Μπρούκλης, ο Βούδας

Πρόκειται για ένα παιδί σκέτη λατρεία! Έναν αληθινό Βούδα. Υιός της μικρής μανιτσας, αλλα τον μεγάλωσε η Λουκε, η γιαγιά του διότι η μάνα του ήταν απορροφημένη με τα κόρτε της και τον παράτησε όταν ακόμη ήταν νεογέννητο γατάκι. Ήταν αχώριστο τετράδυμο με Λούκε, Μπάκιο, Άλεν. Όπου πήγαινε η Λούκε, τους φώναζε και μετά από λίγο εμφανιζόταν και οι υπόλοιποι τρεις. 

Κάποια στιγμη η μαμά μ παρατήρησε ότι αναπνέει περίεργα (φαίνεται και στο βιδεο παρακάτω). Οι γονείς του κάνανε εξετασεις και βρέθηκε ότι εχει διαφραγματοκηλη. Αποφασίσαμε να του κάνουμε δύσκολη εγχείρηση που πήγε πολύ καλά αλλά ο μικρός Βούδας δεν τα κατάφερε τελικά.. Και έτσι έκανε ένα μικρό, όλο χάρη αλματάκι και μας αποχαιρέτησε.

Υπέροχος, χαρούμενος, τρυφερός, παιχνιδιαρης και χωρίς να πτοείται διόλου από το πρόβλημά του, έπαιζε όλη μέρα με τους υπόλοιπους, σκαρφάλωνε στα δένδρα και όπου η δυσκολία στην αναπνοή τον εμπόδιζε, απλώς καθόταν και ξεκουραζόταν. 

Όταν τον σκέφτομαι από τη μια στεναχωριέσαι, από την άλλη θαυμάζω εκείνη τη σπάνια ομορφιά του, εκείνη τη σπάνια ποιότητα του να ζεις μόνο για τη χαρά του να ζεις. Όταν δεν το σκέφτομαι είμαι ξένοιαστος και ανάλαφρος…

…τι ανάλαφρος δλδ που έχω κοτζάμ βασίλειο να διοικησωω. Αααμααν, μα να μην μπορώ να χαλαρώσω στιγμηηη.

BONUS FACTS

  1. Του άρεσε να κάθεται στην μπροστινή αυλή, πάνω στο τραπεζάκι και να ρεμβάζει!
  2. Η διαφραγματοκήλη τον έκανε να περπατάει με ένα πολύ αστείο και ιδιαίτερο τρόπο, όμως γεμάτο χάρη
  3. Κολλητός φίλος με Μπίλη – που είχε παρόμοιο ταμπεραμέντο: ήσυχος αλλά και παιχνιδιάρης, ποτέ δεν έλεγε όχι σε ένα χάδι, πάντα τρυφερός, ποτέ δεν χτύπησε άλλη γατούλα.
  4. Αρχικά δεν είχε πλούσιο τρίχωμα όμως όσο μεγάλωνε τόσο φούντωνε. Η πιο τέλεια ουρά που έχω δει ποτέ σε γάτα!
  5. Το “Μπρούκλης” ήταν ένα από τα αγαπημένα ονόματα για γάτες του πατρός που μάλιστα το έδινε πάντα σε μαύρες γατούλες.. έτσι μοιραία μόλις εμφανίστηκε τούτη εδώ η ψυχούλα καπάρωσε το συγκεκριμένο όνομα

ΜΑΛΤΙΜΙΔΙΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *