Ηρωική μητέρα γάτα ορμάει σε φλεγόμενο στάβλο για να σώσει τα μικρά της (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

Αγαπημένοι μου χιουμανιστικοί ακόλουθοι θα σας διηγηθώ μια γλυκόπικρη ιστορία. Μάλιστα εάν είστε μητέρα αυτή η ιστορία θα σας είναι με κάποιο τρόπο οικεία και σίγουρα γνωρίζετε τα ένστικτα που σας τραβούν για να προστατεύσετε τα παιδιά σας. Οι μητέρες είναι αυτά τα μαγικά πλάσματα που εμφανίζονται από το πουθενά όταν τα παιδιά τους έχουν πρόβλημα. Και τα προβλήματα είναι η δεύτερη φύση των παιδιών, ιδίως όταν πρόκειται για περίεργα, άτακτα μικρά γατάκια που ανακαλύπτουν τον κόσμο και μαθαίνουν από τα λάθη τους! Σε πρώτη φάση μάθετε τα πάντα για τη σχέση της μαμάς γάτας με τα παιδάκια της εδώ.

Η σχέση μάνας παιδιών βασίζεται περισσότερο στο ένστικτό τόσο της μάνας (που θα είναι εκεί ανά πάσα στιγμή) όσο και του παιδιού που βασίζεται σε εκείνη (ακόμη και αν δεν το γνωρίζει συνειδητά). Το μητρικό ένστικτο μάλιστα, όπως θα δούμε και στην ιστορία αυτή συχνά είναι πιο ισχυρό και από το ένστικτο αυτοσυντήρησης, αν πρόκειται για τη σωτηρία των μικρών της!

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΗΡΩΙΚΟ ΠΛΑΣΜΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ
Σκύλος σώνει γάτα από σεισμό της Σμύρνης

Βρισκόμαστε στο Έντμοντον του Κανάδα και κάτι πολύ δυσάρεστο συμβαίνει:  μια μαμά γάτα έχει να αντιμετωπίσει την πρόκληση του να σώσει τα παιδιά της που ήταν παγιδευμένα σε ένα φλεγόμενο αχυρώνα, έναν αχυρώνα που ήταν το σπιτάκι της μικροσκοπικής οικογένειας της ηρωίδας της ιστορίας μας! 

Η γάτα ζούσε αστείρωτη με τη χιουμανιστική οικογένεια που είχε τον αχυρώνα και όταν ζευγάρωσε γέννησε μικρά που βρήκαν καταφύγιο εκεί (στον αχυρώνα). Δυστυχώς την ώρα της φωτιάς τα μικρά που έτρωγαν μέσα κινδύνεψαν με άμεσο θάνατο! Η μητέρα φυσικά δεν δίστασε, όρμηξε μέσα πολλές φορές προσπαθώντας να σώσει όλα τα μικρά της!

Δυστυχώς δεν τα πήγε τόσο καλά και μόνο ένα μικρό γατάκι (μαύρο με λευκά πατουσάκια) κατάφερε να ξεφύγει από τη φωτιά σώο και αβλαβές!

Και φυσικά η ηρωική μητέρα δεν έμεινε αλώβητη από την αυτοθυσία της! Όπως μπορείτε να δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες η γάτα έπαθε εγκαύματα στα πόδια, τα αυτιά τη μύτη και ολόκληρο το (μικροσκοπικό) κορμί της. Επίσης εισέπνευσε τόσο πολύ καπνό που δημιουργήθηκαν και άλλα προβλήματα για την υγεία της. Όμως οι χιουμανιστικοί γονείς της, οι κάτοχοι του αχυρώνα λόγω οικονομικής δυσπραγίας δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν στα έξοδα για τη νοσηλεία της μικρής μας ηρωίδας.

ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΓΑΤΩΝ: Γνωρίστε 6 Ηρωικές Γάτες

Κι τότε ως από μηχανής Θεός έκανε την παρέμβασή του ένα καταφύγιο ζώων, το Furget Me Not Animal (σε ελεύθερη μετάφραση  “Μην ξεχνάτε τα ζώα”) που ανέλαβε τη νοσηλεία και την προσπάθεια για εύρεση οικογένειας για τη μαμά και το μικρό της! 

Ας ελπίσουμε ότι η γλυκιά μαμά θα ανακάμψει γρήγορα. Δείτε στο βίδεο που ακολουθεί πως είναι περίπου αυτή τη στιγμή η μικρή ηρωίδα – με χαρά βλέπουμε ότι είναι πολύ καλύτερα και σαφώς λιγότερο αφυδατωμένη σε σχέση με τις φωτογραφίες που είδαμε αμέσως προηγουμένως! Και ακολούθησαν πανηγυρισμοί!!

Τούτη εδώ η ιστορία μου θύμησε την περίπτωση μια άλλης απίστευτης μαμάς-γάτας-ηρωίδας, της Σκάρλετ που μπήκε 5 φορές μέσα σε ένα φλεγόμενο κτίριο για να σώσει τα παιδιά της. Διαβάστε την ιστορία της ακριβώς ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *