Luhu, η γάτα με το πιο θλιμμένο πρόσωπο στον κόσμο που μας τρελαίνει με τις φωτογραφίες της (ΦΩΤΟΣ)

Μετά τον Μέρλιν, τον γάτο που γεννήθηκε θυμωμένος θα σας γνωρίσω την.. Luhu! Είναι όμορφη και δημοφιλής, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι έχω δει ποτέ μου μια πιο θλιμμένη γάτα! Αυτή η πανέμορφη γάτα μοιάζει πραγματικά να βιώνει τη χειρότερη μέρα της ζωής της αλλά απλώς γεννήθηκε με αυτά τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο της, που στα ανθρώπινα μάτια δίνουν την εντύπωση της θλίψης. Η Luhu (πιστεύετε ότι αυτο το όνομα αξίζει μια θέση στη λίστα μου με Ονόματα για γάτες😉 είναι μια υπέροχη γάτα tabby που έχει τρελάνει πραγματικά το διαδίκτυο!

Ο λόγος της τεράστιας δημοφιλίας της; Προφανώς η αξιολάτρευτη και μάλλον παραπλανητική συνοφρύωσή της (όπως θα δούμε και παρακάτω). Η Luhu δεν είναι στ’ αλήθεια λυπημένη ή θλιμμένη. Αντίθετα ζει μια ευτυχισμένη ζωή στο Πεκίνο μαζί με δύο άλλες γάτες tabby τον, τον Barher και τον Bardie που δυστυχώς δεν έχουν καμία τύχη μπροστά στο χαριτωμένο και λυπημένο πρόσωπο της Luhu – κοινώς οι άλλοι δύο περνούν Α ΠΑ ΡΑ ΤΗ ΡΗ ΤΟΙ!!!

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΜΕ ΣΤΟΝ ΜΕΡΛΙΝ..
..Μέρλιν, ο γάτος που γεννήθηκε θυμωμένος

Μοιραία το κορίτσι αυτό, η Luhu είναι η δημοφιλής γάτα του σπιτιού (προκαλώντας ζήλιες όπως θα δείτε στις εκφράσεις των συγκατοίκων της, στις φωτογραφίες παρακάτω – μα.. ζηλεύουν όντως οι γάτες;). Αυτή τη στιγμή την Luhu ακολουθούν 150000 φανατικοί οπαδοί που περιμένουν πως και πως την επόμενη φωτογραφία της!

Η γατογονέας της Luhu, η Maggie Liu, μοιράζεται συχνά φωτογραφίες της στο Instagram και όποιος θέλει μπορεί να την ακολουθήσει εδώ – αφού πρώτα ακολουθήσει εμένα – αααα όλα κι όλα!

Όπως ανέφερα και παραπάνω, λόγω του σχήματος του προσώπου της η Luhu φαίνεται πάντα να είναι λίγο λυπημένη, ακόμα και όταν περνάει υπέροχα. Και σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα συνηθίζει ενίοτε να κυκλοφορεί και με τη γλωσσίτσα της απ’ έξω – γιατί το κάνουν αυτό οι γάτες; μάθετε ΕΔΩ!

Ξέρετε, θυμίζει εκείνους τους ανθρώπους που έχουν κάποια χαρακτηριστικά στο πρόσωπό τους που τους κάνει να φαίνονται.. κακοί όμως γνωρίζοντάς τους ανακαλύπτετε ότι κάθε άλλο παρά έτσι είναι.. είναι απλώς τα μορφολογικά χαρακτηριστικά του προσώπου που ομοιάζουν με την αποτύπωση συγκεκριμένων συναισθημάτων και προθέσεων!

Σημαντική σημείωση

Η περίπτωση της Luhu αναδεικνύει ένα πολύ σημαντικό θέμα στην αντίληψη που έχετε εσείς οι χούμανς για τις γάτες! Βλέπετε η οπτική σας είναι τελείως ανθρωποκεντρική και αυτό έχει ως αποτέλεσμα συγκεκριμένα ερεθίσματα, όπως δυο ματάκια κατεβασμένα προς τα κάτω να τα ερμηνεύετε ως δείγμα λύπης! Και αυτό είναι μόνο ένα τρανταχτό παράδειγμα του πόσο πολύ παρερμηνεύετε τη συμπεριφορά μας τις διαθέσεις μας την συναισθηματική κατάστασή μας!

Εγώ μέσα από τούτη εδώ τη σελίδα προσπαθώ πάρα πολύ να γεφυρώσω το χάσμα μεταξύ πραγματικότητας και των ανθρωποκεντρικών ερμηνειών σας και ίσως κάποτε να τα καταφέρω! Και μια και μιλάμε για τη συναισθηματική κατάσταση των γατών ας απαντήσουμε και σε ετούτο το εναγώνιο – το δίχως άλλο – ερώτημα: Έχουν οι γάτες συναισθήματα; Κάντε κλικ στον σύνδεσμο αμέσως παρακάτω και ανακαλύψτε:

Κααααάπως έτσι την πατήσατε  και με τη Luhu! Κοιτάζοντάς την για πρώτη φορά θα νομίσετε ότι πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη! Ε λοιπόν μην κρίνετε το βιβλίο από το εξώφυλλό του!

Να σημειωθεί ότι η Luhu αυτή τη στιγμή είναι 9 χρονών!

ΓΚΑΛΕΡΙΑ - LUHU Η ΠΙΟ ΛΥΠΗΜΕΝΗ ΓΑΤΑ ΣΤΟ ΔΙΚΤΥΟ

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι πνευματική ιδιοκτησία της Maggie:

Κλείνοντας, μια και μιλάμε για πολύ πολύ διάσημες γάτες, δεν θα μπορούσα παρά να μην κάνω μια αναφορά και στην (αχώνευτη) Νάλα, την γάτα που πιθανώς αυτή τη στιγμή να είναι η πιο διάσημη γάτα στον κόσμο και η οποία έλαβε και σχετικό βραβείο Γκίνες! Αλλά που θα μου πάει, ΘΑ ΤΗ ΦΑΩ ΤΗ ΝΑΛΑ, σας το λέω και να μου το θυμηθείτε! Ορίστε και η ιστορία της (στον παρακάτω σύνδεσμο:

Παρεπιμπτόντως, τι θα λέγατε να με ακολουθήσετε στο instagram μου, μήπως και μειώσω λίγο την απόσταση από αυτήν την άτιμη τη Νάλα! Για να με κάνετε Follow μπείτε στο προφίλ μου, ακριβώς ΕΔΩ. Ευχαριστώ θερμάααα για την υποστήριξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *