Αφοσιωμένη γάτα δεν εγκατέλειψε τον τάφο της αγαπημένης της για 1 ολόκληρο χρόνο! (ΦΩΤΟΣ)

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μια ακόμη απίθανη γατοιστορία,αυτή την φορά από την μακρινή Ινδονησία που δείχνει κάτι εξαιρετικά απλό: Μια γάτα που θα αγαπήσει έναν χούμαν, δεν πρόκειται να τον ξεχάσει ποτέ. Θα αποδειχθεί ίσως πιο αφοσιωμένη και από τον πιο πιστό σκύλο ή άνθρωπο γι’ αυτόν!

Αλλά μερικές φορές τα πράγματα μοιάζουν σχεδόν απίστευτα! Όταν η κυρία Ibu Kundari, η ηλικιωμένη χουμανιστική μητέρας μιας πανέμορφης τάμπι πέθανε, εκείνη αρνήθηκε να φύγει από κοντά της! Ακόμη και 12 μήνες μετά την ημέρα που η γατομαμά αυτού του απίθανου πλάσματος πέθανε η γατούλα βρίσκεται ολημερίς στον τάφο της.

Οι άκαρπες προσπάθειες για υιοθεσία

Αυτό προκάλεσε φυσικά την προσοχή διάφορων περαστικών όπως ο μεσιέ Keli Keningau Prayitno, 28 χρονών, ο οποίος γοητεύτηκε από το αφοσιωμένο πλάσμα και δοκίμασε να την υιοθετήσει! Η όλη απόπειρα στέφτηκε με παταγώδη αποτυχία καθώς η γάτα με κάποιο τρόπο το επόμενο πρωί είχε ξεφύγει και είχε επιστρέψει στο καθήκον της, στο πόστο της, για να κάνει συντροφιά στην αγαπημένη της Ibu, ενώ επιδιδόταν σε ασύστολο τρίψιμο του σώματος και του κεφαλιού της στον τάφο (για να ξαναπάρει τις μυρωδιές του και να ανανεώσει τις δικές της). 

Ο Keli λέει “Κοιμάται εκεί (σ.σ. στον τάφο) και νιαουρίζει διαρκώς, δείχνοντας πόσο κοντά είναι τα ζώα στους αγαπημένους τους ανθρώπους”

Να σημειωθεί επίσης ότι κάθε μέρα η ψιψίνα κάνει τη βόλτα της από το νεκροταφείο στο σπίτι της γρίας κυρίας (της αγαπημένης της ντε) και επιστρέφει πίσω φυσικά. Σε κάθε τέτοια βόλτα τα παιδιά της πεθαμένης κυρίας δεν αμελούν να φροντίσουν την πιστή γατούλα. Όμως το καθήκον είναι απαρέγκλιτο! Κάθε βράδυ οπωσδήποτε θα έχει επιστρέψει εκεί, στον τάφο για να κοιμηθεί πλάι στο πιο αγαπημένο της πρόσωπο στον κόσμο.

Τέλος αν και αρκετοί περαστικοί της δίνουν φαγητό εκείνη αρνείται να το φάει, λες και αρκείται μόνο στα απαραίτητα και μόνο από χέρι οικείων ανθρώπων..!

ΥΓ1: Οι φωτογραφίες που έγιναν viral ανήκουν στον μεσιέ Keli
ΥΓ2: Αν σας άρεσε αυτή η απίθανη (τουλάχιστον στα μάτια μου) ιστορία παρακαλώ μοιραστείτε την με τους φίλος σας στα κοινωνικά δίκτυα! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακόμη δεν με κάνατε Follow στο Facebook; Ποτέ δεν είναι αργά!