Η Ραία θεραπεύει τα πόδια της σε 5 μέρες

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η Ραία (από το Ω-Ραία) μας, η Ραία της καρδιάς μας, όταν εβρέθηκε εγκαταλελειμένη σε μια αυλή έσερνε τα πίσω της πόδια με δυσκολία. Κατά βάση κινούνταν με τα μπροστινά της πόδια και είχε καθηλωθεί. Όταν την φέραμε στην αυλή, στο δωμάτιο υποδοχής, διαπιστώσαμε μετά από λίγο ότι εκτός από σχεδόν 100% καθηλωμένη, δεν έτρωγε κιόλας. Άρχιζε να τρέμει. Εμ, τα νεογέννητα γατάκια (μάθε μερικά tips για τη φροντίδα των νεογέννητων γατακιών) αν δεν φάνε για λίγη ώρα είναι πολύ εύκολο να πάθουν υποθερμία και στη συνέχεια το πράγμα γίνεται ακόμη χειρότερο.

Η μητέρα την πήρε αμέσως στο κτηνιατρείο. Διαπιστώθηκε εξάρθρωση του πίσω ποδιού από τη λεκάνη, τεράστιο πρήξιμο στην βάση της ουράς η οποία πονούσε πολύ. Η γατούλα δεν μπορούσε καν να κάνει κακάκια ή να κατουρήσει. Της δόθηκαν αντιφλεγμωνώδη και παυσίπονα και η κτηνίατρος απεφάνθη ότι αν μέχρι τη Δευτέρα (ήταν Σάββατο) δεν άλλαζε το σκηνικό θα επιλεγόταν η δυσάρεστη λύση.

 

Το ίδιο βράδυ μια πανέμορφη μυρωδιά κουραδακιού νεογέννητου αναδύθηκε στην ατμόσφαιρα και ακολούθησε πανηγυρισμός! Διαπιστώσαμε ότι το ψιψίνι μπορεί επίσης να κατουρήσει. Τελικά μέσα σε 5 ημέρες η Ραία κατάφερε να θεραπεύσει το κορμί της (φυσικά με την αρωγή του κτηνιάτρου και της αγωγής του). Η φλεγμονή υποχώρησε, ο πόνος δεν ξαναήρθε και πλέον το κορίτσι μας, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίδεο τρέχει χαρωπή και ξέγνοιαστη, ενώ η όρεξή της για φαγητό δεν σταματά. Υποθέτουμε ότι εντωμεταξύ άρχισε να φτιάχνει μια καινούρια ψευδοάρθρωση, για την επανασύνδεση με τη λεκάνη, γιατί το κορίτσι δεν κρατιέται, τρέχει απροβλημάτιστα! Δείτε την δραματική της βελτίωση και στο βίδεο:

Άφησε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *