Ποια είναι η καλύτερη ταϊστρα γάτας και ποια η καλύτερη ποτίστρα γάτας;

Καλώς ή κακώς μέσα στο πολιτισμένο περιβάλλον του σπιτιού ένα από τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ για γάτες είναι το δίχως άλλο η ταϊστρα και η ποτίστρα, δυο… ιερά αξεσουάρ, απαραίτητα για ένα από τα πιο απολαυστικά τελετουργικά: το φαγοπότι! 

Πριν προχωρήσω στην παρουσίαση τους θα ήθελα να σας πω ότι ΔΕΝ έχω δοκιμάσει όλες αυτές τις ταϊστρες και ποτίστρες (γιατί ο Τσιτσάκος είναι ικανοποιημένος με αυτά που έχει – δεν αντιμετωπίζει καμία δυσκολία, δεν τον προβληματίζουν καθόλου) αλλά προσπάθησα να κάνω μια αντιπροσωπευτική επιλογή, με προτάσεις που να καλύπτουν διάφορα γούστα και ανάγκες, σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά των εκάστοτε αξεσουάρ! Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η καλύτερη ταϊστρα γάτας και ποια η καλύτερη ποτίστρα γάτας

Είσαστε έτοιμοι; Φύγαμε!

Ποια είναι η καλύτερη ταϊστρα γάτας και ποια η καλύτερη ποτίστρα γάτας;

1. Αυτόματη ταϊστρα-ποτίστρα

Είσαι από αυτούς τους άτιμους που σουρτουκεύουν εκτός σπιτιού για ώρες και κάθε φορά κοιτάζεις με αγωνία το ρολόι σου γιατί άφησε μόνη στο σπίτι την ψιψίνα σου; Ως γάτα έχω να πω ότι αυτό είναι απαράδεκτο, αλλα μην ανησυχείς, υπάρχει λύση: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την αυτόματη Ταΐστρα-Ποτίστρα της εικόνας και να δώσεις ένα τέλος σε όλα αυτά τα προβλήματα:  Με χωρητικότητα 3.8L τούτο το αξεσουάρ σου λύνει τα χέρια όχι μόνο για το καθημερινό θέμα του ταϊσματος όσο είσαι εκτός σπιτιού αλλά και για την περίπτωση των διακοπών σου. 

Αν θελετε να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε την αυτόματη ταϊστρα/ποτίστρα κάντε κλικ στην εικόνα:

2. Αυτόματη ποτίστρα-βρύση

Ίσως το πιο χρήσιμο από όλα ετούτα τα αξεσουάρ που σας προτείνω σε αυτό το άρθρο είναι τούτη εδώ η αυτόματη ποτίστρα-βρύση. Και αυτό γιατί η ενυδάτωση της γάτας είναι ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ και συχνά οι γάτες που βασίζονται στο νερό του μπολ για την ενυδάτωσή τους δεν ενυδατώνονται επαρκώς. Τούτη εδώ η αυτόματη ποτίστρα-βρύση κάνει την πόση νερού συναρπαστική διαδικασία (καθώς το νερό πέφτει από τη βρύση) και προσελκύει τη γάτα να πιεί παραπάνω από ότι θα έπινε από ένα συμβατικό μπολ με νεράκι! Το σύστημα αυτό έχει και φίλτρα για να κρατάει καθαρό το νερό της γάτας σας

Αν θελετε να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε την αυτόματη ποτίστρα-βρύση κάντε κλικ στην εικόνα:

3. Κεραμικά μπολ φαγητού/νερού

Είστε και εσείς που σας ενδιαφέρει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ το θέμα της καλαισθησίας και ποιος μπορεί να πει ότι αυτό είναι κατακριταίο! Ε λοιπόν, η πιο νόστιμη, αισθητικα επιλογή που μπόρεσα να εντοπίσω στην έρευνά μου ήταν τούτα εδώ τα υπέροχα κεραμικά δοχεία με τα υπέροχα χρώματα και με την ξύλινη βάση που είναι ιδανικά για να δώσουν μια άλλη αισθητική στο θέμα μπολ φαγητού/νερού!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε τα κεραμικά μπολ φαγητού/νερού κάντε κλικ στην εικόνα:

4. Ανατομικα μπολ φαγητού/νερού

Εδώ έχουμε μια άλλη ενδιαφέρουσα περίπτωση που έρχεται για να δώσει λύση σε ένα άλλο πρόβλημα, το πρόβλημα της λάθος στάσης της γάτας καθώς τρώει που μπορεί να έχει διάφορες δυσάρεστες συνέπειες όπως συνεχείς εμετούς. Το μπολ αυτό είναι φτιαγμένο με τέτοια κλήση ώστε να αποσυμφορήσει τον αυχένα της γάτας και να επιτρέψει στην τροφή να περάσει από το γαστρεντερικό σωλήνα ομαλά και απροβλημάτιστα!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε τα ανατομικά μπολ φαγητού/νερού κάντε κλικ στην εικόνα:

5. Προσωποιημένα μπολ φαγητού-νερού

Ας είμαστε ειλικρινείς. Τούτη εδώ η επιλογή δεν είναι μια επιλογή με ιδιαίτερη πρακτική αξία αλλά έχει το γούστο της μια και σας δίνει την δυνατότητα να γράψετε το όνομα της γάτας σας σε αυτό – φανταστείτε ένα μπολ που να γράφει ‘Τσίτσος’.. αμέσως αυτό αποκτά άλλη αξία, όπως και να το κάνουμε. Ωστόσο πέρα από αυτό πρόκειται για ένα μπολ που πλύνεται εύκολα και είναι τελείως κατάλληλο για να υποδεχτεί φαγητό και νερό! Μπορείτε να το βρείτε σε 3 χρώματα !

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε τα προσωποποιημένα μπολ φαγητού/νερού κάντε κλικ στην εικόνα:

6. Έξυπνο μπολ φαγητού

Κάπου εδώ έχουμε το χιτ της χρονιάς, ένα μπολ ιδιαίτερα εξελιγμένο, που μας προέκυψε (και όχι άδικα) πολύ δημοφιλές. Πρόκειται για ένα μπολ που είναι ιδανικό για τον σχεδιασμό του πλάνου διατροφής της ψιψίνας σας. Το μπολ μετράει το βάρος της τροφής που τοποθετείτε, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο high tech αφού μπορείτε να το παρακολουθείτε και από το κινητό σας μέσω ειδικής εφαρμογής.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα και να αγοράσετε το έξυπνο μπολ φαγητού κάντε κλικ στην εικόνα:

Τέλος θα ήθελα να σας προτρέψω να ανακαλύψετε τα οφέλη των ανυψωμένων/κεκλιμένων ταϊστρων για την ευζωία της γάτας σας καθώς και τις προτεινόμενες ανυψωμένες ταϊστρες μου, ακριβώς εδώ καθως και την καλύτερη αυτόματη ταϊστρα γάτας/σκύλου στο αναλυτικό μου άρθρο, ακριβώς εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *