Το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ έχει πλέον την δική της γάτα.. την Ραλλού! (+ΦΩΤΟΣ)

Δεν ξέρω αν το βλέπετε πως σιγά σιγά εμείς οι γάτες καταλαμβάνουμε νευραλγικά πόστα! Μετά την κατάληψη του κυβερνητικού μεγάρου από την Καλυψώ, τη γάτα της προέδρου της Δημοκρατίας τώρα ο επίσημος λογαριασμός της ΕΡΤ (κρατικής τηλεόρασης) παρουσίασε τη φωτογραφία της γοητευτικής τζιντζερού Ραλλούς, συστήνοντάς την ως «η γάτα του Ραδιομεγάρου» – έχουμε πάρει όλα τα Μέγαρα αμπάριζα, όπως καταλαβαίνετε! 

Η στήλη ΕΡΤ gossip αναφέρει ότι η γενικότερη φιλοζωική δράση της ΕΡΤ δεν περιορίζεται στην Ραλλού μια και στην ΕΡΤ φροντίζονται και άλλες αδέσποτες γάτες στον χώρο της (στειρώσεις, σίτιση και γενικότερα φροντίδα). Εδώ πρέπει να σημειώσουμε ότι στην ΕΡΤ υπάρχει και η μοναδική εκπομπή που αφορά αποκλειστικά ζώα, το περίφημο «Πλάνα με ουρά» της δημοσιογράφου Τασούλας Επτακοίλη.

Αλλα δεν θα μιλήσω εδώ για το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει μια τέτοια εκπομπή, μια και τούτο το ποστ είναι αφιερωμένο στην εξαιρετική Ραλλού, αυτή την ακαταμάχητη πορτοκαλόγατα! Ας δούμε κάπως συντομα την ιστορία της. 

Η ιστορία της γάτας Ραλλούς

Η ιστορία της Ραλλού σύμφωνα με την ΕΡΤ ξεκινάει πίσω στα 2021, όταν και γεννήθηκε μάλλον από κάποια από τις αδεσποτούλες που πασαγύριζαν στο πίσω μέρος του Μεγάρου της Κρατικής Τηλεόρασης! Ακούστε τι ειπαν οι ανθρωποι της ΕΡΤ για εκείνην, γιατί εκείνοι τα ξέρουν καλύτερα:

«Πρωτοεμφανίστηκε στον χώρο που βλέπουν τα παράθυρα των γραφείων του Αρχείου της ΕΡΤ, στις αρχές καλοκαιριού της ίδιας χρονιάς, τεσσάρων μηνών περίπου, επιδιώκοντας επικοινωνία με τους συναδέλφους του Αρχείου.

Με τη γοητεία και την ιδιαίτερη προσωπικότητά της, κέρδισε αμέσως τη φροντίδα μας, την καθημερινή της τροφή και τα παιχνίδια της, χωρίς ωστόσο να μας επιτρέπει πιο στενές επαφές, όπως χάδια, αγκαλιές, κλπ.

Αρχές Σεπτεμβρίου της ίδιας χρονιάς και διακρίνοντας μια ιδιαίτερη σχέση που είχε αναπτύξει με έναν μεγαλόσωμο αδέσποτο γάτο (που μας τον κουβαλούσε πάντα για φαγητό), τη στειρώσαμε – σημ. Τσίτσου: ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για την στείρωση εδώ – .

Τον Οκτώβριο, που είχαμε πλέον αναπτύξει μια στενή καθημερινή σχέση και αναζητούσαμε ένα όνομα που να ταιριάζει στο κοριτσάκι μας, μια συνάδελφος, τεκμηριώτρια, που δούλευε το αφιέρωμα στη μεγάλη Ελληνίδα χορογράφο Ραλλού Μάνου, πρότεινε το “Ραλλού”.

Το υιοθετήσαμε αμέσως! Ταίριαζε άψογα στην κομψότητα, τη χάρη και την τσαχπινιά της μικρής μας φίλης – σημ. Τσίτσου: Παιδιά, δεν είναι τόσο να φέρετε μια αδέσποτη γατούλα σε ένα χώρο (είτε είναι αυτό το ραδιομέγαρο, είτε ένα σπίτι). Βρείτε τι πρέπει να προσέξετε ΕΔΩ – 

Μπαίνοντας ο χειμώνας και αφού ο γάτος που έκαναν παρέα άλλαξε γειτονιά, άρχισε σιγά – σιγά τις προσπάθειές της να μπαίνει και μέσα στο κτίριο…

Από το 2022 άρχισε να κυκλοφορεί πλέον στο μπροστινό μέρος του Ραδιομεγάρου και να βρίσκει τρόπους να μπαίνει και μέσα, περιδιαβαίνοντας στους διαδρόμους και τα γραφεία, πάντα διακριτικά, προσπαθώντας να γνωρίσει νέους φίλους και να ανοίξει τους ορίζοντές της»!

Τέλος ας δουμε μερικες εικονες της Ραλλου όταν ήταν νεαρότερη (credits στο Znews) αμέσως παρακάτω:

Ευτυχείς οι συγκυριές στη ζωή της Ραλλού, και το σχέδιο μου, όπως καταλαβαίνετε προχωράει αργά αλλά μεθοδικά.. ώστε στο τέλος εμείς οι Γάτες να κατακτήσουμε την Ελλάδα, την Υδρόγειο και γιατί όχι, ολόκληρο το Σύμπαν!

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *