ΚΡΙΤΙΚΗ: Wellfed Sterilized Turkey and Duck Cat Food

Μια από τις πρώτες υγρές τροφές με την οποία έκανα τη γνωριμία μου με αυτό που λέμε “ποιοτικες υγρες τροφές, σε μορφή πατέ, βασισμένες σε πραγματικό, φρέσκο, ήπια ατμισμένο κρέας’ που νομίζω ότι επέδρασε καταλυτικά στην υγεία και την ευζωία του Τσίτσου, είναι το δίχως άλλο η Wellfed Sterilized Turkey and Duck Cat Food! Την έχω τιμήσει άπειρα, αλλά εδώ πέρα θα βγάλω απ’εξω το προσωπικό κριτήριο και θα κάνω μια αποστασιοποιημένη κριτική σε αυτήν!

Πως θα γίνει η κριτική; Αξιολογώντας τρεις βασικούς παράγοντες, την σύνθεση, τα συστατικά της και την τιμή της και συνυπολογίζοντας συνδυαστικά αυτούς τους τρείς παράγοντες! 

Wellfed Sterilized Turkey and Duck Cat Food - Η κριτική

Σύνθεση

H Wellfed Sterilized Turkey and Duck Cat Food έχει το ατού μιας εξαιρετικής σύνθεσης βασισμένης σχεδον εξ ολοκλήρου σε φρέσκο ατμισμένο κρέας (μύες), καρδιές και συκωτάκια από γαλοπουλα (70%) και πάπια (20%), όλα υλικά μεγάλης πεπτικότητας, πλούσια σε υψηλής βιολογικής αξία ζωική πρωτεϊνη. Το ήπια ατμισμένο κρέας διατηρεί τα περισσότερα από τα θρεπτικά συστατικά του, ενώ η πλήρη απουσία δημητριακών είναι ευπρόσδεκτη! Το υπόλοιπο ουσιαστικά είναι.. ζωμός και κάποια στοιχεία ακόμη που κάνου την Wellfed μια πλήρη τροφή! Ουσιαστικά είναι σαν να έχετε βράσει εσείς κομμάτια κρέατος για τη γάτα σας, αλλά η προσθήκη κάποιων στοιχείων (όπως ταυρίνης) κάνει την τροφή πλήρη, οπότε δεν έχετε να ανησυχείτε για πιθανόν ελλείψεις συστατικών.

Συστατικά

Το 10.6% ζωικής πρωτεϊνης είναι υψηλός και μεγάλης βιολογικής αξίας, ενώ η μεθειονίνη (οξινίζει τα ούρα), η καρνιτίνη (μετατρέπει τα λιπαρά οξέα σε ενέργεια) και η ταυρίνη είναι τελείως ευπρόσδεκτες στη γάτα. Παράληλα το ποσοστό φωσφόρου (που ενοχοποιείται για προβλήματα στα νεφρά) είναι στα 1.15% επί ξηρής μάζας, που είναι από τις χαμηλές τιμές που συναντάμε σε ποιοτικές υγρές τροφές. 

Τιμή

Η τιμή της Wellfed Sterilized Turkey and Duck Cat Food  μετά τις τελευταίες ανατιμήσεις έχει ανεβεί, στα 9 ευρώ/κιλό, και είναι μεν ακομη πολυ ανταγωνιστική σε σχέση με τις τιμές άλλων πολύ υποδυέστερων προϊόντων, όμως απέχει από τις πιο οικονομικές και παράλληλα ποιοτικες υγρές τροφές που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά!

Αν τώρα θέλετε να αγοράσετε την Wellfed Sterilized Turkey and Duck Cat Food μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε έξτρα εσείς.

H πρόταση του Τσίτσου

Η Wellfed Sterilized Turkey and Duck Cat Food είναι μια σούπερ ποιοτικη υγρή τροφή στην κατηγορία πατέ ωστόσο μόνο και μόνο η τιμή του με κάνει να σας αντιπροτείνω μια άλλη εφάμιλλη ποιοτικά αλλά πιο οικονομική υγρή τροφή, Ποια είναι αυτή; 

Μα η σούπερ οικονομική Animonda Carny! Γιατί αυτήν; Διότι

  • είναι πολύ φθηνή, 3.3 ε/κιλο φτηνότερη από την Wellfed
  • έχει 11.5% εύπεπτη ζωική  πρωτεϊνη έναντι 10.6% της bozita (πολύ θρεπτική)
  • έχει μόλις 0,95% φώσφορο (επί ξηρής μάζας), έναντι 1.15% της Wellfed
Αν θέλετε να αποκτήσετε την Animonda Carny κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *