13 γάτες που δε φαίνονται πολύ έξυπνες

ΓΚΑΛΕΡΙΑ: 13 γάτες που δεν είναι ακριβώς.. ιδιοφυίες!

Παρά τον αριστοκρατικό τους αέρα και την αγέρωχη συμπεριφορά τους, εμείς οι γάτες καμιά φορά δεν ξέρω τι μας βρίσκει και γινόμαστε πιο .. ατσούμπαλες να το πω; .. πιο αδέξιες; .. πιο διαβολάκια;; .. ακόμη και από τους μεγάλους μας αντίπαλους, τα σκυλιά! Το κακό είναι ότι πλέον η εξέλιξη της τεχνολογίας, η εφεύρεση και η διάδοση της κάμερας, επέτρεψε στους ανθρώπους να απαθανατίσουν τα συχνά άχαρα ολισθήματά μας. 

Δείτε παρακάτω τι ξετρύπωσα από το λογαριασμό του Twitter “Οι γάτες που μοιράζονται ένα εγκεφαλικό κύτταρο” (cats who share one braincell)! Εντάξει ρε παιδιά και πάλι, μέσα στην ατσουμπαλοσύνη και την αδεξιότητά μας καταφέρνουμε να είμαστε απολαυστικές, ας κρατήσουμε αυτό και ας προχωρήσουμε!

1. "Διάβαζα στο κρεβάτι χθες βράδυ, όταν συνειδητοποίησα ότι ο σύζυγος μου και τα θετά γατάκια μας αποκοιμήθηκαν κάπως έτσι!"

stupid cats

2. Μόλις μετακόμισα και συνάντησα το νέο γείτονα!

stupid cats

#3 Τι κοιτάτε ρε παιδιά

#4 Ας είμαστε πρακτικοί και λειτουργικοί πάνω από όλα

stupid cats

5. "Στραμπούληξα τον αστράγαλο μου, ωστόσο η γάτα μου αποφάσισε να σηκώσει κι εκείνη τα πόδια της, ως ένδειξη αλληλεγγύης!"

stupid cats

#6 Inception-ικες γάτες μπαμπούσκες

stupid cats

#7 Μας αρέσουν τα δύσκολα

8. "Ο λόγος που δε μπορώ να έχω ωραία αντικείμενα!"

9. "Τριπλή γλωσσίτσα!"

stupid cats

#10 "Αέρας φύσηξε οσο θα κοιμόμουν"

stupid cats

11. "Η γάτα μου παραιτείται απ' το να είναι γάτα!"

stupid cats

#12 "Ασκήσεις ισορροπίας"

stupid cats

#13 "Φαίνομαι; Δε φαίνομαι!"

Μα ακόμα και μέσα από τις γκάφες που ίσως κάνουν, όπως είδαμε παραπάνω, πάντα θα είναι εντυπωσιακές, ευφάνταστες, δημιουργικές, επικοινωνώντας αυτό που νιώθουν και θέλουν! Να το πούμε αυτό και να κλείσουμε με τούτο, αν είναι εύκολο! Όχι που θα μου βγάλετε και κακή φήμη για τις γάτες.. ορίστε μααας!

Πηγή: boredpanda.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *