ΚΡΙΤΙΚΗ: Animonda Carny Adult Κοτόπουλο Γαλοπούλα Κουνέλι για γάτες

Καλησπέρα! Εδώ και κάμποσο καιρό δεν μπορώ να εντοπίσω στην αγορά κάποια τροφή που να να συνδυαζει καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής από την Animonda Carny Adult. Εδώ θα εξετάσουμε την εξαιρετική Animonda Carny Adult Κοτόπουλο Γαλοπούλα Κουνέλι – αλλά ό,τι θα αναφερθεί πάνω κάτω γι’ αυτήν ισχύει και για τις άλλες γευστικές επιλογές της Animonda Carny Adult! 

Οι λόγοι που η Animonda Carny Adult χαίρει μεγάλης εκτίμησης είναι πολλοί και θα τους ανακαλύψετε και εσείς στην παρακάτω κριτική. Όπως παντα θα ελέγξουμε την σύνθεση, τα συστατικά και την τιμη της και θα αξιολογήσουμε και τους 3 αυτούς παράγοντες συνδυαστικά! Διαβάστε προσεκτικα:

Animonda Carny Adult Κοτόπουλο Γαλοπούλα Κουνέλι - Η κριτική

Σύνθεση

H Animonda Carny Adult Κοτόπουλο Γαλοπούλα Κουνέλι έχει πολλές αρετές που ξεκινούν από το ότι έχει μια ξεκάθαρη ετικέτα που δεν επιτρέπει παρερμηνείες. Τα πρώτα συστατικά είναι ζωικά και ξεκάθαρα (σούπερ εύπεπτοι μύες κοτόπουλου και κουνελιού και διάφορα βρώσιμα όργανα όπως καρδιές και συκωτάκια! Φυσικά όπως καθε υγρη τροφή έχει μπόλικη υγρασία (79%) και απουσιάζουν τα φυτικά συστατικά 

Συστατικά

Η Animonda Carny Adult Κοτόπουλο Γαλοπούλα Κουνέλι έχει μπόλικη εύπεπτη ζωική πρωτεϊνη (11.5% – δεν έχω βρει άλλη υγρη με τόση πρωτεϊνη) υψηλής βιολογικής αξίας (με αμινοξέα απαραίτητα για τη γάτα – που δεν μπορεί η ίδια να τα συνθέσει)! Η (απαραίτητη για τη γάτα) Ταυρίνη είναι στα 800 mg/κιλό (μια χαρά) ενώ μετά από ερώτηση στην εταιρεία βρήκα ότι το ποσοστό φωσφόρου επί ξηρής μάζας είναι στα 0.95% (πάρα πολύ χαμηλό). Μένουμε σε αυτό γιατί ο φώσφορος έχει θεωρηθεί υπεύθυνος για προβλήματα στα νεφρά και το ουροποιητικό!

Καταλαβαίνουμε από όλα αυτά ότι η συγκεκριμένη τροφή είναι κατάλληλη σχεδόν για όλες τις ηλικίες της γάτας, ακόμη και για ηλικιωμένες γάτες, μια και η αυξημένη πρωτεϊνη μπορεί να βοηθήσει την γάτα να αποφύγει φαινόμενα σαρκοπενίας (πολύ επικίνδυνο για την γενικότερη ευζωία και υγεία της) και να διατηρήσει το ουροποιητικό της υγιές. Η απουσία δύσπεπτων υδατανθράκων επίσης είναι φυσικά ευπρόσδεκτη!

Τιμή

Η τιμή της Animonda Carny Adult Κοτόπουλο Γαλοπούλα Κουνέλι για γάτες είναι εξαιρετική, στα 6.75 ευρώ/κιλό, (δυστυχώς αυξήθηκε το κόστος της πρόσφατα κατά 1 ευρώ) αλλά λόγω των γενικότερων ανατιμήσεων είναι η πιο οικονομική ποιοτική υγρή τροφή στην αγορά (τουλάχιστον δεν έχω εντοπίσει κάποια πιο οικονομική που να είναι πραγματικά υψηλής ποιότητας).

Αν τώρα θέλετε να αγοράσετε την Animonda Carny Adult Κοτόπουλο Γαλοπούλα Κουνέλι για γάτες  μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε έξτρα εσείς.

2 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *