ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ: Οι πιο όμορφες μακρυτριχες γάτες της Ελλάδας 2023

Με αφορμή το άρθρο-έρευνα πάνω στις μακρύτριχες γάτες – πως προέκυψαν γενετικά, ποια τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της παχιάς γούνας, ποιες είναι οι φυλές που έχουν μακρύτριχες γάτες κλπ – που μπορείτε να βρείτε εδώ, σκέφτηκα να οργανώσω για τη χαρα του πράματος (οχι φανατισμοί, μόνο καλή διάθεση) ένα διαγωνισμό για να βρουμε τις 10 πιο όμορφες μακρύτριχες/ημιμακρύτριχες γάτες στην Ελλαδα.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε “αυτοσχέδια”, με ένα facebook post, όπου ο καθένας μπορούσε να ποστάρει φώτο από την φουντωτή ψιψι του και να την “πουλήσει” όσο πιο καλά μπορούσε για να πάρει ριάξιονς.. οι 10 με τα περισσότερα ριαξιονς “κερδίζουν”!

Φυσικά ο Τσιτσάρας έμεινε συνειδητά εκτός συναγωνισμού γιατί αν συμμετείχε θα κέρδιζε πανηγυρικά (144 ριάξιονς περικαλώ)! Και με φώτος όπως αυτή πωωωως να μην κερδίσει!

Έχοντας πει όλα ετούτα ορίστε λοιπόν οι 10 πιο ομορφες μακρύτριχες γάτες στην Ελλάδα ξεκινώντας από το νο10 και φτάνοντας στο νο1!

10. Efi Deli & Φρίντα - 51 ψήφοι

9. Μαρία Μπέτζιου και ένα ανώνυμο αδεσποτούλι - 55 ψήφοι

8. Elena Moschou & Μότσαρτ - 56 ψήφοι

7. Yota Zita & Κουκούτσης - 60 ψήφοι

6. Κυριακή Παρμμάκη Θεοδώρου & Μπρούνος - 63 ψήφοι

5. Γωγω Λαχανα και Πριγκίπισσα - 66 ψήφοι

4. Maria Christofi & Μάριος - 68 ψήφοι

3. Georgina Gougoutsi & Φατιμα - 94 ψήφοι

2. Tina Tselalidou & Τσάρμι - 99 ψήφοι

1. Niki Mandelou & Αργυρώ - 109 ψήφοι

Για το τέλος όμως φρόντισα να σας κρατήσω το πιο χρήσιμο.. έναν αναλυτικό οδηγό για το  πως να φροντίσετε όσο το δυνατον καλύτερα τη γούνα της γάτας σας, ακριβώς εδω.. αλλά και μερικα τιπς για να μη μαδάει η γούνα της γάτας σας, ακριβώς εκεί

Μία Απάντηση

  1. Σε όλα θα έβαζα ψήφους..
    Καλό θα ήταν να λανσάρουν και γάτεςμε ειδικά προβλήματα μόνο στο πρόσωπο εκείνα τα αγαπώ ποιο πολη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *