Απίθανη διάσωση γάτας σε καπνοδόχο μετά από αναζήτηση 30 μερών

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μια ακόμη ιστορία διάσωσης με αίσιο τέλος είδε το φως της δημοσιότητας και εγώ όταν συμβαίνουν κάτι τέτοια, δεν μπορώ, θέλω να σας τα λέω και εσάς, από τη μια για να χαρείτε από την άλλη για να δείτε ότι δεν πρέπει να σταματάτε την προσπάθεια να βρείτε την χαμένη γάτα σας! 

Πως θα σας φαινόταν αν σας έλεγα ότι μια γυναίκα έχασε τον αγαπημένο της γάτο και τον βρήκε παγιδευμένο στην καμινάδα του γειτονά της μετά από όχι μια, όχι δύο όχι 3 εβδομάδες, αλλά μετά από αναζήτηση ενός μήνα!

Όταν ο πληθωρικός ταξίντο (ασπρόμαυρος) γάτος Piper (τα 8.5 κιλά του είναι πιθανόν να του έσωσαν τη ζωή) χάθηκε, ο αγαπημένος του άνθρωπος, η Caitlyn Wertenberger, άρχισε να τον ψάχνει ακούραστα, χτυπώντας πόρτες των γειτονικών σπιτιών και κολλώντας φυλλάδια παντού, ελπίζοντας ότι κάποιος θα τον δει και θα επικοινωνήσει μαζί της.

Οι εβδομάδες περνούσαν και η ανθρώπινη μητέρα του Piper άρχισε πια να χάνει την ελπίδα της! Ε λοιπόν την 28η ημέρα από την εξαφάνισή του οι γειτονές της την ενημέρωσαν ότι άκουσαν κάτι να κουνάει μέσα στο σπίτι τους!

Οι γείτονες είχαν αγοράσει το (άδειο) γειτονικό σπίτι και ήταν στην διαδικασία μετακόμισης όταν άκουσαν  τους θορύβους και έχοντας ενημερωθεί για την αναζήτηση του Piper κάλεσαν την Wertenberger πιστεύοντας ότι ίσως ο Piper ήταν εκεί!

Ε λοιπόν δεν έκαναν λάθος, o Piper ήταν εκεί, παγιδευμένος για 28 μέρες στην καμινάδα του σπιτιού, αδυνατώντας να ξεφύγει και να επιστρέψει στην αγκαλιά της αγαπημένης του! Η Caitlyn δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Η Caitlyn δήλωσε “Είναι ογκώδης γάτα, δεν πίστευα ότι μπορούσε να χωρέσει σε μια καμινάδα”, και πρόσθεσε “Δεν ήθελα να τρέφω φρούδες ελπίδες – είχα πάντα στο μυαλό μου ότι πιθανώς δεν θα επέστρεφε, αλλά εξακολουθούσα να αισθάνομαι ότι δεν είχε χαθεί ακόμη»

O Piper εξετάστηκε από τον κτηνίατρο και βρέθηκε ότι είχε χάσει 3 κιλά κατά τη διάρκεια της παγίδευσής του – γι’ αυτό σας λέω, το γεγονός ότι ήταν ένας γάτος χονδρούλης, ίσως του έσωσε τη ζωή!

Το χρήσιμο συμπέρασμα αυτής της ιστορίας είναι ότι αν χάνεται το αγαπημένο σας σπιτόγατο, κατά πάσα πιθανότητα αυτός έχει παγιδευτεί κάπου κοντά σας – οι σπιτόγατες σπάνια απομακρύνονται από το σπίτι τους. Η χρήση αφισών και το να χτυπήσετε τις πόρτες των γειτόνων συχνά μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια! Διαβάστε και τον αναλυτικό οδηγό μας για το πως να βρείτε τη γάτα σας όταν την έχετε χάσει

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *