Γυναίκα που σκόπευε να υιοθετήσει 3 νεογέννητα αδυνατεί να αφήσει μόνο του πίσω ένα 4ο ορφανό (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟΣ)

Σήμερα θα σας πω μια ιστορία που εκτός από όμορφη είναι και ενδεικτική του πόσο υπέροχο είναι μερικές φορές να ξεχνάτε τα πλάνα και τα σχέδιά σας και να υπακούετε στην τρυφερή παρόρμηση της στιγμής. Πολύ συχνά κάτι τέτοιο δεν μπορεί παρά να σας βγει σε καλό! Θα σας πω λοιπόν σήμερα την ιστορία του μικρού .. Φράνκι!

Ο Φράνκι, ένα ορφανό νεογέννητο γατάκι περιμαζεύτηκε σε ένα καταφύγιο. Εκεί η μοιρά τον ένωσε με την Τζες Θόρεν, ιδιοκτήτρια του KittenBnb ένα πρότζεκτ φιλοξενίας γατών (αν κατάλαβα καλά), στην Νέα Υερσέη. Η Τζες, ανυποψίαστη για την παρουσία του Φράνκι πήγε στο καταφύγιο για να αναλάβει την φιλοξενία τριών αδερφών (γατών).. και ξαφνικά βλέπει αυτο το πανέμορφο γκρι αγόρι με τα γαλανά ματάκια να την κοιτάζει με λατρεία (και με νόημα). Ήταν ξεκάθαρο ότι είχε απεγνωσμένη ανάγκη να φύγει από το καταφύγιο για ένα σπίτι όπου θα απολάμβανε την αγάπη και την φροντίδα στοργικών ανθρώπων!

Η εικόνα του Φράνκι μόνου ράγισε την καρδιά της Τζες που δεν άντεξε και τελικά.. τον πήρε και αυτόν. Ε αυτό ήταν,η μικροσκοπική γούνινη μπαλίτσα (μόλις 250 γραμμάρια) εγκαταστάθηκε στο σπίτι της Τζες, φοβερά χαρούμενη για την απρόσμενη εξέλιξη που πήρε η ζωή του. 

Και έτσι ο Φράνκι κάτω από την φροντίδα της Τζες, με ταϊσματα ανά 3 ώρες όλο το εικοσιτετράωρο άρχισε να ανθίιιιζει… και δεν ήταν μόνο η φροντίδα της, αλλά και η υπέροχη παρέα των τριων άλλων μικρών φίλων, οι οποίοι μπορεί να ήταν λίγο μεγαλύτεροι αλλά σίγουρα κάλυπταν τις ανάγκες του Φράνκι για παιχνίδι, ξύλο, αγκαλιές και χάδια. Άλλωστε και τα 3  γατούνια δέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες τον Φράνκικαι τον συμπεριέλαβαν σε ό,τι έκαναν. 

Και ενώ ο  Φράνκι προσπαθεί να μάθει να περπατάει ταυτόχρονα παρατηρεί τα μεγαλύτερα … αδέρφια του και μαθαίνει καθημερινά! 

Άλλωστε η μίμηση είναι βασικό συστατικό της μάθησης και ο Φράνκι παρακολουθώντας τα γατάκια να περπατούν, να παίζουν και να τρέχουν καταλαβαίνει τι πρέπει να κάνει και αυτός. Και η έμφυτη τόλμη του και το θάρρος του τον έκαναν να ανθίσει πλάι τους!

Έτσι επιδίδεται σε μαραθώνια παιχνίδια με τα θετά αδέρφια του και όταν αυτά τελειώσουν απολαμβάνει να κουλουριάζεται δίπλα τους, να γουργουρίζει (παρεπιμπτόντως βρείτε γιατί οι γάτες γουργουρίζουν ακριβώς ΕΔΩ) και τελικά να κάνει αυτό που οι γάτες ξέρουν να κάνουν καλύτερα από τον καθένα: να κοιμούνται! Σε καμία δραστηριότητά του δεν τον πτοεί το περιορισμένο του ανάστημα! 

Και όσο περνούν οι μέρες ο Φράνκι αρχίζει όλο και καλύτερα να παίζει και να παλεύει, το βάρος του μεγαλώνει και η φλογερή του προσωπικότητα σιγά σιγά ξεδιπλώνεται. 

Από ένα ταλαιπωρημένο νιάνιαρο, που η ζωή του κρεμόταν από μια κλωστή ο Φράνκι εξελίσσεται σε  ένα παιχνιδιάρικο, ξέφρενο γατάκι με τη βοήθεια των αδερ΄φων του! Και η τρυφεράδα από τα αδέρφια του τον βοηθούν να νιώσει ακόμη καλύτερα μαζί τους. Ο Φράνκι μεγαλώνει, όπως και τα αδέρφια του άλλωστε, και πλησιάζει η ώρα που θα αναζητήσει το παντοτινό του σπίτι! 

Τούτη εδώ η ιστορία είναι ένα παράδειγμα του πόσο χαρά μπορεί να προσφέρει σε κάποιον μια αυθόρμητη κίνηση τρυφεράδας αλλά και αναδεικνύει τη σημασία της φιλοξενίας! Πόσο σημαντικό είναι αλήθεια να δώθει η ευκαιρία σε ένα γατάκι να φύγει από ένα καταφύγιο και να απολαύσει στοχευμένη φροντίδα, να ανθίσει, να κοινωνικοποιηθεί και να μπορέσει να διεκδικήσει μια θέση στο παντοτινό μελλοντικό του σπίτι!

Για να κλείσει ακόμη πιο γλυκά ετούτη η ιστορία δείτε και το θεόγλυκο βίδεο με τα καμώματα του Φράνκι:

Κλείνοντας θα ήθελα να πω ότι τούτη η ιστορία μου έφερε στο μυαλό τον υπέροχο Crookshanks, έναν ταλαιπωρημένο γάτο που όρμηξε στην αγκαλιά εθελόντριας για να  ξεφύγει από τη ζωή στο δρόμο! Βρείτε την ιστορία του ακριβώς ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *