Τα καλύτερα ενοικιαζομενα σπίτια & ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στην Ελλάδα

Ετοιμάζεστε σιγά σιγά για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αναρωτιέστε αν πρέπει ή όχι να πάρετε τη γάτα σας μαζί σας; Εκτος από το να απαντήσετε σε αυτό το ερώτημα πρέπει να εντοπίσετε ενοικιαζόμενα δωμάτια, ενοικιαζόμενα σπίτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στο μέρος που θέλετε να μείνετε!

Ας πάρουμε όμως τα πράματα από την αρχή! Θα ήθελα να σας πω ότι αν πρόκειται για σύντομες διακοπες τύπου διήμερα είναι ίσως όχι πολύ καλή ιδέα να πάρετε τη γάτα σας μαζί σας, διότι είναι πολύ πιθανό να μην προλάβει να προσαρμοστεί στο περιβάλλον του ξενοδοχείου στο οποίο θα μείνετε! 

Όμως αν είναι να μείνετε ένα μεγαλύτερο διάστημα στο μέρος που θα πάτε διακοπές, η ιδέα του να πάρετε μαζί σας τη γάτα σας αρχίζει να φαίνεται αρκετά πιο ελκυστική.. και εσείς θα νιώθετε όμορφα που θα την έχετε κοντά σας, και εκείνη δεν θα νιώθει.. εγκαταλελειμμένη!

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο βασικό θέμα του άρθρου! Δεν αρκεί να το πάρετε απόφαση εσείς, ότι θέλετε τη γάτα σας μαζί σας, πρέπει να εντοπίσετε και ξενοδοχείοα που δέχονται κατοικίδια, στον προορισμό σας!  Εδώ παιδιά μπαίνει ο Τσίτσος στην εξίσωση και θα εντοπίσει για εσάς τα καλύτερα ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στα διάφορα μέρη της Ελλάδας! 

Τα καλύτερα ενοικιαζόμενα δωμάτια & ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στην Ελλάδα

Ας δούμε λοιπόν τα καλύτερα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, δωμάτια, σπίτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στα διάφορα μέρη της Ελλάδας 

Ενοικιαζόμενα σπίτια, δωμάτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στην Αθήνα

Τα 3 πιο υψηλά βαθμολογημένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/σπίτια/δωμάτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στην Αθήνα είναι τα ακόλουθα:

Ενοικιαζόμενα σπίτια, δωμάτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στην Θεσσαλονίκη

Τα 3 πιο υψηλά βαθμολογημένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/σπίτια/δωμάτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στην Θεσσαλονίκη είναι τα ακόλουθα:

Ενοικιαζόμενα σπίτια, δωμάτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στην Πελοπόννησο

Τα 3 πιο υψηλά βαθμολογημένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/σπίτια/δωμάτια που δέχονται κατοικίδια στην Πελοπόννησο είναι τα ακόλουθα:

Ενοικιαζόμενα σπίτια, δωμάτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στο Ναύπλιο

Αν έχετε πιο συγκεκριμένο προορισμό διακοπών από απλώς την Πελοπόννησο, αν θέλετε να πάτε συγκεκριμένα στο Ναύπλιο, ιδού τα 3 πιο υψηλά βαθμολογημένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/σπίτια/δωμάτια που δέχονται κατοικίδια στο Ναύπλιο είναι τα ακόλουθα:

Ενοικιαζόμενα σπίτια, δωμάτια και ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια στο Βόλο

Ας μεταφερθούμε στη Μαγνησία! Τα 3 πιο υψηλά βαθμολογημένα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα/σπίτια/δωμάτια που δέχονται κατοικίδια στην Πελοπόννησο είναι τα ακόλουθα:

καλύτερα ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια

6 Tips για την ομαλή προσαρμογή μιας γάτας σε ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια

Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε προκειμένου να βοηθήσετε τη γάτα σας να προσαρμοστεί το συντομότερο δυνατό στον άγνωστο χώρο του ξενοδοχείου και να απολαύσει και εκείνη, μαζί με εσάς, τις καλοκαιρινές της διακοπές. Σημειώνετε:

  • Πάρτε μαζί σας μια φωλιά, ένα κουβερτάκι, ένα ρουχαλάκι που θα έχει τις μυρωδιές της γάτας σας
  • Πάρτε μαζί σας το γνώριμο μπολ φαγητού και νερού της
  • Σε ένα σακουλάκι μιας χρήσης βάλτε λιγη αμμο μαζι με ένα συσσωμάτωμα από τα ούρα της γάτας σας ή ένα θκατουλακι της. Πάρτε επίσης καθαρή άμμο ακριβώς ίδια με αυτήν που χρησιμοποιεί στο σπίτι – btw βρείτε τις 4+1 προτεινόμενες άμμους μου εδώ.
  • Βάλτε στο δωμάτιο σε πρίζα το diffuser που εκλύει τις τεχνητές φερομόνες Feliway Classic – αφου βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε κατά γράμμα τις οδηγίες χρήσης που υπάρχουν εδώ. Αν θέλετε να τσιμπήσετε το Feliway Classic κάντε κλικ εδω!
  • Δίνετε στη γάτα σας καθημερινά την ενδεδειγμένη για το βάρος της δοσολογία από CBD Oil (λάδι φαρμακευτικής κάνναβης) που λειτουργεί ευεργετικά στην ψυχολογία της. Βρείτε το λάδι κάνναβης που χρησιμοποιώ εγώ εδώ και χρησιμοποιήστε το κουπόνι tsitsos10 για έκπτωση 10%. Αν δεν γνωρίζετε τα οφέλη της φαρμακευτικής κάνναβης διαβάστε το αναλυτικό μου άρθρο ακριβώς εδώ.
  • Δώστε της πρόσβαση σε ψηλά σημεία, στο δωμάτιο, σε παράθυρο ενώ φροντίστε να της αφήσετε ένα χώρο όπου θα μπορεί να κρυφτεί και να νιώσει ήσυχη και ασφαλής. 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τούτο εδώ το άρθρο θα είναι μια on goin’ process συγγραφής  και θα προστίθενται εδώ συνέχεια ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια σε διαφορετικές γωνιές της Ελλάδας…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *