Βιβλιοπωλείο με γάτες προς υιοθεσία

Καναδικό Βιβλιοπωλείο φιλοξενεί γάτες που ψάχνουν υιοθεσία

Μετά από την καφετέρια στην Αϊόβα όπου οι θαμώνες μπορούσαν να απολαύσουν τον καφέ τους και να υιοθετήσουν και ένα χαριτωμένο ψιψίνι (κάνε κλικ στην εικόνα από κάτω), έρχεται τώρα το βιβλιοπωλείο Otis and Clementine’s Books στη Νέα Σκωτία στον Καναδά να προσφέρει τη δυνατότητα για τους πελάτες του εκτός από το να αγοράσουν ένα second hand βιβλίο και να πιουν τον καφέ τους, να υιοθετήσουν και ένα μικρό γατάκι που ψάχνει απεγνωσμένα την παντοτινή της οικογένεια.

Η ιδιοκτήτρια Elen Helmke άρχισε να μεγαλώνει τα γατάκια στο χώρο του βιβλιοπωλείου το 2019 και το όλο εγχείρημα φαίνεται να πηγαίνει πολύ καλά με την υποστήριξη μιας ομάδας διάσωσης ζώων, την South Paw Conservation Nova Scotia, οι οποίοι παρέχουν τα γατάκια και υποστηρίζουν την φροντίδα τους. 

Το βιβλιοπωλείο άνοιξε το 2011 και προσφέρει second hand βιβλια, έχει χώρους ανάγνωσης και εστίασης (όπου ο κόσμος μπορει να απολαύσει ζεστό οργανικό καφέ) αλλά χρειάστηκε να περάσουν 8 χρόνια για να ξεκινήσει αυτή η πρωτοποριακή συνεργασία που έχει βρει μεγάλη απήχηση στο κοινό. Από τον Μάιο του 19 έχουν υιοθετηθεί 30 γατάκια και το εγχείρημα συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία. 

Έτσι ανοίγοντας τις πορτές του βιβλιοπωλείου, θα υποδεχτούν τον πελάτη δεκάδες από παιχνιδιάρικα γατάκια που να σημειώσουμε ότι είναι αποπαρασιτωμένα, εμβολιασμένα, υγιή και πλήρως κοινωνικοποιημένα, εξοικειωμένα με τους ανθρώπους.

Η Έλεν λέει ότι αυτή η ιδέα αναβάθμισε το επίπεδο ζωής της και βοήθησε και στην επιχειρηματική επιτυχία του βιβλιοπωλείου της.

Να σημειωθεί ότι όταν κάποιος υιοθετήσει ένα γατούλι θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό που βεβαίως είναι απαραίτητο για την φροντίδα και των υπόλοιπων γατιών.

Για το τέλος κρατήσαμε το καλύτερο, όμορφες φωτογραφίες με τα ψιψίνια του βιβλιοπωλείου σε δράση! Απολαύστε υπεύθυνα:

4 Απαντήσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *