Γάτα πηδάει από πέμπτο όροφο κτιρίου που φλέγεται

Το ότι οι γάτες είναι επτάψυχες είναι κάτι που έχει αποδειχθεί πολλάκις. Όμως, τι κάνει μια γάτα όταν βρίσκεται στον πέμπτο όροφο ενός κτιρίου που καίγεται; 

Βρισκόμαστε στο Σικάγο, λίγες ώρες πριν από την ώρα που δημοσιεύεται αυτό το άρθρο. Ένα διαμέρισμα, στον πέμπτο όροφο ενός κτιρίου, πιάνει φωτιά. Μια μαύρη γάτα είναι παγιδευμένη εκεί. Όσο περνάει η ώρα, οι φλόγες πολιορκούν όλο και περισσότερο την άτυχη γάτα.

Έξω από το κτίριο, βρίσκεται το προσωπικό του τμήματος πυρόσβεσης του Σικάγο και βιντεοσκοπεί, καθώς προσπαθεί να ελέγξει τη φωτιά. Ξαφνικά, από ένα σπασμένο παράθυρο, βλέπει να ξεπροβάλει η αγαπημένη μας μαύρη γατούλα. Η γάτα ελέγχει, κάπως βιαστικά, τις διαστάσεις του κτιρίου με τις μπροστινές της πατούσες… και επιχειρεί το μοιραίο: ένα άλμα στο… κενό.

Κι όμως, δεν προσγειώνεται στο κενό, αλλά σ’ ένα κομμάτι από πράσινο και με τα τέσσερα πόδια της (κατά την προσφιλή συνήθεια των γατών) και σαν να μη συνέβη τίποτα,  άρχιζει να τρέχει για να απομακρυνθεί! Δεν φαινόταν καν σαν φοβισμένη γάτα!  Βρίσκει καταφύγιο κάτω από ένα αμάξι, όπου μένει λίγο, για να συνέλθει. Δείτε το απίστευτο βίντεο που τράβηξαν οι πυροσβέστες, αμέσως παρακάτω:

Για την ιστορία, δεν υπήρξε κανένα θύμα (ακόμα και η παγιδευμένη γατούλα έμεινε σώα και αβλαβής) και η αιτία της φωτιάς δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη.

Όλοι οι γατολάτρες μπορούν να νιώθουν περήφανοι και χαρούμενοι για μια ακόμη καταπληκτική ιδιότητα της γάτας! Την ικανότητα να ξεφεύγει αλώβητη από τόσο δυσμενείς συνθήκες! Και… πώς είπατε; H μαύρη γάτα φέρνει γρουσουζιά; Tα φαινόμενα δείχνουν ότι δεν είναι καθόλου έτσι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *