Σκωτσέζικη Φολντ

Ο υπέροχος κόσμος της Σκωτσέζικης Φολντ

Για όλους εσάς που απολαύσατε το αφιέρωμα που κάναμε σε μια από τις πιο εκλεκτές ράτσες γάτας, στην Σκωτσέζικη Φολντ πριν από περιπου ένα μήνα, επανέρχομαι πρώτον για να υπενθυμίσω μερικές από τις βασικές ιδιαίτερότητες των Σκότις Φολντ και στη συνέχεια να σας παρουσιάσω μερικές από τις πιο δημοφιλείς Σκότις Φολντ του Pinterest (από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν όμως να λείπουν οι φοβερες Σκωτσέζικες Φολντ της αγαπημένης μου Κατερίνας) και να σας αποκαλύψω το τελευταίο βίδεο-αφιέρωμα που έφτιαξα σε αυτή την φυλή στην εκλεκτή αυτή φυλή. 

Χαρακτηριστικά των Σκωτσέζικων Φολντ

Οι Σκωτσέζικες Φολντ χαρακτηρίζονται από:

  1. Τα διπλωμένα αυτάκια που οφείλονται σε μετάλλαξη ενός γονιδίου που κωδικοποιεί μια πρωτεϊνη που σχετίζεται με την ανάπτυξη των χόνδρων
  2. Την λατρεία που τρέφουν για τον άνθρωπο και τα άλλα κατοικίδια
  3. Το μεγάλο στρογγυλό κεφάλι, τα μεγάλα μάτια, την πλατιά και κοντή μύτη
  4. Την ηρεμία και τους χαμηλούς τόνους που κρατούν

Αυτά βέβαια είναι μόνο μια σύντομη περίληψη. Όσοι δεν μελετήσατε το αναλυτικό αφιέρωμα στις Σκότις Φολντ ως τώρα έφτασε η ώρα. Κάντε κλικ στη φώτο και μάθετε τα πάντα γι αυτήν:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΦΙΕΡΩΜΑ - Σκότις Φολντ

Ωραία, έχοντας μελετήσει αρκούντως, έφτασε πλέον η ώρα να απολαύσετε μια γκαλερία με με τις πιο δημοφιλείς Σκότις Φολντ του Pinterest. Από την συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι φοβεροί Μίνωας, Κιάρα, Ρίγκολ και Στρέιτ, οι Σκότις Φολντ της Κατερίνας μας (οι 4 τελευταίες φώτοζ). Απολαύστε υπεύθυνα:

ΓΚΑΛΕΡΙΑ ΣΚΟΤΙΣ ΦΟΛΝΤ

Ε και αφού φτάσαμε ως εδώ ας ρίξουμε μια ματιά σύντομο βιδεο-αφιέρωμα στις Σκότις Φολντ που επιμελήθηκα φυσικά εγώ, ο Τσίτσος, με υλικό δωσμένο από την πολυαγαπημένη Κατερίνα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *