ΓΚΑΛΕΡΙΑ: 20 Γάτες λένε ΟΧΙ στις αγκαλιες

Φανταστείτε να επιστρέφετε σπίτι έπειτα από μια κουραστική μέρα στη δουλειά και το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγη ηρεμία, γαλήνη και ησυχία. Ετοιμάζετε μια κούπα με ζεστό ρόφημα σοκολάτας και αντικρύζετε τη.. γατούλα σας! Της κάνετε νόημα με τα μάτια. 

Μα τι γίνεται!; Φαίνεται να μην το καταλαβαίνει! Ή κάνει ότι δεν καταλαβαίνει; Τα μάτια σας της λένε “Έλα εδώ ψιψίνα, έφτασε η ώρα που όλοι περιμέναμε (!;), για αγκαλιές με τον πατερούλη. Είναι η ώρα για την βραδινή ευδαιμονία. Μην αργείς!”

Μα τι συμβαίνει! Η γάτα σας φαίνεται να μην είναι σε τέτοια φάση! Όλο της το είναι σας φωνάζει ‘ΟΧΙ, δεν θέλω χάδια και αγκαλιές’! Εσείς γιατί επιμένετε;!

Τι λένε γι' αυτό το φαινόμενο οι ειδικοί συμπεριφοριστές γάτας

Κάθε γάτα είναι μοναδική και ξεχωριστή και η επιθυμία της για φυσική επαφή, αγκαλιές και χάδια δεν μπορεί να μπει σε καλούπια ανθρώπινα. Και αν οι άνθρωποι δεν αντιληφθούν την άρνηση της γάτας για φυσική επαφή, τότε είναι πολύ πιθανό, εως και μοιραίο  να το πληρώσουν με μερικές αξιοσημείωτες γρατζουνιές και δαγκώματα, αφού πρώτα οι γάτες εξαντλήσουν τις εκφράσεις δυσφορίας και τις αποτρεπτικές κινήσεις με τα χέρια τους.

Αμέσως παρακάτω θα δούμε μερικές περιπτώσεις όπου ο φακός αιχμαλώτισε στιγμές όπου αυτό το ηχηρό ‘ΟΧΙ’ δεν έγινε ποτέ αντιληπτό από τους ανθρώπους. 

20 ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ Η ΓΑΤΑ ΛΕΕΙ 'ΟΧΙ'

Οι αντιδράσεις των γατών, όταν δεν έχουν όρεξη για αγκαλιές αλλά παρόλα αυτά οι άνθρωποί τους επιμένουν, ποικίλλουν: 

Οι ' Όχι, δεεεν ενδιαφέρομαι'

Αρχικά διατηρώντας την αυτοπεποίθησή τους, σαν πραγματικές γάτες που σέβονται τον εαυτό τους, αρνούνται διακριτικά, ευγενικά, την αγκαλιά! 

Οι ' Έι πρόσεξε, δεν παίζω'

Αν όμως συνεχίζετε να αδιαφορείτε για τα σήματα που σας δίνουν μπορούν να γίνουν επικίνδυνοι και μπορεί να υπάρξουν απρόοπτα ατυχήματα!!!

Οι ' Θε μου Βοηθα Με'

Αλλά τι να πει κανείς για όλους εσάς που η αναισθησία σας χτυπάει κόκκινο και δεν καταλαβαίνετε τίποτα! Εκεί τις πιάνει μαύρη απελπισία!!

Οι 'Εντάξει, παραδίνομαι'

Σε ελάχιστες περιπτώσεις η δύναμη της αναισθησίας του ανθρώπου αποδεικνύεται ανίκητη. Σε αυτές τις περιπτώσεις καλώς ή κακώς παραδινόμαστε, ανήμπορες να αντιδράσουμε!

Όσο για μένα τον Τσίτσο αρκεί ένα βλέμμα μου για να τους βάλει στη θέση τους:

Μία Απάντηση

  1. Αχ αυτό το βλέμμα σου Τσιτσο “κοίτα με και μη μ αγγίζεις” 😼😾💕🐾🐾💕!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *