ΓΚΑΛΕΡΙΑ: Luhu η πιο λυπημένη γάτα στον κόσμο

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μετά τον Μέρλιν, τον γάτο που γεννήθηκε θυμωμένος θα σας γνωρίσω την.. Luhu! Είναι όμορφη και δημοφιλής, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω δει ποτέ μου μια πιο θλιμμένη γάτα! Αυτή η πανέμορφη γάτα μοιάζει πραγματικά να βιώνει τη χειρότερη μέρα της ζωής της αλλά απλώς γεννήθηκε με αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της, που στα ανθρώπινα μάτια δίνουν την εντύπωση της θλίψης. Η Luhu είναι μια υπέροχη γάτα tabby που έχει τρελάνει πραγματικά το διαδίκτυο!

Ο λόγος της τεράστιας δημοφιλίας της; Προφανώς η αξιολάτρευτη και μάλλον παραπλανητική συνοφρύωσή της. Αλλά η Luhu δεν είναι στ’ αλήθεια λυπημένη ή θλιμμένη. Αντίθετα ζει μια ευτυχισμένη ζωή στο Πεκίνο μαζί με δύο άλλες γάτες tabby τον, τον Barher και τον Bardie που δυστυχώς δεν έχουν καμία τύχη μπροστά στο χαριτωμένο και λυπημένο πρόσωπο της Luhu! 

Μοιραία το κορίτσι αυτό είναι η δημοφιλής γάτα του σπιτιού (προκαλώντας ζήλιες όπως θα δείτε στις εκφράσεις των συγκατοίκων της, στις φωτογραφίες παρακάτω). Αυτή τη στιγμή την Luhu ακολουθούν 150000 φανατικοί οπαδοί που περιμένουν πως και πως την επόμενη φωτογραφία της!

Η γατογονέας της Luhu, η Maggie Liu, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της στο Instagram και όποιος θέλει μπορεί να την ακολουθήσει εδώ!

Όπως ανέφερα και παραπάνω, λόγω του σχήματος του προσώπου της η Luhu φαίνεται πάντα να είναι λίγο λυπημένη, ακόμα και όταν περνάει υπέροχα. Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα συνηθίζει ενίοτε να κυκλοφορεί και με τη γλωσσίτσα της απ’ έξω!

Ξέρετε, θυμίζει εκείνους τους ανθρώπους που έχουν κάποια χαρακτηριστικά στο πρόσωπό τους που τους κάνει να φαίνονται.. κακοί όμως γνωρίζοντάς τους ανακαλύπτετε ότι κάθε άλλο παρά έτσι είναι.. είναι απλώς τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του προσώπου που ομοιάζουν με την αποτύπωση συγκεκριμένων συναισθημάτων και προθέσεων!

Έτσι και με τη Luhu, κοιτάζοντάς την για πρώτη φορά θα νομίσετε ότι πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη! Ε λοιπόν μην κρίνετε το βιβλίο από το εξώφυλλό του!

Να σημειωθεί ότι η Luhu αυτή τη στιγμή είναι 9 χρονών!

ΓΚΑΛΕΡΙΑ - LUHU Η ΠΙΟ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι πνευματική ιδιοκτησία της Maggie:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *