Οι καλύτεροι κτηνίατροι στο Μοσχάτο

Ήρθε η ώρα να φτιάξουμε μαζί μια λίστα με τους καλύτερους κτηνίατρους στο Μοσχάτο. Προσπαθώ να εντοπίσω κάποιους από αυτούς και θέλω και τη δική σας βοήθεια. Πως; Μα αφήνοντας στα σχόλια τις προτάσεις σας για κτηνίατρους στο Μοσχάτο με τους οποίους μείνατε πολύ ευχαριστημένοι! 

Πρόκειται για μια συνεργατική απόπειρα που πιστεύω να είναι πολύ χρήσιμη ώστε να συγκεντρώσουμε μερικούς πραγματικά αξιόλογους κτηνίατρους στην περιοχή και έτσι όσοι χρειάζονται κτηνίατρο στο Μοσχάτο να βρίσκουν τον πιο κοντινό, κατάλληλο και οικονομικό (φτηνό).

Εδώ να πω ότι ο όρο “καλύτεροι” είναι καταχρηστικός για ευνόητους λόγους – δεν υπάρχει κάποιο ολοκληρωτικό κριτήριο που να μπορεί να υπολογίσει την αξία ενός κτηνιάτρου! Έχοντας πει όλα ετούτα ας δούμε τους καλύτερους κτηνίατρους στο Μοσχάτο:

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ: OI ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Μπίτζας Χρήστος - Κτηνίατρος, Μοσχάτο

Διεύθυνση: Λάμπρου Κατσώνη 46, Μοσχάτο Αθήνα 183 44
ΏρεςΔευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή
10:00 – 13:00 & 17:30 – 20:30

Τετάρτη – Σάββατο
10:00 – 13:00

Τηλέφωνο: Για ραντεβού: +30 210 48 17 055
Για έκτακτη ανάγκη : +30 6932 53 92 35

Email: [email protected]
Ιστοσελίδαhttps://mpitzasvet.gr/

Λίγα λόγια για το κτηνιατρείοΜετά από πολλά χρόνια εμπειρίας ως κτηνίατρος, ξέρω καλά ότι ένα πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο μπορεί να είναι απαραίτητη προυπόθεση για να κάνεις καλά την δουλειά αυτή. Το κυριότερο όμως είναι το αληθινό ενδιαφέρον για τα ζώα.