Ορφανό γατάκι χώνεται σε οικογένεια με 4 νεογέννητα & απαιτεί να γίνει μέλος της (ΦΩΤΟΣ)

Καλημέραα! Για να ξεκινήσει όμορφα η εβδομάδα μας θα σας περιγράψω μια ιστορία με ευτυχή κατάληξη, με πρωταγωνιστή ένα μικροσκοπικό πλασματάκι, που η ζωή δεν του χάρισε την πολυτέλεια να έχει δίπλα του μια αφοσιωμένη μαμά, στις πρώτες μέρες της ζωής του! Όμως αυτό το θαυματουργό πλάσματα δεν τα έβαψε μαύρα! Πήρε την κατάσταση στα χέρια του και πάλεψε για τη ζωή του! 

Πριν αρχίσω να σας διηγούμαι το τι και το πως να πω ότι αν και εσείς βρείτε ένα εγκαταλελειμμένο ή ορφανό νεογέννητο γατάκι, αν προσπαθήσετε να το φροντίσετε με το σωστό τρόπο έχετε πολλές πιθανότητες να τα καταφέρετε να του σώσετε τη ζωή! Διαβάστε τον αναλυτικό οδηγό μου για την φροντίδα ορφανών νεογέννητων ακριβώς ΕΔΩ!

Ας δούμε όμως την απίστευτη ιστορία! Η Μπέλα μια διασώστρια ζώων στην Ινδονησία βρήκε στο δρόμο ένα πολύ νεαρό ασπρόμαυρο γατάκι, χωρίς μανούλα που χρειαζόταν επειγόντως βοήθεια! Το ψιψίνι ήταν εξαντλημένο, υποσιτισμένο, μόνο δέρμα και κόκκαλα, βρώμικο και πολύ πεινασμένο. 

Η Μπέλα λέει “Πρέπει να ήταν περίπου 1.5 μηνών όταν τον βρήκα στο δρόμο, με το σώμα του γεμάτο βρωμιές” 

Η Μπέλα δεν έχασε χρόνο! Το πήρε σπίτι τον καθάρισε και του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες! Και μετά του έδωσε το όνομα Ντανιμπόι και τον κράτησε σπίτι της για φιλοξενία! Ο μικρός πεισματάρης επιτέλους μπορούσε να ξεκουραστεί και να αναπληρώσει τον ύπνο που χρειαζόταν. 

Όταν το γατάκι ήταν πια ιατρικά οκ, αφέθηκε ελεύθερο στο σπίτι για να κοινωνικοποιηθεί μαζί με τα άλλα διασωσμένα γατάκια που φρόντιζε η Μπέλα. Η Μπέλα φανταζόταν ότι ο Ντάνι θα άρχιζε να έχει σχέσεις με δυο άλλα γατάκια που ήταν στην ηλικία του αλλά ο μεσιέ Ντάνι είχε άλλες ιδέες!

Λίγες εβδομάδες πριν τον ερχομό του Ντάνι η Μπέλα πήρε στο σπίτι της μια έγκυο τζιντζερόγάτα που είχε εγκαταλειφθεί έξω στο δρόμο. Λίγο μετά η γατούλα γέννησε 4 υγιή γατάκια στις άνετες, αναπαυτικές και τέλειας θερμοκρασίας συνθήκες του σπιτιού της Μπέλα, προστατευμένη από τις αντιξοότητες του δρόμου.

Ε λοιπόν ο ήρωάς μας, ο Ντάνι άρχισε να ακούσει κάτι λεπτές φωνούλες από το μποξ όπου ζούσε η γατοοικογένεια, πλησίασε και είδε ότι η γατομαμά φρόντιζε στοργικά τα μικρά της. Ο Ντάνι εξιταρίστηκε από το ειδυλλιακό αυτό θέαμα και αμέσως μια ιδέα του ήρθε στην κεφαλά! Μια ιδέα που δεν άργησε να πραγματοποιήσει.. 

.. γιατί το επόμενο πρωί όταν η Μπέλα ξύπνησε βρήκε τον μικρό Ντάνι να κοιμάται με τα μικροσκοπικάνεογέννητα της μαμάς γάτας ενώ όλα μαζί γουργούριζαν τρισευτυχισμένα! Και από δίπλα τους η γατομαμά αγκάλιαζε στοργικά και εκείνον μαζί με τα υπόλοιπα μικρά της! Τον είχε δεχτεί! Εμ ο τύπος είναι ξεκάθαρα ένας μεγάλος καταφερτζής και η ασπρόμαυρη γοητεία του δεν άφηνε περιθώρια αντίστασης!

Η Μπέλα είπε: “Ξαφνιάστηκα! Ήταν πάντα πολύ γλυκούλης, αλλά δεν μπορούσα να διανοηθώ ότι θα μπορούσε να είναι τόοοοσο ακαταμάχητος”. Βέβαια ο Ντανούλης έκανε παρέα, παιχνίδια και αγκαλιές με τα ψιψίνια της ηλικίας του αλλά πάντα επέστρεφε στην θαλπωρή της φωλιάς της ευγενική γατομάνας με τα μωρά της λες και ήταν από πάντα μέλος της οικογένειάς τους! Η μαμά γάτα, που λεγόταν Γιου-να τον περιποιόταν και δεν τον ξεχώριζε από τα μικρά της! Σε ετούτο το σημείο θα ήθελα να κανω μια μινι παρένθεση και να σας μιλήσω για τα μοναδικά ένστικτα που εκδηλώνουν οι μαμάδες-γάτες ακριβώς ΕΔΩ.

Ας συνεχίσουμε όμως.. η Μπέλα λέει “Ο Ντάνι συνέχισε να κοιμάται με τα μικροσκοπικά νεογέννητα και μοιραία άρχισε να θηλάζει και αυτός τη γατομαμά”! Η Γιού-να του έδινε το γάλα της, τον καθάριζε επιμελώς και τον φρόντιζε ακριβώς όπως και τα υπόλοιπα μικρά της!

Ο Ντάνι αν και αρκετά μεγαλύτερος επέμενε να κοιμάται στη φωλιά των μωρών παρόλο που γύρω γύρω στο σπίτι υπήρχαν πολλά γατοκρεβατάκια! Και ξεχώριζε σαν την μύγα μέσα στο γάλα, με όλα αυτά τα μικροσκοπικά τζιντζεράκια δίπλα του (υπήρχε και ένα τάμπι αδερφάκι)

Όταν η μαμά Γιου-να χρειαζόταν ένα διάλειμμα για να κάνει τις διατάσεις της ή να ανακτήσει δυνάμεις ο Ντάνι έπαιζε το ρόλο της.. μπέιμπι σίτερ και φρόντιζε τα 4 μικρά, ώστε να είναι βέβαιος ότι τίποτα κακό δεν θα τους συμβεί! Είχε πάρει τον ρόλο του.. μεγάλου αδερφού!

Ο Ντάνι ήταν εκεί όταν τα νεογέννητα ανοίξανε τα μάτια τους και έκαναν τα πρώτα τους βήματα έξω από τη φωλιά. 

Και όταν τα νεογέννητα μεγάλωσαν λίγο ακόμη άρχισαν να μιμούνται τον μεγάλο τους αδερφό και άρχισαν τα παιχνίδια και την πάλη μεταξύ τους! Ο Ντάνι ήταν τρομερά χαρούμενος με τα .. αδερφάκια του και τη μητέρα του!

Του άρεσε να είνει ένα.. μεγάλο μωρό και συνέχισε να απολαμβάνει την άνεση και το θρεπτικό γάλα της παρένθετης μητέρας ακόμη και αφού έγινε 3 μηνών! 

“Ήταν μεγάλος αγκαλίτσας και μια μηχανή γουργουρητού! Η μητέρα του έδωσε την άνευ όρων αγάπη της μέχρι που μεγάλωσε αρκετά ώστε να είναι έτοιμος για υιοθεσία”!

Το ορφανό ταλαιπωρημένο γατάκι διήνυσε μεγάλη διαδρομή από τότε που βρέθηκε μόνο, άρρωστο και βρώμικο στο δρόμο! Λαχταρούσε την αγάπη μιας μητέρας και αυτή η οικογένεια των 5 τον δέχτηκε τόσο όμορφα!

Και να τώρα ήταν έτοιμος να ανοίξει τα φτερά του – εντωμεταξύ μετονομάστηκε από Ντάνι σε Ρόκι – και υιοθετήθηκε από μια άλλη υπέροχη οικογένεια – αυτή την φορά ανθρώπων!

“Του αρέσει να παρακολουθεί τηλεόραση με τους χούμανς του και έχει μια γατοαδερφή στο καινούριο και παντοτινό του σπίτι” μας ενημερώνει η Μπέλα!

Το γατάκι του δρόμου, με τις λιγοστές ελπίδες να ζήσει, άνθισε και μεταμορφώθηκε σε ένα ευτυχισμένο παιχνιδιάρικο γάτο που θέλει μόνο αγκαλιές! Απολαμβάνει την ζωή μέσα στο σπίτι και δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το τι συμβαίνει στους δρόμους!

Αυτά είχα να σας πω για τον Ντάνι και ίσως αυτό σας κάνει να ρίξετε μια δεύτερη λιγότερο αγχωμένη ματιά σε ένα μικροσκοπικό γατάκι που θα βρείτε έξω να περιπλανιέται άσκοπα στους δρόμους μόνο του! Μπορούμε να τους χαρίσουμε μεγάλη ευτυχία!

Για το τέλος σας κράτησα μια άλλη ιστορία εξίσου απίθανη! Ποιος είπε ότι μόνο γατομαμάδες μπορούν να δεχτούν νεογέννητα ορφανά γατάκια; Η Ρούμπι μια μάνα-ντόμπερμαν όταν συνάντησε ένα εγκαταλελειμμένο μικροσκοπικό ψιψίνι το δέχτηκε να γίνει μέλος της οικογένειας της και να γίνει αδερφάκι με τα κουταβάκια της! Διαβάστε την απίθανη ιστοριά τους ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *