15 φωτογραφίες που σας έκαναν να σκεφτείτε “Κάτι δεν πάει καλά με τη γάτα μου” (ΦΩΤΟΣ)

Τούτο το ποστ το γράφω με αφορμή ένα χτεσινό περιστατικό. Η φίλη Διώνη μου λέει αναστατωμένη “πωω η Μίσα (η καλικούλα της) γκρινιάζει όλη την ώρα  και μου χει μπει η ιδέα ότι δεν ευχαριστιέται μέσα στο σπίτι και ίσως θέλει να ζει έξω”. Και λίγο μετά επανέρχεται με μια νεα διαπιστωση: “Ενταξει μου πέρασε, την είδα να που καθαριζόταν με όλη της την προσοχή και κατάλαβα ότι ποιος είμαι εγώ που θα αποφανθώ ότι η Μίσα έχει κάποιο θέμα”. 

Τούτο το περιστατικό είναι φοβερα ενδεικτικό μιας πολύ συνηθισμένης κατάστασης που συμβαίνει στη σχέση σας με την γάτα σας. Επειδή εσείς οι χούμανς βλέπετε με τον δικό σας θεότρελο τρόπο τα πράγματα νομίζετε ότι και εμείς πρέπει να τα βλέπουμε με τον ίδιο τρόπο! Αμ δε! Εμείς πάλι έχουμε τον δικό μας μοναδικό τρόπο να αντικρύζουμε την πραγματικότητα! Και επειδή συμβαίνει αυτό το μάλλον αναπόφευκτο γεγονός, βιάζεστε συνέχεια να σκεφτείτε “ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ, κάτι δεν πάει καλά με τη γάτα μου”! Μετά από αυτό το ηθικό δίδαγμα – είναι γνωστό πόσο ηθικοπλαστικό πλάσμα είναι ο Τσιτσάρας ε – ας δούμε 15 τέτοιες περιπτώσεις που στα δικά σας μάτια κάτι δεν πάει καλά με τη γάτα σας, όμως εκείνη απλως.. το απολαμβάνει! Είστε έτοιμοι; Φύγαμε!

1. Νιώθω αυτοπεποίθηση εδώ πάνω και αυτό βγαίνει προς τα έξω!

2. Η γάτα που ανακάλυψε την υπερδύναμη του να σας κοιτάζει μέσα από το portal του τοίχου (κοινώς καθρέφτη)

3. Η γάτα που αψήφησε την βαρύτητα και το διασκεδάζει κιόλας

4. Αγαπημένο της αντικείμενο σε όλο το σπίτι; Μα φυσικά το τούβλο της

5. Η γάτα που μοιάζει να είναι μέρος σκηνής εγκλήματος

6. Η γάτα.. αράχνη

7. Όταν παλεύεις να ζυγίσεις τη γάτα σου για μια ώρα, τα παρατάς και όταν γυρνάς βλέπεις αυτή την εικόνα

8. Τσαααα!!!!

9. Η .. ρευστή γάτα

10. Τσααααα vol.2

11. Μετά από ένα 16ωρο εξαντλητικό ύπνο πρέπει επιτέλους να ξεκουραστεί

12. Η γάτα μπόντιγκαρντ

13. Η γάτα-κατάσκοπος

14. Δεν είμαι τρελός.. ΕΙΜΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ!

15. .. από αυτή τη συλλογή δε θα μπορούσε να λείπει η γάτα.. κρουασάν!

Κάπου εδώ, μια και φτάσαμε στο τέλος της κατηγορίας περιπτώσεων “η γάτα μου δεν είναι καλά”, let me tell you this: Η γάτα σας μια χαρά είναι, ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ!

Και αφού είπα και αυτό δείτε ΕΔΩ 10+1 φωτογραφίες που εύγλωττα απαντούν σε ένα άλλο εναγώνιο ερώτημα: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ; Άστε, θα απαντήσω εγώ! Η ΓΑΤΑ ΣΑΣ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *