Δυο αδέρφια φτιάχνουν καταφύγιο για.. 300 άρρωστες γάτες & κάνουν καθημερινά θαύματα (+ΦΩΤΟΣ)

Κάπου στη Ρουμανία ένα μικρό θαυματάκι συντελείται σε ένα καταφύγιο γατών (Furever Home) όπου φροντίζονται πάρα πολλές άρρωστες γάτες! Όλα ξεκίνησαν όταν δύο αδέρφια (αδερφός και αδερφή) πριν λίγα χρόνια εξαιτίας της φυσικής τους αγάπης για τις γάτες άρχισαν να τις περιθάλπουν για να φτάσουμε αυτή τη στιγμή να γιατροπορεύουν 300 γάτες οι περισσότερες εκ των οποίων είναι άρρωστες! Εκτός από τις 300 γάτες φροντίζουν και 30 σκύλους!

Η ιστορία τους έγινε διάσημη στο φοβερό BoredPanda και έτσι κάπως την έμαθα και εγώ και θα ήθελα να σας την περιγράψω και εσας – ώστε αν κάποιοι θέλουν να στηρίξουν με όποιον τρόπο μπορούν αυτό το εγχείρημα.

Το Furever Home Romania είναι το μεγαλύτερο καταφύγιο γατών στην Ρουμανία και κάνει μεγάλα θαύματα, όπως το να καταφέρει να σώσει 20 γάτες του πολέμου στην Ουκρανία! Αλλά δεν σταματούν εκεί τα κατορθώματά τους! Τα δύο αδέρφια τα βάζουν ακόμη και με αρρώστιες όπως η ιογενής λευχαιμία – διαβάστε το σχετικό μου άρθρο εδω – και η τρομακτική λοιμώδη περιτονίτιδα – άρθρο εδω – και αν και τα κόστη για τα φάρμακα είναι τεράστια κάπως τα καταφέρνουν και με την υποστηρίξω διάφορων φορέων και μεμονομένων ανθρώπων. 

Τα αδέρφια προσπαθούν να εξασφαλίζουν φαγητό, φάρμακα, τρόφιμα για ολα αυτα τα γατιά και σας έχω πει πόσο ακρίβη ειναι για παράδειγμα η θεραπεία της λοιμώδους περιτονίτιδας – βρείτε το αναλυτικό μου άρθρο σχετικά με αυτό εδώ – ενώ προσπαθούν να ανταποκριθούν σε όλες τις κλήσεις από χούμανς που ζητουν από το θαυματουργό δίδυμο να περιθάλψει και άλλες γάτες εβρισκόμενες σε μεγάλη ανάγκη! 

Έτσι στο καταφύγιο σώθηκαν γάτες με λοιμώδη περιτονίτιδα, τρίποδες γάτες, γάτες με λευχαιμία, μικρά εγκαταλελειμμένα κουτάβια και άλλα πολλά! 

ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΤΣΙΤΣΟΥ

Κάπου εδώ θα ήθελα να πω ότι υπάρχουν λύσεις για τη σίτιση μεγάλου αριθμού γατών – και αυτό φυσικά δεν αφορά μόνο το καταφύγιο αυτό  αλλά όλους εσάς και το ξέρω ότι είσαστε παααρα πολλοί, που προσπαθείτε απο το υστέρημά σας να σιτίσετε συχνά δεκάδες γάτες! Η προτεινόμενη πιο οικονομική ξηρά τροφή μου είναι αυτή ενώ η πιο οικονομική υγρή τροφή που μπορώ να προτείνω ως πραγματικά αξιόλογη ειναι τούτη.

Τέλος να σας ξαναπω για την φοβερή λύση της BARF.. εμείς εδώ και 10 μήνες ταϊζουμε τις γάτες της αυλής με την BARF (ωμή κατεψυγμένη τροφή βασισμένη κυρίως σε κρέας) της ελληνικής εταιρείας Voldog, κάνοντας όλες τις γάτες κυριολεκτικά να ανθίσουν και πρέπει να σας πω ότι το κόστος της δεν ξεπερνάει αυτό μιας συμβατικής ξηράς! Βρείτε τα υπόλοιπα οφέλη της εδώ!

Οι προκλήσεις είναι πάρα πολλές, όπως το πως θα ζεσταθουν οι γάτες το χειμώνα – για αυτο το λόγο έφτιαξαν ένα τζάκι στο ένα από τα δύο σπίτια που φιλοξενούνται οι γάτες, ενώ το σοκ όταν εβρέθηκε μια γάτα με λευχαιμία ήταν μεγάλο γιατί αυτό σημαίνει ότι πιθανώς και άλλες να νοσούν – και δεν ήταν δυνατό να γίνουν εξετάσεις σε τόσο μεγάλο αριθμό γατών.

Όμως οι εμπνευστές αυτής της προσπάθειας δεν το βάζουν κάτω, συνεχίζουν – προσπαθουν να βρουν υποστήριξη από ΜΚΟς, κυβερνητικα προγράμματα χωρίς σπουδαία επιτυχία! Γι’ αυτό βρίσκω σημαντικό να τους βοηθήσουμε, όσοι θέλουμε και μπορούμε από το υστέρημά μας με μια μικρή τραπεζική κατάθεση ή κατάθεση στο Paypal. Εδω θα βρείτε τους λογαριασμούς τους:

  • PayPal: [email protected]
  • RO59RNCB0222168173430001 Swift code: RNCBROBU
  • Revolut +40721599191
Και για το τέλος θα ήθελα να σας γνωρίσω τον .. Γατα της Συρίας, τον άνθρωπο που κατάφερε να σώσει 1000 γάτες στο Αλέπι της Συρίας, μέσα στην εμπόλεμη ζώνη! Η απίστευτη ιστορία του εδώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *