Ο σκύλος που νόμιζε ότι ήταν γάτα (ΦΩΤΟΣ)

Καλημέρα παιδιά! Σήμερα ξεχάστε και στεναχώριες και αγωνίες και όλα. Σας έχω μια ιστορία που μόνο να χαμογελάσετε θα σας κάνει, πιστέψτε με!! Ναι ναι, αυτό το φαινόμενο όταν ένα πλάσμα μεγαλώνει μαζί με άλλα που δεν ανήκουν στο είδος του, μπορεί να αρχίσει να ξεσηκώνει τα χούγια τους και να αρχίζει να μοιάζει όλο και περισσότερο με εκείνα. 

Όταν η Μπέθανι και η οικογένειά της επισκέφτηκαν ένα καταφύγιο για να υιοθετήσουν ενα σκυλάκο το eye contact με τον γλυκούλι Mako ήταν ενστικτώδες και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Μπεθ να τον προσπεράσει.

Στο σπίτι όμως εκτός από την Μπεθ και την οικογένειά της περίμεναν τον Mako και δυο άλλες συγκάτοικοι με μουστάκια.. και πατουσάκια με μαξιλαράκια.. Πρόκειται για δυο ψιψίνες εκπάγλου καλλονής, η Πεκάν και ο Γκίζμο. 

Ξεχνώντας όλο το δυσοίωνο παρελθόν μεταξύ των δύο ειδών, η Πεκάν και ο Γκίζμο παραδόξως δέχτηκαν τον Mako με ανοιχτές αγκάλες (συμβαίνουν και ετούτα ενίοτε – για τίποτα πια δε μπορούμε να βάλουμε το χέρι μας στη φωτιά. )

Και βασικά δεν τον υποδεχτηκαν απλά μ με ανοιχτές αγκάλες.. ο Μako συντονίστηκε τόσο καλά με την Πεκαν και τον Γκίζμο τόοοοσο καλά, έγινε ενα με αυτές που από ένα σημείο και μετά άρχισε να συμπεριφέρεται .. σαν αυτές. Πως εξηγείται αυτή η συμπεριφορά; 

Να έφταιγαν οι μπόλικες εργατοώρες που πέρασαν ολοι μαζί;;; Να έφταιγε ο ενστικτώδης μιμιτισμός; Ποιος θα μπορούσε να πει με πάσα βεβαιότητα; 

Το θέμα είναι ότι πλέον ο Mako έχει πειστεί και κανείς δεν του το βγάζει από το μυαλό του: ξεκάθαρα νομίζει ότι είναι γάτα και συμπεριφέρεται σαν.. γάτα! Ποτέ δεν ακούστηκε από το στόμα του Mako γάβγισμα (βλέπετε οι γάτες δεν γαβγίζουν, οπότε γιατί να γαβγίσει ο Mako) και η αγαπημένη του συνήθεια είναι να ανεβαίνει στα πιο ψηλά σημεία του σπιτιού και να εποπτευει από εκει, όπως κάθε γάτα που σέβεται τον εαυτό της! Σε τούτο το σημείο διαβάστε γιατί οι γάτες λατρεύουν τα ψηλά σημεία, στο αναλυτικό μου άρθρο ακριβώς εδώ.

Εντάξει δεν αντέχω, θα το ομολογήσω! Παιδιά, εγώ τον ερωτεύτηκα τον Mako, ειναι πιο ομορφος και απο γάτα…!!! Εσείς; 

Κλείνοντας να πω (όπως ανέφερα και αρχικά) ότι κραυγαλέες αντίστοιχες περιπτώσεις έχουμε και προς την αντίθετη κατεύθυνση, όπου μια γάτα πίστεψε βαθιά ότι ήταν σκύλος (ΟΠΟΙΑ ΝΤΕΚΑΝΤΑΝΣ) – δείτε στην παρακάτω εικόνα τη Φιλομίνα.. τη γάτα που μεγάλωσε μαζί με σκύλους και νόμιζε ότι ήταν σκύλος – πιστεύω ότι και η δική της ιστορία πρέπει να γίνει αρθράκι, ειναι σκέτη λατρείιιια! 

Τελικά εσείς τι πιστεύετε! Άραγε ο μιμιτισμός παίζει τόσο μεγάλο ρόλο τελικά στην διαμόρφωση των διαφόρων πλασμάτων;;;;

Και μια και φτάσαμε ως εδώ, τι λέτε ρε παιδιά, οι γάτες.. ξέρουν ότι είναι γάτες; XA! Περιμένω τα σχόλιά σας!

Για το τέλος σας κράτησα το καλύτερο: διαβάστε την απίθανη ιστορία για τους 2 σκύλους πιτμπουλ που ανέθρεψαν και θεράπευσαν τρεις τυφλες γατούλες ακριβώς ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *