Πίπος, ο λαϊκος γοης

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Αν ξεκινήσω να μιλάω για τον Πίπο δεν θα σταματήσω ποτέ, θαρρώ! Αυτό το παιδί εντοπίστηκε από τη μάνα μου στη μηχανή ενός λεωφορείου και κάλεσε την πυροσβεστική και οι γλυκούληδες ήρθαν και κατάφεραν να το πιάσουν αυτό το μικροσκοπικό (τότε) ψιψίνι. Ε και το πήραμε στην αυλή και ήταν ένας αγροίκος και μισός, δεν άφηνε κανέναν να το αγγίξει και αν και αρχικά οι γονείς το έκλεισαν σε ένα πάρκο μεταλλικό, με κάποιο τρόπο κατάφερε να ξεφύγει.. όμως δεν πήγε μακριά, κρύφτηκε σε κάτι φυλλώματα και για τις επόμενες 5 μέρες κρυβόταν εκεί και έτρωγε το φαγητό που έβαζε εκεί κοντά η μάνα. 

Στη συνέχεια άρχισε να μαλακώνει το παιδί (δηλαδή, τι να μαλακώνει, χαζός είναι; αφού είδε ότι παίζει δωρεάν φαγητό και καθόλου καρπαζιές, άρπαξε την ευκαιρία) και άρχισε σιγα σιγα να γίνεται πιο κοινωνικός και γλυκούλης και άρχισε τα σλουρπ με τους γονείς, που πολύ μου τη δίνουν και άλλα τέτοια και εγώ άρχισα να μην τον συμπαθώ. Άσε που έπιασε παρέες με τον Κινέζο, τον Μικρουτσέλο, ακόμη και τον στριφνό τον Αδόλφο.. ειδικά με Μικρουτσέλο κάνανε πολλές χάρες και χάδια, οι σαχλοί.

Ε πάνω που άρχισε να προσαρμόζεται είχε την φαεινή ιδέα να μπει μέσα στην αυλή του Ζάχου και του Μικέ και ευτυχώς οι γονείς ήταν σπίτι γιατί τον είχαν στριμώξει σε μια γωνία, ιδίως ο Ζάχος και αν ο πατέρας δεν τον άρπαζε και δεν τον πετούσε έξω από την αυλή των σκυλιών θα τον κλαίγαμε τον ανόητο. Παράσημο για τον πατέρα μερικές βαθιές γρατζουνιές και μπόλικο αίμα από τα νύχια του πανικοβλημένου Πίπου, καθώς τον άρπαζε.

Δεν είναι πάντα ανταγωνιστική η σχέση του Σκύλου με τη Γάτα, όπως στην περίπτωση του Πίπου. Κάντε κλικ στην εικόνα για να μάθετε περισσότερα

Εντωμεταξύ, όσο ασυμπαθιστός και αν ήταν άρχισε να γίνεται και πολύ νόστιμος, πανάθεμά τον. Και έπαθα ένα κόλλημα μαζί του το οποίο προσπάθω να κρύψω όποτε τον βλέπω στο οπτικό μου πεδίου, ουφ, καταλαβαίνετε, έρως κλπ κλπ. Τέλοσπάντον!

Να μη σας τα πολυλογώ, ο Πίπος σιγα σιγά άρχισε να αποξενώνεται από τους άλλους γάτους, ήθελε βλέπετε την ησυχία του και έρχεται μονο για φαγητό πλέον στην αυλή και για χάδια με τον πατέρα και την μητέρα, τι να πεις και έτσι και εγώ δεν τον πολυβλέπω να τον χαρω λιγάκι τον ομορφούλη.. ας είναι, κάμια μέρα ίσως συμβεί κάτι μεταξύ μας.

  1. O Πίπος είναι εφτάψυχος και έχει ήδη χάσει 4 ζωές, μια στη μηχανή του λεωφορείου, άλλη μια όταν βρέθηκε στα δόντια του Ζάχου, μια τρίτη όταν ένα ταξί πέρασε από πάνω του χωρίς να τον αγγίξει και μια τέταρτη όταν μια βροχερή νύχτα πήδηξε απο μια στέγη σε μια άλλη και γλίστρησε και έσπασε το πόδι του. Χρειάστηκε εγχείρηση, λάμες και να μείνει 2 μήνες μέσα στο δωμάτιο για τις αναξιοπαθούσες γάτες και εγώ έπρεπε να υπομείνω την καθημερινή μυρωδιά του, ζουζουνιές με τους γονείς και άλλα τέτοια ενοχλητικά.. ας είναι, πάει πέρασε και αυτό..
  2. Όταν οι γονείς τον φωνάζουν (αναγνωρίζει το όνομά του) αυτός έρχεται καλπάζοντας προς αυτούς και φωνάζοντας με μια γλυκούλα φωνή που τους τρελαίνει τους γονείς.. (βλέπε και σχετικό βίδεο σε αργή κίνηση στην πλέιλιστ παρακάτω)! Τελικά το ‘Πίπος’ κρίνεται ως ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα για γάτες
  3. Δεν είναι να τον σηκώσεις στα χέρια σου, ο Πίπος πανικοβάλλεται, βγάζει νύχια και όποιον πάρει ο χάρος.
  4. Κυνηγάει συχνά την ταλαίπωρη τη μεγάλη Μανίτσα για κάποιο λόγο και εσχάτως και την Μπάκιο!

ΒΙΔΕΑ

2 Απαντήσεις

  1. Η αλήθεια είναι Πίπο ότι είσαι πολύ γοητευτικός. Και γω αν ήμουν γάτα θα σε…γλυκοκοίταζα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *