Αδεσποτούλα υιοθετείται & γίνεται αχώριστη σύντροφος μωρού που αντιμετωπιζει σοβαρή αρρώστια (+ΦΩΤΟΣ)

Τις ιαματικές ικανότητες τις γάτες τις έχουμε συζητησει ξανα και ξανά και έχουμε αφιερώσει ολόκληρο άρθρο γι’ αυτες. Την ικανότητά τους να καταλαβαίνουν την αρρώστια, επίσης – διαβάστε το αναλυτικό μου άρθρο εδώ. Την αγάπη τους για τα μικρά παιδιά επίσης. Πόσο όμως μπορεί μια γάτα να βοηθήσει ένα μικρό μωρό να θεραπευτεί από την πιο σοβαρή όλων των ασθενειών, τον καρκίνο;

Σύμφωνα με το PetCoLoveStories όταν ο  Άξελ συνάντησε την Μπινγκο, ήταν αμέσως σαν να ήταν φίλοι για πάντα! Μόνο που ο Άξελ ήταν ένα 14 μηνών μωρό που έπασχε από μια σοβαρή μορφή λευχαιμίας και η Μπινγκο μια εκπάγλου καλλονής diluted ταρταρουγα που σουλατσάριζε στους δρόμους και φιλοξενούνταν στο καταφύγιο Whiskers TNR of Warren County και υιοθετήθηκε από την οικογένεια του Άξελ, την μαμά του Χέιλι και τον μπαμπά Τσάντ. 

Ο μικρούλης μαχητής περνούσε το στάδιο χημειοθεραπείας και δεν ήταν καθόλου εύκολο γι’ αυτόν, όμως η Μπίνγκο ήταν μονίμως δίπλα του για να του συμπαρασταθεί, ξαπλά μαζί του στον καναπέ. Ήταν πιθανό να μείνει μαζί του ως και 12 ολόκληρες ώρες!

Όταν χρειαζόταν ο Άξελ να πηγαίνει στο νοσοκομείο η Μπίνγκο δεν τον αποχωριζόταν ούτε και εκεί.  Μαζί περασαν τα δύσκολα και η Μπινγκο τον βοηθούσε να ξεπερνάει το στρες αυτής της επίπονης διαδικασίας θεραπείας. Η μαμά του Αξελ, δηλώνει:

Η σύνδεσή τους ήταν μαγική.. από το παιχνίδι μέχρι το φαγητό, τον.. χορό, τα χάδια αυτοί οι δύο ήταν πραγματικά αχώριστοι. Όλες τις ώρες της ημέρας θα τους έβρισκες μαζί να κάνουν κάτι. Η Μπίνγκο πραγματικά άλλαξε τη ζωή του Άξελ και του δίδαξε την αγάπη και την υπομονή. Δεν ξέρουμε πως να ευχαριστήσουμε το καταφύγιο Whiskers TNR of Warren County που έδωσε στη Μπίνγκο την ευκαιρία για μια καλύτερη ζωή και στον Άξελ την καλύτερη συναισθηματική υποστηρίξη που θα μπορούσε να έχει!

Για να φτάσουμε στο σήμερα, 8 μήνες περίπου μετά, οπότε και ο Άξελ βγήκε νικητής σε αυτή τη μεγάλη μάχη της ζωής με την απίστευτη συνεισφορά της Μπίνγκο. Δεν θέλουμε εδώ να πούμε ότι η βοήθεια της επιστήμης δεν ήταν καθοριστική, φυσικά, όμως ποιος μπορεί να παραβλέψει και την απίστευτη υποστήριξη αυτής της σοφής υπομονετικής τόρτι! 

ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Τα οφέλη της γάτας για τα μικρά παιδιά

Αυτή τη στιγμή ο Άξελ ειναι “καθαρός” σε φάση συντήρησης και ευχόμαι – και μια και η ευχή μου έχει ιδιαίτερο βάρος, κοτζάμ γατοπριγκίπισσα – να είναι υγιής για πάντα και να έχει την μικρούλα Μπίνγκο για πάντα στο πλευρό του! 

Η Χάλεϊ κλείνει τούτο εδώ το συγκινητικό αρθράκι δηλώνοντας: «Τώρα οι δυο τους είναι περισσότερες ώρες μαζί και παίζουν με τα παιχνίδια τους. Είναι πραγματικά μοναδικό να τους παρακολουθείς. Έχουν πολύ δυνατή σύνδεση»

Κλείνοντας θα ήθελα να αναφερθώ σε μια άλλη ιαματική γάτα, τον φοβερό Μούσου που ήταν η μόνη παρηγορία ενός ασθενή με Αλζχάιμερ και δεν έφευγε από το πλευρό του ούτε στιγμή! Διαβάστε την απίθανη ιστορία τους εδω. Τελικά αυτές οι γάτες είναι μικροί, θαυματουργοί θεραπευτές.. δεχτείτε το! 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *