Ρεπορτάζ: Καλλιστεία 2020 vol. Το απόλυτο κορμί

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Μετά τα γατοκαλλιστεία vol. Ο κοιλαράς της αποικίας στα οποία νικητής αναδείχθηκε με μια (1) ψήφο διαφορά ο Ασπρομαυρε (ακολουθησε ο Σκλαβενίτης) και την γενικότερη επιτυχία του εγχειρήματος, σκέφτηκα να οργανώσω, έτσι για το σασπενς του πράγματος και καλλιστεία για το Απόλυτο Κορμί της αποικίας.

Ήταν ξεκάθαρο ποιοι θα ήταν οι 3 διαγωνιζόμενοι. Ένας παλιός, ένας νέος και ένα σχεδόν μωρό. Ο Μικρουτσέλος, ο Μπίλης και η Ταζ.

Στο παρακάτω βίδεο μπορείτε να απολαύσετε την παρουσίαση των 3 υποψηφίων:

Ο διαγωνισμός εξελίχθηκε ομαλά, οι κανόνες τηρήθηκαν ευλαβικά και παρά τις αντίθετες προβλέψεις το τελικό αποτέλεσμα ήταν σοκαριστικό. Το μεγάλο φαβορί Μικρουτσέλος βγήκε δεύτερο:

  1. Μπίλης 26
  2. Μικρουτσέλος 24
  3. Ταζ 12

Παρά την έκπληξη από το τελικό αποτέλεσμα, όλα φαινόταν να πηγαίνουν κατ’ ευχήν. Μέχρι που στο φως της δημοσιότητας βγήκαν δηλώσεις καταπέλτης από τον μεγάλο χαμένο, Μικρουτσέλο. Παρακολουθήστε τις εδώ:

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίδεο ο Μικρουτσέλος, λίγο πολύ αδειάζει την οργανωτική επιτροπή, ακυρώνει τα καλλιστεία ως άκυρα και το χειρότερο όλων: Κατηγορεί εμένα, τον Τσίτσος, την πριγκίπισσα όλων των γατών ότι χρηματίστηκα, ότι δωροδοκήθηκα για μια (1) μους συκωτάκι! Αστείο ποσό, να ήταν δέκα, να το καταλάβω! Αλλά να πέσω τόσο χαμηλά για μόνο μια κονσέρβα; Ε όχι δα!

Όμως σαν σωστή πριγκίπισσα που σέβεται τον εαυτό της, κράτησα τους τόνους χαμηλά και δεν απάντησα. Αυτή τη στιγμή ουσιαστικά ολόκληρος ο θεσμός των Καλλιστείων τελεί υπο κατάρρευση.

Μείνετε συντονισμένοι για νεώτερες εξελίξεις!

Μία Απάντηση

  1. Ελα Μικρουτσέλο, είσαι ο πιο κατάλληλος για νικητής, δεν λέω, αλλά δεν νομίζω ότι η Τσίτσω χρηματίστηκε για ένα μους συκωτάκι. Για μία κούτα, μπορεί…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *