Το tweet της ΕΛ.ΑΣ. για την οδική ασφάλεια με τη γάτα και τη σαγιονάρα

Διανύουμε μια εβδομάδα καύσωνα (αρχικά ελπίζαμε ότι επρόκειτο για τριήμερο) και η ΕΛ.ΑΣ. με χιούμορ προσπάθησε να ευαισθητοποίησει τον κόσμο για το θέμα της οδικής ασφάλειας, χρησιμοποιώντας μια γάτα  που χώνεται μέσα σε μια σαγιονάρα και τρέχει σαν τρελή μέσα στο σπίτι (να τα πάλι, όταν τα βρίσκετε σκούρα εσείς οι άνθρωποι, όλο και κάποια γάτα θα επιστρατεύσετε για να σας ξελασπώσει!).

Το μήνυμα της ΕΛ.ΑΣ. ήταν το εξής: 

«Όσο κι αν είναι αφόρητη η ζέστη, μην οδηγείτε με σανδάλια, παντόφλες ή ξυπόλητοι. Η οδηγική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας»! Όριστε και το μίνι βίδεο που χρησιμοποίησαν:

Και μιας και σας ενδιαφέρει διπλά (για εσάς και για τα γατάκια σας), να πούμε ότι σήμερα οι θερμοκρασίες είναι φωτιά και λάβρα μια και θα αγγίξουν ακόμη και τους 42-44 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο.

Θερμή παράκληση σε όλους εσάς που φροντίζετε και άλλες, αδέσποτες γάτες εκτός από τη γατούλα του σπιτιού σας: να κάνετε ό,τι μπορείτε για να τις δροσίσετε, ξεκινώντας από τα πιο απλά, να βάζετε φρέσκο δροσερό νερό σε σκιερά σημεία, μέχρι να δροσίζετε με νερό την περιοχή που μένουν οι γάτες και πολλά άλλα που μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένα στο άρθρο μου ακριβώς παρακάτω:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *