «γλώσσα» στην οποία επικοινωνούν με τον ιδιοκτήτη. Για παράδειγμα, εάν ανοίξετε το ψυγείο πριν από κάθε σίτιση του κατοικίδιου ζώου σας, τότε θα θυμηθεί πολύ γρήγορα αυτό το είδος «τελετουργίας». Επίσης, η γάτα μπορεί να συσχετίσει τις ενέργειές της και τις συνέπειές τους με την αντίδραση του ιδιοκτήτη.

Σύμφωνα με τον Tim Link, συγγραφέα και ερευνητής των ζώων, φυσικά και μπορούν. Οι γάτες μπορούν να μιλήσουν στον άνθρωπο, και πέρα από τη γλώσσα του σώματος και την ορατή συμπεριφορά. Σύμφωνα με τον Link, το μόνο που χρειάζεται είναι ο ποιοτικός χρόνος και ανοιχτό μυαλό για την ενίσχυση αυτής της εκπληκτικής ικανότητας να σχηματίσετε έναν δίαυλο επικοινωνίας χωρίς λέξεις με τον φίλο σας.

Ο Link λέει ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να μιλούν τηλεπαθητικά στις γάτες, αλλά δεν το εφαρμόζουν. Συγκρίνει αυτήν την ικανότητα με τους μυς που δεν χρησιμοποιούνται και ατροφούν. Λέει ότι αυτή η τηλεπαθητική ικανότητα να μιλάμε με ζώα υπάρχει σε όλους τους ανθρώπους, απλώς παρέμεινε αδρανής λόγω των φόβων μας και των αμφιβολιών μας. Τα περισσότερα παιδιά, ηλικίας 3 έως 5 ετών έχουν ενστικτώδη ικανότητα να επικοινωνούν με ζώα. Αλλά καθώς μεγαλώνουν και εκτίθενται στον κόσμο, χάνουν αυτή τη φυσική ικανότητα και αντ’ αυτού, τα ένστικτά τους αντικαθίστανται από αμφιβολίες και φοβίες , και η εστίασή τους μετατοπίζεται στη λογική σκέψη. Ως ενήλικες, μπορείτε να πείτε, “Οι γάτες δεν μιλούν.” Έτσι, όταν νομίζετε ότι μπορούσατε να αποκρυπτογραφήσετε αυτό που μπορεί να σας λέει η γάτα σας, το μυαλό σας σας λέει αυτόματα: «Όχι, δεν μπορεί να είναι. Η γάτα δεν μιλάει. ” Δεν είστε πλέον ανοιχτοί στην πιθανότητα να επικοινωνήσατε τηλεπαθητικά με τη γάτα σας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπορούν οι γάτες να μιλούν;

Και λοιπόν, τι πρέπει να κάνετε τώρα; Πώς αναζωογονείτε αυτήν την παιδική ικανότητα για να καταλάβετε καλύτερα τη γάτα σας; Πώς μπορείτε να επικοινωνείτε με τη γάτα σας χωρίς να χρειάζεται να διαβάσετε τα νιαουρίσματά της ή τη γλώσσα του σώματος;

Όπως αναφέρθηκε, κάθε άνθρωπος έχει την ικανότητα να μπορεί να μιλάει με ζώα τηλεπαθητικά. Είτε είστε λάτρης της γάτας ή λάτρης του σκύλου, με εξάσκηση και ανοιχτό μυαλό, μπορείτε να αξιοποιήσετε την τηλεπαθητική σας ικανότητα.

Συμβουλές για την αναβίωση της φυσικής σας τηλεπαθητικής ικανότητας γάτας:

 • Διαλέξτε μια καλή στιγμή
  Διαλέξτε μια καλή στιγμή για να μιλήσετε με τη γάτα σας. Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε μαζί της κατά τη διάρκεια του γεύματος, πριν από το γεύμα ή εάν είχε μόλις μια σημαντική αλλαγή στη ζωή. Επιλέξτε μια στιγμή όπως όταν παρακολουθείτε τηλεόραση ή όταν αγκαλιάζεστε (όχι με την-τον σύντροφό σας..  είπαμε, συγκεντρωθείτε, η κάμερα σε μένα).
 • Πάρτε το άνετα
  Βεβαιωθείτε ότι η γάτα σας έχει ταϊστεί, έχει ανακουφιστεί και ότι βρίσκεστε σε ένα άνετο και ασφαλές περιβάλλον. Πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι είστε χαλαροί και ότι δεν έχετε ενδοιασμούς. (Όχι τόσο χαλαροί, ξυπνήστε επιτέλους). Αυτό θα διευκολύνει την επικοινωνία με τη γάτα σας καθώς και οι δύο είστε άνετοι.
 • Χρησιμοποιήστε εικόνες μάλλον παρά λέξεις
  Οι γάτες δεν μιλούν την ανθρώπινη γλώσσα, καθώς επικοινωνούν με εικόνες και συναισθήματα. Όταν τους “μιλάτε” με λόγια, μπορεί να μην καταλαβαίνουν.
  Στείλτε τους λοιπόν εικόνες ή συναισθήματα. Εάν είναι μπροστά σας, με τα μάτια, δώστε να καταλάβουν ότι θέλετε την προσοχή τους.
 • Να είστε συγκεκριμένοι με το μήνυμά σας
  Να είστε όσο το δυνατόν πιο συγκεκριμένοι με αυτό που θέλετε να πείτε. Μην τους δίνετε ανάμικτα συναισθήματα ή ασαφείς εικόνες. Να είστε όσο πιο συγκεκριμένοι γίνεται. (Καθαρίστε την δικά σας σκέψη, ευκαιρία είναι).
  Για παράδειγμα, ίσως θελήσετε να μάθετε τι σκέφτεται η γάτα σας τώρα για το φόρεμά σας. Στείλτε τους εικόνες του φορέματος, αντί να τις ρωτήσετε κατευθείαν.
 • Κρατήστε το όσο πιο σύντομo μπορείτε
  Μην την πιέζεται πολύ. Εάν η γάτα σας δεν ανταποκρίνεται μετά από 15 λεπτά, αφήστε την να χαλαρώσει (όχι πάρα πολύ) πρώτα προτού σας απαντήσει.
  Η διάρκεια προσοχής των γατών είναι σύντομη, οπότε όταν συνομιλείτε μαζί της, διατηρήστε τον χρόνο κάτω απ τα 15 λεπτά.
 • Να είστε δεκτικοί
  Ανοίξτε το μυαλό σας και λάβετε τα μηνύματα που σας αποστέλλονται. Εάν δείτε εικόνες, ξαφνικά συναισθήματα ή ακόμα και ήχους και μυρωδιές, λάβετε όλες αυτές τις μικροσκοπικές λεπτομέρειες. Στη συνέχεια, μπορείτε να τα ερμηνεύσετε αυτά που η γάτα σας έχει επικοινωνήσει μαζί σας.
 • Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας
  Όταν λαμβάνετε τις εικόνες και τα συναισθήματα, εμπιστευτείτε το ένστικτό σας. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας ή τη γάτα σας και μην έχετε αμφιβολίες. Απλά λάβετε και ερμηνεύστε.
 • Ευχαριστώ τη γάτα σου
  Μόλις επικοινωνήσετε με τη γάτα σας, ευχαριστήστε την και κλείστε τη συνομιλία.
 • Να είστε υπομονετικοί
  Μερικοί άνθρωποι μπορούν να αξιοποιήσουν την τηλεπαθητική τους ικανότητα σε λίγα δευτερόλεπτα. Για άλλους, μπορεί να χρειαστούν εβδομάδες, ή και ποτέ.
  Γι ‘αυτό να είστε υπομονετικοί όταν εκπαιδεύεται ή αναβιώνετε αυτές τις ικανότητες, μάλλον δεν είναι το ίδιο για όλους. Χαλαρώστε στον εαυτό σας εάν δεν λαμβάνετε άμεσα μηνύματα.
 • Περάστε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τη γάτα σας
  Ως ιδιοκτήτης γάτας, πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με τη γάτα σας εάν θέλετε να είστε σε θέση να επικοινωνείτε μαζί της τηλεπαθητικά.
  Σύμφωνα με το ψυχισμό του κατοικίδιου, η ύπαρξη ισχυρού δεσμού με τη γάτα σας θα σας βοηθήσει να συντονίσετε τα τηλεπαθητικά κανάλια που υπάρχουν μεταξύ σας, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε καλύτερα.

Σύνοψη

Η ικανότητα να «μιλάμε» με τις γάτες μας χωρίς να χρειάζεται να πούμε τίποτα μας βοηθά να τις κατανοήσουμε καλύτερα και το αντίστροφο. Μια βελτιωμένη σχέση με τον φίλο μας, τη γάτα, επιτρέπει να τη φροντίζετε καλύτερα, κάτι που όλοι οι λάτρεις της γάτας ή των ζώων επιθυμούν για τον εαυτό τους και τα αγαπημένα τους κατοικίδια.

Η τηλεπάθεια της γάτας είναι ένα υπέροχο δώρο που μπορεί να εκμεταλλευτεί ο κάθε άνθρωπος, και αν ανακτήσετε ή όχι αυτήν τη φυσική ικανότητα, η προσπάθεια να την μάθετε ήδη σημαίνει ότι είστε ένας υπέροχος γατογονιός.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *