Πως ερμηνεύεται αν δεις στον ύπνο σου σκύλο;

Ονειροκρίτης για τον σκύλο: Τι σημαίνει αν δεις στον ύπνο σου σκύλο;

Είδες σκύλο στον ύπνο σου; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι μπορεί να συμβολίζει ένα τέτοιο όνειρο; Ή μήπως δε σημαίνει και απολύτως τίποτα; Πάντως αποκλείεται να είναι κακό, εφόσον πρωταγωνιστής είναι ο αγαπημένος, τετράποδος, γλυκός φίλος και σύντροφος του ανθρώπου (ε όνομα δε θα του δώσουμε; πάρε ιδέες για ονόματα θηλυκών σκύλων), μαζί με τις γάτες φυσικά – ε μην τα ισοπεδώνουμε και ούλα! Ο σκύλος συμβολίζει την αγάπη, τη φιλία, την πίστη, την εμπιστοσύνη, την υπακοή και τη χαρά. Έτσι και στον ονειροκρίτη, ο σκύλος συμβολίζει τα αληθινά αισθήματα.

Κατά τον ονειροκρίτη – ποτέ δε φανταζόμουν ότι υπάρχει ονειροκρίτης για σκύλους(!) – , όταν δεις όνειρο με σκύλο, δείχνει ότι θέλεις να νοιώσεις ότι σε αγαπούν και σε προστατεύουν, ενώ παράλληλα θες να δώσεις αγάπη στην οικογένεια και στα κοντινά σου πρόσωπα. Ας δούμε όμως και μερικές πιοοοο ειδικές περιπτώσεις:

Τι σημαίνει αν δείτε στον ύπνο σας..

...λευκό, μαύρο ή καφέ σκύλο

Αν ο σκύλος που θα ονειρευτείς είναι λευκός και φιλικός, είναι οιωνός ότι θα έχεις σύντομες εκπλήξεις στον έρωτα. Αντίθετα, αν είναι μαύρος ο σκύλος, συμβολίζει κάποιον επικίνδυνο εχθρό σου. Η σημασία του ονείρου ενός καφέ σκύλου, είναι οτι θα βιώσεις ευτυχία και ικανοποίηση στη ζωή σου. Οι φιλίες σου είναι ισχυρές και ο δρόμος θα είναι ανοιχτός σε νέες σχέσεις και ενδυνάμωση δεσμών! ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΟΝΕΙΡΟΚΡΙΤΗΣ Ε! Οχι εγώ!

...σκύλο να αναζητάει χάδια κι αγκαλιές

Αν λοιπόν ονειρεύτηκες ότι έπαιζες με έναν ήρεμο σκύλο, ο οποίος αναζητούσε την φροντίδα και τα χάδια σου, τότε είναι σίγουρο ότι θα περάσεις μία πολύ καλή περίοδο, κατά την οποία θα εισπράξεις πολύ αγάπη από τον περίγυρό σου! Ένας φίλος θα σου σταθεί σας αδερφός και θα σε υποστηρίξει με τον καλύτερο τρόπο! Επιπλέον, είναι πολύ πιθανό να κάνεις μία νέα, ουσιαστική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε μία πολύ όμορφη φιλία!
Τι λέει ο ονειροκρίτης για το σκύλο;

... σκύλο να γαβγίζει άγρια, να επιτίθεται, να δαγκώνει

Αν ο σκύλος που ονειρεύτηκες δεν είχε καλές διαθέσεις απέναντί σου και ήταν άγριος και απειλητικός, τότε σύντομα θα έρθεις σε κάποια σύγκρουση με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος! Επιπλέον, πρόσεξε περισσότερο τις επιλογές σου και μην ανοίγεσαι τόσο πολύ σε άτομα που δεν τα γνωρίζεις και τόσο καλά, λέει το ευαγγέλιο των ονείρων! 

Αν όμως ο σκύλος σε δαγκώνει , θα καυγαδίσεις με τον/την αγαπημένο/η σου και δύσκολα θα γλυτώσεις τον χωρισμό (ΒΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ)… Κατά μία άλλη εξήγηση του ονειροκρίτη, ο άγριος σκύλος που γαβγίζει δείχνει, ότι θες να έχεις τον έλεγχο των καταστάσεων (μην εισαι τοσο ελεγκτικος ρε αδερφακι μου). Στην περίπτωση που σε δαγκώσει στο πόδι, σημαίνει ότι έχεις προβλήματα στην προσωπική σου ζωή ή στον εργασιακό σου χώρο από ανταγωνιστές. Πρέπει να μην είσαι διστακτικός αλλά να προχωρήσεις μπροστά, δηλαδή να μην σε κρατάει ο σκύλος πίσω!!

... σκύλο άρρωστο, χτυπημένο ή σκύλο που αιμορραγεί

Το να ονειρευτούμε έναν άρρωστο ή χτυπημένο σκύλο, τις περισσότερες φορές σημαίνει ότι ανησυχούμε για κάποια σχέση στην προσωπική μας ζωή και υποσυνείδητα φαίνεται η αγωνία μας. Ενδεχομένως, να είναι οιωνός ότι θα σε βρει κάποια αρρώστια ή ότι θα έχεις δυσκολίες στα οικονομικά σου και θα χάσεις λεφτά- ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΦΡΑΓΚΑ, ΒΕΒΑΙΑ. Ένα όνειρο για έναν σκύλο που αιμορραγεί μπορεί να έχει διαφορετικές έννοιες ανησυχίας. Μπορεί να είναι σύμβολο φόβου ή πόνου, απώλειας ή θανάτου αγαπημένου προσώπου, κάποια εσωτερική σύγκρουση ή και προειδοποιητικό σημάδι δυνητικού κινδύνου.

... σκύλο που μιλάει

Στον ονειροκρίτη, ένας σκύλος που μιλάει, μπορεί να είναι σημάδι για ανεπαρκείς ανταμοιβές για τις προσπάθειές σας, άρα ίσως πρέπει να αναλάβετε ηγετικό ρόλο και να δείξετε ότι ελέγχετε την κατάσταση, ίσως είναι προάγγελος επιτυχίας και πλούτου.

... κουτάβι

Τα όνειρα με κουταβάκια, δείχνουν την παιχνιδιάρικη φύση σου και ότι θες να παίζεις παιχνιδάκια -.. βρε ατιμουτσικο!!! Επίσης, τα κουτάβια σημαίνουν πως οι φιλίες σου θα πάνε καλά και ως προς τα ερωτικά, θα έχεις νέες γνωριμίες. Αν είσαι παντρεμένη γυναίκα και δεις όνειρο με νεογέννητο κουτάβι, σημαίνει ότι έρχεται μωρό στην οικογένεια. Αν είσαι ανύπαντρη, να περιμένεις δαχτυλίδι αρραβώνα ή πρόταση γάμου από τον καλό σου. Τάδε έφη ονειροκρίτης! ΟΠΑ!

... νεκρό σκύλο ή να σκοτώνεις σκύλο - ΕΛΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ

Κατά τον ονειροκρίτη, αν ονειρευτείς να σκοτώνεις σκυλί, θα πάθεις κάποια ζημιά. Αλλά αν το σκυλί δεν σου έκανε τίποτε και το σκοτώνεις, θα σε βρει καταστροφή και θα χάσεις λεφτά. Αν δεις νεκρό σκύλο, κάποια μεγάλη στενοχώρια θα χτυπήσει την οικογένειά σου και πιθανόν θάνατος για κάποιο συγγενή σου. Κατά μία άλλη άποψη ενός άλλου ονειροκριτη που διαφωνει με τον προηγουμενο ονειροκριτη, νεκρός σκύλος στο όνειρο σημαίνει ότι θα χάσουμε κάποιο πιστό φίλο. Αν ονειρευτείς ότι σκοτώνεις ένα άγριο σκυλί, σημαίνει ότι θα ξεπεράσεις όλες τις αντίθετες καταστάσεις και θα πετύχεις τους στόχους σου, αρκεί να δείξεις προσήλωση.

Ε και αφού είπαμε τα πάντα για τον ονειροκρίτη για σκύλο.. ας δούμε και τον ονειροκρίτη για γάτες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *