Η ιστορία του άγριου μαύρου γάτος που ημέρεψε όταν χτυπήθηκε από σφαίρα στο πρόσωπο

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που αυτοί οι κεφάλες γάτοι, οι άγριοι, που μόνο σαματά καβγάδες και επιθέσεις σε μικρά γατάκια κάνουν μπορεί να μεταμορφωθούν σε τρυφερά πλάσματα έπειτα από την επαφή τους με ένα χούμαν που τους δείχνει αγάπη και τους ημερεύει! Θα ξεχασω τον Ασπρομαυρέ που για περίπου 2 μήνες επιτεθόταν ανεξέλεγκτα σε όλες τις γάτες της αυλής και είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος τους και είχε κάνει τους γονείς να χάσουν τον ύπνο τους;

Τελικά χρειάστηκε να φτάσει στο σημείο να χάσει τελείως τις δυνάμεις του, να τον φροντίσουν – όσο τους το  επέτρεψε – οι γονείς, για να ημερέψει και να είναι τώρα αυτό το αγγελούδι!

Ή μήπως θα ξεχάσω τον Ξανθό, τον άγριο τζίντζερογατο με το μεγάλο κεφάλι την ιστορία του οποίου μας διηγήθηκε η φίλη της σελίδας Ζωής.. και εκείνος βρέθηκε ένα βήμα πριν τον θάνατο, η Ζωή τον περιποιήθηκε και κάτι άλλαξε μέσα του, μεταμορφώθηκε! Αν θέλετε να διαβάσετε την συγκλονιστική ιστορία του κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ε λοιπόν τις προαλλες μια άλλη φίλη της σελίδας, η Μαρία Πασχαλίδη, μου διηγήθηκε μια παρόμοια ιστορία ημερέματος που με τάραξε πολύ. Και θα σας τη μεταφέρω ευθύς αμέσως:

Πριν από 7 χρόνια θυμάμαι έναν τεράστιο μαύρο γάτο αδέσποτο που σύχναζε σε κάδο σκουπιδιών..Ζούσε στο διπλανό κοντινό χωριό και τον έβλεπα κάθε μέρα.Του έβαζα φαγητό αλλά δεν έτρωγε ποτέ. Προτιμούσε να βρίσκει μόνος του την τροφή του. Ήταν περήφανος και μοχθηρος! Κακοποιούσε τα θηλυκά και σκότωνε τα μωρά τους. Ακόμα και σε τσακωμο με σκύλους είχε εμπλακεί! Δεν φοβόταν τίποτα, ούτε αυτούς που τον κυνηγούσαν συνήθως τους κυνηγούσε αυτός! 

Ένα βράδυ που γυρνούσα στο σπίτι μου αργά τον βρήκα στην μέση του δρόμου σε άσχημη κατάσταση, ήταν παγωμένος και δεν κουνιόταν καθόλου. Έβρεχε πολύ και δεν μπορούσα να καταλάβω τι του είχε συμβεί. Όταν πήγαμε στο σπίτι είδα ότι τον είχαν πυροβολήσει ανάμεσα από το ματι και την μύτη του. Η τρύπα ήταν αρκετά μεγάλη σε σημείο που φαινόταν το εσωτερικό από το κόκαλο. 

Όλο το βράδυ κοιμήθηκε δίπλα από την σόμπα σε μια κουβερτούλα, την επόμενη μέρα πήγαμε στον γιατρό έκανε τις θεραπείες του και μέσα σε ένα μήνα ήταν μια χαρά απλά η τρύπα δεν είχε κλείσει και ο γιατρός είχε πει ότι ίσως να μείνει έτσι.. Τον ονόμασα Mπλάκι και εμεινε μαζί μας 6 μήνες. Τον αγαπούσα πολύ όπως και αυτός με αγαπούσε.. κάθε μέρα με τον τρόπο του με ευχαριστούσε. 

Δεν ήταν πια μοχθηρος και δεν ξανά τσακώθηκε με κανέναν ζούσε αρμονικά με τα υπόλοιπα ζωα στο σπίτι. Ένα πρωί που ξύπνησα δεν τον βρήκα στην κουζίνα έψαξα παντού αλλά δεν ήταν πουθενά! Πέρασε μια εβδομάδα και δεν τον είχα δει! Σκέφτηκα ότι έφυγε για να πεθάνει, στενάχωρηθηκα πολύ τότε αλλά σκεφτόμουν ότι στα τελευταία του πέρασε καλά. 

Μετά από 1 μήνα περνώντας από τον κάδο στο χωριό που ζούσε τον είδα να στέκεται καμαρωτος στον ήλιο.. Είχε ξανά βρει τον εαυτό του! Τον πήρα στο σπίτι και την επόμενη γύρισε πάλι στον κάδο.. Κατάλαβα ότι εκεί ήθελε να είναι και τον άφησα. Πήγαινα κάθε μέρα να τον δω και να του βάλω φαγητό ώσπου δεν τον ξανά είδα. Τον έψαξα παντού αλλά τίποτα.. Μετά από 7 χρόνια κοιτάω ακόμα την γωνίτσα στην κουζίνα που καθόταν ..

ΣΥΧΝΑ ΜΙΑ ΑΓΡΙΑ ΑΔΕΣΠΟΤΗ ΓΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΙΑΣΤΕΙ:
Πως να πιάσω μια αδέσποτη γάτα για να την βοηθήσω

Και αφού σας διηγηθήκαμε και αυτή την λυπητερή αλλά όμορφη ιστορία θα ήθελα να σας μιλήσω και λίγο για την απώλεια μιας αγαπημένης γάτας μας και πως είναι δυνατόν να ανταποκριθούμε σε αυτήν ! Διαβάστε το σχετικό μου άρθρο ακριβώς ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *