Λούκε η γάτα κακίστρω

Λούκε, η μεγάλη Κακίστρω

Αυτό το πλάσμα, παρεξηγημένο είναι, απλώς στριμμένο είναι, δεν ξέρω να πω με σιγουριά, ρε παιδιά. 

Μας συστήθηκε με μπουνιές και δαγκώματα, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην αυλή και τρομοκράτησε όλες τις γάτες ανεξαιρέτως. Για μήνες τις τρομοκρατούσε μέχρι που έκανε και την δεύτερη γέννα της (η πρώτη της ήταν η Μικρή Μανίτσα), την Μπάκιο και τον αδελφό της Αλέν (έφυγε με άδοξο τρόπο – τον πάτησε ένα σχεδόν ακίνητο αμάξι που έκανε μανούβρες παρκαρίσματος, την ημέρα μετά τη στείρωσή του).

Όχι ότι από τότε έγινε το πιο μειλήχιο και γλυκό πλάσμα, αλλά είχε να ασχοληθεί με τα νεογέννητα γατάκια της οπότε δεν μπορούσε να κάνει και τόσους τσαμπουκάδες.

Η αγαπημένη μας (not) Κακίστρω μάλιστα επιφορτίστηκε και το μεγάλωμα του φοβερού Μπρούκλη, του ανιψιού της, γιατί η Μικρή Μανίτσα που γέννησε την ίδια περίοδο γρήγορα παράτησε το παιδί της.

Παρόλα αυτά το μονίμως κατσουφιασμένο πρόσωπό της δεν προδιαθέτει καλά, αλλά τουλάχιστον μπορούμε να πούμε ότι πρόκειται για μια grumpy cat περιωπής. Δυστυχώς έχασε τον Αλέν, έχασε και τον Μπρούκλη από διαφραγματοκήλη (κάτι που λύπησε όλη την αποικία, γιατί ο Μπρούκλης ήταν πιο αγαπητή γάτα). 

Με την Μπάκιο διατήρησε στενές σχέσεις ως πρόσφατα και τώρα πια είναι η μόνη γάτα με την οποία έχει κάποιες επαφές. 

Γιατί... Λούκε;!;

Μια και πήγαινε σετ με την κόρη της οι γονείς σκέφτηκαν τη φοβερή ιδέα να πάρουν ένα όνομα-μακρινάρι ενός Βέλγου ποδοσφαιριστή, να το κόψουν στα δύο και το μισό να το πάρει η μάνα και το άλλο μισό η κόρη. Επιλέχτηκε ο Βέλγος επιθετικός της Μπουντεσλίγκα Λουκεμπάκιο και έτσι η μάνα ονομάστηκε Λούκε και η κόρη Μπάκιο – δύο αξιοπρόσέκτα δισύλλαβα ονόματα γατών! Αυτά είναι κυρίες και κύριοι ονόματα για γάτες!

BONUS FACTS

  1. Για κάποιο λόγο δεν καθαρίζει ποτέ την πλάτη της – ίσως επειδή είναι γεματούλα η καημένη, με αποτέλεσμα να είναι συνέχεια χάλια. Γι’ αυτό η μητέρα την κυνηγάει με μια βούρτσα για να την καθαρίζει, με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα
  2. Τα αυτάκια της είναι κομμένα στην άκρη για να αποφευχθεί ο κίνδυνος του καρκινού του δέρματος (μια και είναι κατά βάση λευκή γατούλα)
  3. Αφήνει τους γονείς να την χαϊδέψουν, τους τρίβεται μάλιστα κιόλας μόνο στην ώρα του φαγητού. Προφανώς το κορίτσι μας είναι αρκούντως τρομαγμένο!
  4. Για παρόμοιους λόγους δεν μπορω να την βγάλω κοντινές απολαυστικές φωτογραφίες!

8 Απαντήσεις

    1. δεεεν εισαι η μονηηη! σε πολλους μαλιστα αρεσειιι αυτο το στραβωμενο βλεμματακι, το βρισκουν εξαιρετικα κουλ!

    1. Σιωωωωπη αναιδεστάτη, αφού λέω εγώ ότι είναι Κακίστρω, είναι κακίστρω, πάει και τελείωσε.. μα που βαδίζουμε.. πως αμφισβητούν έτσι οι χιούμανς το λόγο μιας πριγκίπισσας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *