καλύτερη αυτόματη ταϊστρα γάτας/σκύλου

Ποια είναι η καλύτερη αυτόματη ταϊστρα γάτας/σκύλου

Πλησιάζει οι περίοδος των διακοπών σας και πολλοί από εσάς που θέλετε να κάνετε μικρότερες ή μεγαλύτερες εξορμήσεις, ψάχνετε για την καλύτερη αυτόματη ταϊστρα γάτας/σκύλου. Διότι υπάρχουν αυτόματες ταίστρες που μπορείτε να ρυθμίσετε που, πόσο και πότε θα φάει η γάτα ή ο σκύλος σας, ενώ ταυτόχρονα κάποιες από αυτές το πάνε πολύυυυ παραπέρα και σας επιτρέπουν να τις δείτε, ενώ είσαστε στο θερινό σας θέρετρο, ή ακόμη και να.. τους μιλήσετε. 

Έτσι θα μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα βαίνουν καλώς, ότι η γάτα σας τρώει με όρεξη, ότι τίποτα δεν της λείπει και τίποτα κακό δεν της συμβαίνει! 

DISCLAIMER:

Σε ετούτο το σημείο να πω ότι όλοι οι ειδικοί λένε οτι καλό είναι να μην αφήνουμε τη γάτα μας μόνη στο σπίτι για περισσότερο από μια μέρα χωρίς κανείς να την επισκεφτεί, αλλά καμιά φορά τα πράγματα πάνε έτσι που δεν είναι δυνατόν να το καταφέρουμε αυτό!

Σε κάθε περίπτωση διαβάστε και το αναλυτικό μου άρθρο για το τι πρέπει να προσέξετε αν αφήσετε τη γάτα σας μόνη στο σπίτι για 1 ή περισσότερες μέρες, ακριβώς εδω!

Κριτήρια για την καλύτερη αυτόματη ταϊστρα γάτας/σκύλου

Φυσικά μια αυτόματη ταϊστρα πρέπει να έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζεται το πότε και το πόση τροφή θα σερβίρεται στη γάτα σας, καθώς και να έχει ικανή χωρητικότητα για να υποστηρίξει μια γάτα για ικανό αριθμό ημερών, ώστε να σας λύνει τα χέρια στις διακοπές σας. Επίσης πρέπει να έχει τη δυνατότητα να λειτουργεί ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος (οπότε η υποστήριξη μπαταριών είναι σημαντική). 

Στα προαιρετικά για μια τέτοια ταϊστρα είναι η δυνατότητα να στειλετε στη γατούλα σας ένα ηχητικό μήνυμα – που όμως να σημειώσω εδώ, όσο μπορεί να την χαροποιήσει άλλο τόσο μπορεί να την ταράξει, οπότε δείτε ποια είναι η αντίδραση της δικής σας γάτας στο άκουσμα της φωνής σας, χωρίς να είστε εσείς παρόντες. 

Τέλος, στις πιο εξελιγμένες της μορφές, η αυτόματη ταϊστρα γάτας/σκύλου ειναι συνδεδεμένη μεσω WiFi με το κινητό σας και επιτρέπει να βλέπετε μέσω κάμερας, στο κινητό σας ό,τι ακριβώς δείχνει η κάμερα της ταϊστρας σας – έχω υπόψιν μια τέτοια ταϊστρα, αλλά για την ώρα την δοκιμάζω, οπότε αν βεβαιωθώ ότι όλα πάνε τέλεια θα την προσθέσω σε αυτή τη λίστα λίαν συντόμως! Όλα τα παραπάνω φυσικα συσχετίζονται και με το κόστος της, γιατί η σχέση ποιότητας-τιμής είναι πάντα πολύ σημαντική!

Ας δούμε λοιπόν τις – για την ώρα – καλύτερες αυτόματες ταϊστρες γάτας/σκύλου!

1. Αυτόματη Ταϊστρα Γάτας/Σκύλου Pet Interest 4.5 l

Εδώ έχουμε μια αξιόπιστη επιλογή αυτόματης ταϊστρας με μεγάλη χωρητικότητα ώστε να μπορέσετε να λείψετε όσο θέλετε από το σπίτι χωρίς η γάτα σας να μείνει .. πεινασμένη! Τα 4.5 λίτρα της Pet Interest φτάνουν για.. χιλιάδες γεύματα. Κατα τα άλλα η ταϊστρα αυτή έχει ρολόι που επιτρέπει να καθορίσετε κάθε πότε θα γίνονται τα γεύματα και τι ποσότητα θα έχουνε. 

Να ειπωθεί εδώ ότι κάθε μέρα μπορούν να προγραμματιστούν ως και 4 γεύματα – που φτάνει και περισσεύει για τις ανάγκες της γάτας σας!  Και συν τοις άλλοις, στη συγκεκριμένη ταϊστρα είναι δυνατή η ηχογράφηση ηχητικού μηνύματος, που μπορείτε στη συνέχεια να αναπαράγετε, και να το ακούει η γάτα σας (με τον αστερίσκο αυτού που αναφέραμε παραπάνω). 

Τέλος η συγκεκριμένη ταϊστρα χρησιμοποιεί τόσο usb όσο και μπαταρίες για την τροφοδοσία της και έτσι σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή ρεύματος, η σίτιση συνεχίζεται ανεμπόδιστα! Και η τιμή της, κάτω από το ψυχολογικό όριο των 100 ευρώ, στα 98.50 ευρώ! Αν θέλετε να τσιμπήσετε την αυτόματη ταϊστρα Pet Interest 4.5l κάντε κλικ ΕΔΩ ή στην εικόνα αμέσως παρακάτω:

2. Αυτόματη Ταϊστρα Γάτας/Σκύλου Pet Interest 6 χ 180ml

Όμως είναι πολλοί από εσάς που αρνιούνται να αφήσουν τη γάτα ή το σκύλο τους χωρίς επίβλεψη ενός χούμαν για περισσότερο από 2, 3 μέρες. Σε αυτή την περίπτωση η προηγούμενη ταϊστρα προσφέρει περισσότερα από όσα χρειάζεστε και μπορείτε να αρκεστείτε σε μια σαφώς πιο οικονομική, με μικρότερη χωρητικότητα. 

Στη συγκεκριμένη ταϊστρα υπάρχει οθόνη με ψηφιακό ρολόι όπου μπορείτε να ρυθμίσετε ως και 6 γεύματα όγκου ως 180 ml και έτσι φτάνει για ένα ζωάκι για δύο ημέρες! Στα συν της ότι υποστηρίζει τη σίτιση και με υγρή τροφή (αν φυσικά δεν σκοπεύετε να λείψετε δύο μερες, αλλά κάποιες ώρες), ενώ το πιατάκι πλένεται σε πλυντήριο πιάτων. Εδώ δεν υπάρχει η δυνατότητα ηχητικού μηνύματος όμως τουλάχιστον υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας και με μπαταρίες και με σύνδεση στο ρεύμα, για να μην εξαρτάστε από τυχών διακοπές ρεύματος! 

Και το κόστος αυτής, αρκετά πιο χαμηλά, στα 76 ευρώ! Αν θέλετε να την τσιμπήσετε κάντε κλικ ΕΔΩ ή στην εικόνα, αμέσως παρακάτω, που φαίνεται η ταϊστρα! 

ΥΓ: Να σημειωθεί ότι αγοράζοντας κάποιο από τα παραπάνω προϊόντα υποστηρίζετε, χωρίς να επιβαρυνθείτε έξτρα εσείς τις 120 Τσίτσογατες και τους 10 Τσιτσόσκυλους!

ΥΓ2: Ο Τσίτσος δε φέρει καμία ευθύνη για τυχών ελαττώματα στο προϊόν που θα παραλάβετε εσείς. 

ΥΓ3: Βρείτε και την καλύτερη ανυψωμένη ταϊστρα γάτας εδώ, ενώ άλλες 6 εξαιρετικές περιπτώσεις πιο απλών ταϊστρων στο αναλυτικό μου συγκριτικό εδώ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *