Γάτα-dj κατηγορείται για τη διατάραξη της κοινής ησυχίας

Εν μέσω κορωνοϊού και μάλιστα τις πρώτες πρωινές ώρες, οι γείτονες ενός διαμερίσματος στο Λούγκο της Γαλικίας (Ισπανία), όντας αρνούμενοι να εκτιμήσουν την ομορφιά της μουσικής, κάλεσαν θορυβημένοι την αστυνομία για να κάνει παρατήρηση στο γειτονικό σπίτι από όπου ακουγόταν η μουσική στη διαπασών! 

Βλέπετε, κάτι τέτοιο παραείναι προκλητικό στις μέρες μας, με όλη αυτή την φιλολογία περί κορωνοπάρτι κ.τ.λ.! Οι αστυνομικοί, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα, πήγαν στο στιγματισμένο σπίτι, χτύπησαν το κουδούνι μια, δύο, τρεις φορές, αλλά κανείς δεν άνοιγε! 

Τι να κάνουν οι αστυνομικούληδές μας, αναγκάστηκαν να παραβιάσουν τον χώρο και να μπουν μέσα! Όμως μέσα δεν ήταν… κανείς! Ή… σχεδόν κανείς. Για την ακρίβεια, υπήρχε μια γάτα που φαινόταν… να απολαμβάνει τα πρώτα της βήματα ως δισκοθέτης. 

Όμως δεν ήταν καμία αλαζονική γάτα… πριν κάνει τις πρώτες της εμφανίσεις στα μεγάλα κλαμπ ανά τον κόσμο, αποφάσισε να κάνει μια δοκιμή στο σπίτι της, με εξαιρετική επιτυχία, επιτυχία όμως που προκάλεσε, όπως φαίνεται, το μένος των γειτόνων.

Εντάξει, εντάξει, σοβαρεύομαι, η αληθινή ιστορία έχει ως εξής: εν τη απουσία των χουμανιστικών γονέων της, η γατούλα κατά λάθος άνοιξε το στερεοφωνικό και πάλι κατά λάθος ανέβασε την ένταση σε δυσθεώρητα ύψη με αποτέλεσμα να προκαλέσει αϋπνίες, πονοκεφάλους και πανικό στη γειτονιά.

Φήμες λένε ότι η γάτα γλίτωσε το αυτόφωρο με την υπόσχεση ότι δε θα ξανακάνει παρόμοια ζαβολιά! Και σε αυτό το σημείο να πω ότι όποιος αμφισβητεί τη σχέση της γάτας με τη μουσική, καλό είναι να κάνει κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο ευθύς αμέσως για να αναθεωρήσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γάτα και Μουσική

Κλείνοντας να πω ότι είναι ξεκάθαρη η προσπάθεια των χούμαν να μας φιμώσουν και να μας εμποδίσουν να ξεδιπλώσουμε τα σπάνια ταλένδα μας! Ωστόσο, πιστεύω ότι είναι θέμα χρόνου το πλάσμα που ονομάζεται «γάτα» να αποκαλύψει τις πραγματικά σπάνιες δυνατότητές της.

Μία Απάντηση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *