καλύτερη αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάτας

Ποια είναι η καλύτερη αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάτας;

Όταν η γάτα αποφάσισε ότι είναι έτοιμη να σας κάνει την τιμή να μπει στο σπίτι σας έκανε ξεκάθαρο ότι χρειάζεται ένα χώρο τον οποίο θα μπορεί να σκάβει και θα εναποθέτει τα θκατουλάκια της! Και τότε εσείς οι χούμανς σκεφτήκατε την ιδέα “τουαλέτα γάτας” – ενός κουτιού δηλαδή που θα το γεμίζατε με άμμο για να μπορεί να σκάβει – και το οποίο κουτί θα έπρεπε να το καθαρίζετε κάθε μέρα με ένα φτυαράκι – ένα αξεσουάρ που στην πορεία των χρόνων έγινε ολ τάιμ κλάσικ! Και τότε εμφανίστηκε η.. αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάτας! Και όλα άλλαξαν. 

Ναι, ναι, ο ερχομός για την αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάτας σήμανε  την αμφισβήτηση της αναγκαιότητας ακόμη και του απαραίτητου ως τότε φτυαρακιού. Από τότε έπεσε πολύ νερο στο αυλάκι ώστε σήμερα να είμαι σε θέση, εγώ ο Τσίτσος να μπορώ να μιλήσω για το ποια είναι η καλύτερη αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάτας. Επειδή όπως έχω πει πολλάκις σε συγκριτικά άρθρα, δεν υπάρχει μια απόλυτα αποδεκτή ως “καλύτερη επιλογή” εδώ θα σας παραθέσω τρεις αυτοκαθαριζόμενες τουαλέτες γάτας (με τυχαία σειρά) που θεωρώ ότι είναι όλες αξιόλογες και μπορείτε εσείς να επιλέξετε την αγαπημένη σας από αυτές, ή να κάνετε περεταίρω έρευνα βασιζόμενοι και σε δεδομένα που περιγράφονται εδώ. Να πω  ότι δεν πρέπει να συγχέουμε την αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάτας με την ηλεκτρική τουαλέτα γάτας. Στην παρουσίαση των τριών τουαλετών γίνεται ξεκάθαρο και πως λειτουργούν αυτές! Δώστε βάση λοιπόν:

Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάτας;

1. Stefanplast Furba Chic

καλύτερη αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάταςΕδώ έχουμε την μοναδική τουαλέτα του άρθρου που συνδυάζει το αυτοκαθαριζόμενο σύστημα (που δεν χρειάζεται φτυαράκι) με την ιδιότητα της κλειστής τουαλέτας, με όλα τα συν και πλην που παρουσιάζει η κλειστή τουαλέτα – αν θέλετε να ανακαλύψετε τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα της ανοιχτής και της κλειστης τουαλετας καντε κλικ εδώ.

Αρχικά να πω ότι οι διαστάσεις της είναι 59 x 39 x 22 cm (είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η γάτα σας χωράει άνετα μέσα). Η ουσιά της λειτουργίας της βρίσκεται σε ένα πρωτοποριακό δίσκο απορριμμάτων, που αποτελείται από δύο λεκάνες και ένα κόσκινο. Αυτός ο δίσκος κάνει όλη τη δουλεια μια και μπορείτε να καθαρίσετε την τουαλέτα σας γρήγορα και χωρίς να χρειάζεται να μαζεύετε τα συσσωματώματα με φτυαράκι! Πως;

Αρχικά ανοίγετε τα κλιπ έτσι ώστε να ελευθερωθούν οι λεκάνες και βγάζετε το καπάκι. Έπειτα σηκώνετε το κόσκινο για να περάσει η καθαρή άμμος στην λεκάνη που βρίσκετε από κάτω και να μείνουν τα συσσωματώματα στο κόσκινο. Πετάτε τις ακαθαρσίες σε μια σακούλα απορριμάτων. Βγάζετε την λεκάνη που βρίσκεται τελευταία, ακουμπάτε το κόσκινο πάνω και αδειάζετε το περιεχόμενο της λεκάνης με την άμμο, μέσα στις άλλες δύο. Τέλος την τελευταία λεκάνη την τοποθετείτε τελευταία, βάζετε το καπάκι και κλείνετε το κλιπ. Κάπως έτσι λέτε αντίο στο φτυαράκι μια και το κοσκίνισμα κάνει όλη τη δουλειά! 

Και αν μπερδευτήκατε δείτε και το βίντεο – αναφέρεται στην ανοικτή εκδοχή της Stefanplast αλλά ισχύει ακριβώς το ίδιο και για την κλειστή: 

Α και μια και μας ενδιαφέρει και η τιμή πάντα, την συγκεκριμένη θα την βρείτε στα 46.90 ευρώ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΑΤΑΣ STEFANPLAST FURBA CHIC ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

2. Moderna 3 σε 1 Lift to Shift

καλύτερη αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάταςΗ δεύτερη τουαλέτα της έρευνάς μας, ουσιαστικά βασίζεται και αυτή στο ίδιο πρωτόκολλο λειτουργίας που περιγράψαμε και πριν, μόνο που εδώ έχουμε να κάνουμε με μια ανοιχτή τουαλέτα, που πάλι έχει τα δικά της ξεχωριστά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Η περίφημη αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα Moderna έχει επίσης δυο λεκάνες και ένα κόσκινο και λειτουργεί ως εξής: 

Όταν η γατούλα μας επιτελέσει το θείο  έργο της τα συσσωματώματα μπορούν να αφαιρεθούν με το κόσκινο ενώ στην λεκάνη αμέσως κάτω από το κόσκινο παραμένει η καθαρή άμμος. Πετάτε σε μια σακούλα τα συσσωματώματα από το κόσκινο και τοποθετείτε το κόσκινο στην δεύτερη λεκάνη. Από την πρώτη λεκάνη μεταφέρετε την άμμο στη δεύτερη λεκανη (που εχει πανω της προσαρμοσμένο το κόσκινο) και βάζετε την πρώτη λεκάνη κάτω από τη δεύτερη. 

Για την αποφυγή μπερδεμάτων και παρεξηγήσεων σας δείχνω εδώ και το βίδεο λειτουργίας της Moderna: 

Όσον αφορά την Moderna, η τιμή της είναι περίπου 10 ευρώ πιο οικονομική, στα 35,76 ευρώ, κάτι αναμενόμενο μια και είναι ανοιχτή τουαλέτα!

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΑΤΑΣ MODERNA ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

3. Stefanplast Furba

Επανερχόμαστε σε μια αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα γάτας της εταιρείας Stefanplast – αυτή την φορά στην ανοιχτή εκδοχή της. Η συγκεκριμένη βγαίνει σε δύο διαστάσεις, μια για πιο μικρές γάτες (59 x 39 x 22 cm, όπως και η κλειστη Stefanplast Furba Chic) και μια για μεγαλύτερες (69.5 x 47 x 26 cm) – η Stefanplast Furba Maxi. 

Εδώ το πρωτόκολλο λειτουργίας είναι ακριβώς ίδιοο με αυτό της πρώτης τουαλέτας (Stefanplast Furba Chic) με τη μόνη διαφορά ότι δεν υπάρχει το σκέπασμα (καπάκι), οποτε δεν θα μπω στην διαδικασία να το περιγράψω εκ νέου ούτε να παραθέσω το σχετικό βίδεο για δεύτερη φορά. Όσον αφορά την τιμή η μικρή Stefanplast Furba κοστίζει 40.90 ευρώ ενώ η Stefanplast Furba Maxi 47.90 ευρώ

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΘΑΡΙΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΓΑΤΑΣ STEFANPLAST FURBA ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Όλοι εσείς οι απελπισμένοι χούμανς που δεν αντέχετε άλλο να έρχεστε σε τόσο.. στενή επαφή με τα θκατουλάκια της γάτας σας τώρα έχετε την ευκαιρια να επιλέξετε μια τουαλέτα που θα κάνει τη βρώμικη δουλειά σχεδόν μόνη της. 

Αααα και λίγο πριν κλείσω με αυτό το άρθρο, μια και μιλαμε για τουαλέτες, αν το πρόβλημά σας δεν είναι το φτυαράκι και η κοντινή αλληλεπίδραση με τα θκατουλάκια αλλά η διασπορά της άμμου σε όλο το σπίτι, με υπερηφάνια σας παρουσιάζω την λύση σε αυτό το πρόβλημα, η οποια ακούει στο όνομα της τουαλέτας AFP No Mess. Η AFP No Mess είναι μια πρωτοποριακή τουαλέτα με είσοδο από πάνω και είναι απίστευτο πόσες αποθεωτικές κριτικές είχα για αυτήν μέσα στον τελευταίο μήνα από ανθρώπους που διαρηγνύουν τα ιμάτιά τους ότι πραγματικά σώθηκαν από αυτή την τουαλέτα! Κάντε κλικ εδώ για να την αποκτήσετε!

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ 
  • Αγοράζοντας κάποια από τις παραπάνω τουαλέτα μέσα από τα λινκ αυτού του άρθρου υποστηρίζετε ταυτόχρονα τις 120 Τσιτσόγατες (χωρίς να επιβαρυνθείτε φυσικά εσείς έξτρα)
  • Εγώ ο Τσίτσος, δεν φέρω καμία ευθύνη για οποιοδήποτε τυχών ελάττωμα κάποιου προϊόντος, ούτε για πιθανή μη-ικανοποίηση των προσδοκιών σας!
  • Οι 3 αυτοκαθαριζομενες τουαλέτες που αναφέρθηκαν παραπάνω λειτουργούν με υλικό που κάνει συσσωματώματα όπως η άμμος μπετονίτη και το αυτοσυγκολλούμενο τόφου (πολύ ψιλά σε μέγεθος τεμάχια, πάχους 2 χιλιοστών)! Βρείτε την προτεινόμενη μου άμμο μπετονίτη εδώ και το αυτοσυγκολλούμενο τόφου εδώ.  
  • Να πω ότι οι τουαλέτες αυτές δεν έχουν δοκιμαστεί από μένα με αυτοσυγκολλητικό πέλλετ ή αυτοσυγκολλητικό τόφου για να είμαι βέβαιος αν χωράει να περάσει το πέλλετ ή το τόφου από τα κόσκινα! Όμως το τόφου που έχω εντοπίσει εχει πάχος μόλις δύο χιλιοστά και μου φαίνεται απίθανο να μην χωράει από το κόσκινο. Σε κάθε περίπτωση όποιος έχει δοκιμάσει αυτοκαθαριζόμενη τουαλέτα με αυτοσυγκολλητικό πέλλετ ή τόφου ας μας πει, ώστε να είμαστε βέβαιοι. Περιμένω τα σχόλιά σας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *