Έφηβη βρίσκει με τον πιο απίθανο τρόπο τον παιδικό της γάτο που είχε χαθεί πριν από 3 χρόνια (ΦΩΤΟΣ)

…γράφει ο δημοσιογράφος Γιάννης Κατσαρός

Όταν η Χάνα ήταν 12 ετών, έχασε την αγαπημένη της γάτα, τον Σπάνκι. Ο αξιολάτρευτος ασπρόμαυρος γάτος του σπιτιού το ‘σκασε, ενώ η Χάνα και η οικογένειά της έλειπαν σε διακοπές. Παρά τις επίμονες προσπάθειές τους να τον βρουν, ο Σπάνκι παρέμεινε άφαντος.

Όπως ήταν φυσικό, η Χάνα στεναχωρήθηκε αφάνταστα, αλλά η απώλεια του Σπάνκι της ενέπνευσε μεγάλη αγάπη για τα ζώα. Καθώς μεγάλωνε, η Χάνα αποφάσισε να γίνει εθελόντρια στο τοπικό καταφύγιο ζώων της.

Μια μέρα μετά από 3 χρόνια, η Χάνα, 15 ετών πλέον, έφτασε για τη βάρδια της στο Saving Grace Pet Adoption Center, μην έχοντας την παραμικρή ιδέα για το τι επρόκειτο να συμβεί!

Η Χάνα ένιωσε μια μυστήρια έλξη σε έναν συγκεκριμένο ασπρόμαυρο γάτο στο καταφύγιο. Ο γάτος είχε παραδοθεί πρόσφατα στο καταφύγιο. Αν και φυσικά πολλές γάτες μοιάζουν πολύ μεταξύ τους, υπήρχε κάτι ιδιαίτερο σε αυτόν.

«Έλεγα μέσα μου: “Είναι όντως αυτός ο γάτος μου; Μοιάζει τόσο πολύ με τον Σπάνκι”».

Μετά από κάποια έρευνα, το προσωπικό του καταφυγίου κατάφερε να ταυτοποιήσει ότι το αιλουροειδές ήταν πράγματι ο αγαπημένος παιδικός γάτος της Χάνα, ο Σπάνκι! Η Χάνα ήταν τρελαμένη από την χαρά της που είχε τον καλύτερό της φίλο ξανά στα χέρια της μετά από 3 χρόνια και δεν μπορούσε να πιστέψει πώς η μοίρα τούς είχε ξαναφέρει κοντά.

Ο Σπάνκι είχε μεταφερθεί στο καταφύγιο ως αδέσποτος και είχε μετονομαστεί σε «Μπέαρ». Αν και υιοθετήθηκε γρήγορα, δεν «κόλλησε» με τους νέους του γονείς, γι’ αυτό και επέστρεψε πίσω στο καταφύγιο – την ώρα που δια μαγείας τον βρήκε η Χάνα!

Η διευθύντρια του καταφυγίου, Γουέντι Kανγκ είπε: «Είναι τέλειο που μπόρεσε να βρει το κατοικίδιό της ενώ μας βοηθούσε».

Η Χάνα και η οικογένειά της υποδέχτηκαν τον Σπάνκι με ανοιχτές αγκάλες. «Ηταν πολύ άνετος… Ήξερα ότι θα ζωήρευε και θα μας θυμόταν», είπε η Χάνα. «Νιώθω πως απλώς ήταν γραφτό να γίνει έτσι».

Σημ. Τσίτσου: Μετά από μια ακόμα ιστορία με ευτυχισμένο τέλος, διαβάστε και την απίθανη ιστορία δυο γάτων που βρέθηκαν μετά από 2 και 8 χρόνια αντίστοιχα, με τη βοήθεια μικροτσίπ, ακριβώς ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *