Κριτική για την ξηρά τροφή Versele Laga Lara Sterilized

ΚΡΙΤΙΚΗ: Versele Laga Lara Sterilized

Η Versele Laga Lara Sterilized είναι μία ξηρή τροφή για όλες τις ενήλικες στειρωμένες γάτες, η οποία περιέχει ζωικά παράγωγα π.χ κοτόπουλου, αλλά δεν περιέχει φρέσκο κρέας. Ας δούμε παρακάτω τι έχει να μας προσφέρει και που υστερεί η Versele Laga Lara Sterilized.

Versele Laga Lara Sterilized- Η κριτική

Σύσταση

Δυστυχώς, η ετικέτα της Versele Laga Lara Sterilized αναφέρει πολλά ασαφή ζωικά παράγωγα αλλά η ασάφεια συνεχίζεται και στα φυτικα συστατικα μια και δεν διευκρινίζεται τι δημητριακά περιέχει και τι ακριβώς είναι τα εκχυλισματα των φυτικών πρωτεϊνων που έχει! Αυτά τα δύο ρίχνουν την ποιότητά της Versele Laga Lara Sterilized γεγονός που ρίχνει την ποιότητά της. Γενικώς η ασάφεια σε μια ετικέτα ειναι πολύ σοβαρό θέμα, διότι ούτε ξέρουμε τι ακριβώς δίνουμε στη γάτα μας και μια τέτοια τροφή είναι πιθανό να έχει άπειρα συστατικά κάποια από τα οποία μπορεί να προκαλούν δυσανεξίες και τροφικές αλλεργίες σε μια γάτα! 

Χημική Ανάλυση

Τρία από τα πιο βασικά συστατικά μιας τροφής είναι η πρωτεΐνη που περιέχει, οι υδατάνθρακες και τα λίπη και οι επιμέρους ποσότητες μπορούν να καθορίσουν πολλά σε σχέση με την υγεία της γάτας. Η Versele Laga Lara Sterilized έχει ποσοστό δύσπεπτου υδατάνθρακα 34% και πρωτεΐνης επίσης 34%, που θεωρείται σε καλό επίπεδο για τις τροφές της κατηγορίας της. 

Στα θετικά στοιχεία της, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι περιέχει ταυρίνη σε ικανοποιητική ποσότητα, στα 2000 mg/κιλό, η οποία είναι ένα ουσιώδες αμινοξύ, πολύ σημαντικό για την διατήρηση της καλής όρασης και καλής λειτουργίας της καρδιάς της γατούλας μας. Ωστόσο ο φώσφορός της είναι τσιμπημένος (1%) και η αναλογια φωσφόρου ασβεστίου δεν είναι ιδανικη για την προστασία του ουροποιητικού!

Τιμή

Και φτάνουμε στην τιμή, που είναι ακριβή σε σχέση με τον ανταγωνισμό, στα 4,07 ευρώ/κιλό! Η Versele Laga Lara Sterilized σε σχέση με τροφές της κατηγορίας της υστερεί σε ποιότητα και είναι και ακριβότερη!

Αν θέλετε να αγοράσετε την Versele Laga Lara Sterilized, μπορείτε να το κάνετε εδώ , υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνθείτε έξτρα εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

Μετά από έρευνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε οικονομικές ξηρές τροφές για ενήλικες γάτες, η Versele Laga Lara Sterilized φαίνεται να μην αποτελεί ανταγωνιστική επιλογή ως προς την τιμή και την ποιότητα της. Aντί αυτής, θα σας πρότεινα μια τροφή με καλύτερη σύσταση και τιμή, την Happy Cat Minkas Urinary Care!

  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care κοστίζει 3,40€ το κιλό, ενώ η Versele Laga Lara Sterilized 4,07€ το κιλό!
  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care έχει ιδανικές για συμβατικη ξηρά τροφή ποσότητες φωσφόρου, μαγνησίου και ασβεστίου σε αντίθεση με την Versele Laga Lara!

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Happy Cat Urinary Minkas κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *