Γνωρίστε την 90χρονη που πλέκει κουβερτούλες για γάτες καταφυγίου

Έχουμε γνωρίσει μαζί τους τελευταίους μήνες διάφορους υπέροχους ανθρώπους, όπως τον άνθρωπο που εδώ και 26 χρόνια πουλάει μεταλλικά αντικείμενα για να ταϊζει γατούλες, την κυρία που έχει αφοσιωθεί στην φροντίδα γατών με ειδικές ανάγκες καθώς και πολλούς άλλους. Ε λοιπόν ώρα να γνωρίσουμε ένα ακόμη υπέροχο άνθρωπο, τη Μέριλιν, την αειθαλή 90χρονη γυναίκα που ζει στη Φλώριδα και έχει αφοσιωθεί σε ένα υπέροχο έργο:  να πλέκει μικρές κουβερτούλες για γάτες καταφυγίου, ώστε όσο χρειαστεί να μείνουν στα κλουβιά τους, να βιώνουν μια κάπως πιο ευχάριστη και αναπαυτική εμπειρία. 

Και μάλιστα αν θέλετε να ξέρετε αυτή η παράδοση μας πηγαίνει ακόμη πιο πίσω μια και η γλυκύτατη Μέριλιν συνεχίζει το έργο που είχε ξεκινήσει η μαμά της!

Από το καταφύγιο Pork County Animal Control δηλώνουν με ευγνωμοσύνη “Γνωρίστε την Μέριλιν 90 χρονών! Πριν πολλά χρόνια η μητέρα της ξεκίνησε το πρότζεκτ που η ίδια συνεχίζει μέχρι σήμερα – να πλέκει μικρές κουβερτούλες και να τις χαρίζει σε καταφύγια ζώων για να κάνει τα κλουβιά τους πιο αναπαυτικά όσο τα ζώα που μένουν εκεί ψάχνουν για το παντοτινό τους σπίτι” 

Ο στόχος της Μέριλιν είναι διπλος: να κάνει τα μεταλλικά κλουβιά.. μαλακότερα και να προσφέρει μια κουβερτά που θα συνοδέψει τις γατούλες στο παντοτινό τους σπίτι, όταν αυτό βρεθεί, ώστε η γατούλα στο καινούριο της περιβάλλον να έχει ένα σημείο (οσφρητικής κυριώς) αναφοράς μέχρι να προσαρμοστεί! Χρησιμοποιεί ένα βελονάκι μεγέθους.. J (οπ παιδιά εγω δεν τα κατέχω καλά ετούτα) και κάνει διπλή πλέξη στις κουβέρτες της (τουτέστιν, αν κατάλαβα καλά, πλέκει χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα δύο κουβάρια) έτσι ώστε οι κουβέρτες της να είναι πιο παχιές και μαλάκες και να αντέχουν παραπάνω. Το αποτέλεσμα, αν θέλετε να ξέρετε είναι μαλακό, πολύχρωμο και όμορφο!

Η Μέριλιν λέει ότι όσο τα χέρια της αντέχουν και η υγεία της είναι καλή θα συνεχίσει να πλέκει και να χαρίζει κουβερτάκια στα αδέσποτα γατάκια που ψάχνουν σπίτια! Ο μόνος της περιορισμός είναι.. το νήμα, μια και το μόνο έσοδο της Μέριλιν ειναι το Εισόδημα Κοινωνικής Ασφάλισης και έτσι αυτή και ο γιος της, Στηβ, ψάχνουν εντατικά σε μαγαζιά για να βρουν νήμα σε εξαιρετικές προσφορές. Mάλιστα οι δυο τους έχουν κάνει ένα φοβερό δίδυμο μια και ο Στιβ είναι εξαιρετικός στο να ξεμπλέκει κόμπους και έτσι φροντίζει να μην πηγαίνει χαμένο ούτε εκατοστό από το νήμα που αγοράζουν για να φτιάξουν τα κρεβατάκια!

Μάλιστα η Μέριλιν δέχεται χορηγίες για να μπορει να αγοράζει νήμα και να συνεχίσει το έργο της. 

Να μια ωραία ιστορία και μια όμορφη έμπνευση για όλους μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *