Γατο-Καλλιστεία 2020 vol. O κοιλαράς της αποικίας

Τώρα τελευταία πολλά ακούγονται για την εμφάνισή μου και ότι έχω πάρει μερικά κοιλάκια και ότι δεν είμαι η πιο όμορφη γάτα της αποικίας, όπως νομίζω και άλλες τέτοιες ΑΝΟΗΣΙΕΣ. 

Όλες αυτές οι άθλιες συκοφαντίες θα σταματήσουν εδώ και τώρα. 

Τέσσερις υποψήφιοι (συμπεριλαμβανομένου εμού) θα διαγωνιστούν για τον τίτλο του Κοιλαρά της αποικίας. Οι υποψήφιοι είναι με τη σειρά που εμφανίζονται στις φώτος οι:

  1. Σκλαβενίτης
  2. Ασπρομαυρέ
  3. Κινέζος
  4. Εγώ, ο Τσίτσος
 

Λοιπόν, σας θέλω αμερόληπτους και αποστασιοποιημένους. Ανεξάρτητα αν με λατρεύετε ή οχι (που με λατρεύετε, το ξέρω)  θέλω να ψηφίσετε αφήνοντας το σχόλιό σας για το ποια είναι η γάτα εκείνη που έχει τους χειρότερους κοιλιακούς, που είναι ο κοιλαράς της γατοαποικίας! 

Παρακαλώ να είστε αντικειμενικοί και αν θέλετε να αφήσετε και ένα σχόλιο για μια κάποια δικαιολόγηση της ψήφου σας – αυτό είναι προαιρετικό.

Ακολουθούν οι 4 συμμετέχοντες:

Οι υποψήφιοι για τον τίτλο του Κοιλαρά της γατοαποικίας

Κατα τακτά διαστήματα θα συγκεντρώνω τις ψήφους και θα εμφανίζω σε μπάρες τα αποτελέσματα, οπότε μείνετε συντονισμένοι!

Ετοιμαστείτε να πανηγυρίσουμε μια ακόμη επιβεβαίωση ότι η Βασίλισσα της ομορφιάς αυτής της αυλής ήμουν, είμαι και θα είμαι μόνο Εγώ, ο Τσίτσος!

Ο Διαγωνισμός Γατο-Καλιστεία 2020 vol. O Πιο Κοιλαράς Γάτος έληξε μετά από ένα πραγματικό θρίλερ με πολλές ανατροπές. Στο φωτοφινις νίκησε ο μεσιέ Ασπρομαυρέ (να πούμε ότι πρόκειται για μια γάτα με FIV, δηλαδή AIDS της γάτας) με το επικό 26-25 στο φινάλε.. ορίστε τα αποτελέσματα:

  1. Ασπρομαυρέ 26
  2. Σκλαβενίτης 25
  3. Τσίτσος 5 (!)
  4. Κινέζος 3
 

.. αυτή η ψηφοφορία όμως θα μείνει στην ιστορία για δυο μεγάλες αδικίες..

  1. Εγώ πήρα πέντε (5!) ψήφους! Άκουσον άκουσον, που ακούστηκε αυτό, άκουσον δηλαδή!!!
  2. Ο Κινέζος, με την κοιλιά ως το πάτωμα πήρε 3 ψήφους. Σε ποιον να το πεις και να το πιστέψει! 

 

Αλλά ας μη γυρίσουμε πάαλι το θέμα σε μένα, δεν θα ‘θελα, ας αποτίσουμε φόρο τιμής στον Ασπρομαυρέ, που στη φώτο εδώ, κάθεται στον θρόνο του (αυτή η πέτρα στο χωράφι απέναντι από την αυλή δεσπόζει, έχει πολύ καλή οπτική και όποιος κάθεται εκεί έχει προνομιακή θέση) ως ο Χονδρέλας της Γατοαυλής και απόλαμβάνει τις δάφνες του..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *