Κριτική για την ξηρά τροφή Profine Cat Sterilized Chicken & Rice

ΚΡΙΤΙΚΗ: Profine Cat Sterilized Chicken & Rice

Η καθημερινή έγνοια του γατογονέα είναι να τρέφεται όσο καλύτερα γίνεται η συντροφιά του, η φίλη του, το παιδί του! Γι’ αυτό και η αναζήτηση ξηράς τροφής είναι σημαντικό θέμα που χρειάζεται έρευνα και προσοχή. Ανάλογα με τις απαιτήσεις της κάθε γάτας, πρέπει να ψάχνουμε και την κατάλληλη τροφή. Εδώ θα εξετάσουμε την ξηρά τροφή Profine Cat Sterilized Chicken & Rice για να δούμε αν αξίζει να την προσφέρετε στις γατούλες σας.

Profine Cat Sterilized Chicken & Rice- Η κριτική

Σύσταση

Πρώτο συστατικό της Profine Cat Sterilized Chicken & Rice είναι το κοτόπουλο σε αφυδατωμένη μορφή, αλλά και σε μορφή άλευρων (ασαφή υποπροϊόντα και βέβαια χαμηλότερης βιολογικής αξίας)! Εκτός των άλλων, περιέχει κι έλαιο σολομού, πλούσιο σε ωμέγα λιπαρά, ενώ το πρώτο φυτικό συστατικό είναι το καλαμπόκι ως φθηνό filler με χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Περιλαμβάνει επίσης φυτικά συστατικά, όπως αποξηραμένα μήλα, ρίζες ραδικιών, θαλάσσια φύκια, εκχύλισμα yucca και μείγμα από βότανα, όπως μάραθο, βασιλικό, φασκόμηλο.

Χημική Ανάλυση

Βασικό στοιχείο μιας ξηράς τροφής είναι η ποσότητα της πρωτεΐνης που περιέχει και η Profine Cat Sterilized Chicken & Rice έχει 33%. Από την άλλη, εξίσου σημαντική για μια τροφή είναι η ποσότητα του (δύσπεπτου) υδατάνθρακα που περιέχει και το 34,7% της Profine Cat Sterilized Chicken & Rice, είναι λίγο αυξημένο σε σχέση με άλλες ξηρές τροφές της κατηγορίας της! Η ποσότητα φωσφόρου είναι ιδανική (0.8%), ενώ στα συν προσμετράται η πολυ μειωμένη ποσότητα του μαγνησίου (0.04%) στην Profine Cat Sterilized Chicken & Rice! Θερμιδικά κινείται στο μέσο όρο για στειρωμένες γάτες (3500 kcal/κιλό). Τέλος, η περιεκτικότητά της σε ταυρίνη είναι 2000mg ειναι ικανοποιητική μια και η ταυρίνη είναι πολύ σημαντική για την ευζωία μιας γάτας.

Τιμή

Πολύ σημαντικός παράγοντας αξιολόγησης μιας τροφής είναι φυσικά και η τιμή της! Η Profine Cat Sterilized Chicken & Rice λοιπόν, κοστίζει 5,75 ευρώ το κιλό τιμή αρκετά υψηλή σε σχέση με την ποιότητά της και τον ανταγωνισμό! 

Αν παρολα αυτά θέλετε να αγοράσετε την Profine Cat Sterilized Chicken & Rice, μπορείτε να το κάνετε εδώ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρύνεστε εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

Όποιος ψάχνει, βρίσκει, λέει μια σοφή παροιμία! Έψαξα λοιπόν και βρήκα την καλύτερη ξηρά τροφή στην κατηγορία αυτή! Ακούει στ’ όνομα Happy Cat Minkas Urinary Care! Υπερτερει από την Profine στα παρακάτω:

  • Η Profine Cat Sterilized Chicken & Rice κοστίζει 5.75 ευρώ, ενώ η Happy Cat Minkas Urinary Care κοστίζει μόλις 3.40 ευρώ το κιλό και με καλύτερη σύσταση!
  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care δεν έχει υποπτα κρεαταλευρα σε αντίθεση με την Profine
  • Παρά την τεράστια διαφορα στην τιμη η Happy Cat δεν υστερει στις τιμες των μετάλλων που σχετίζονται με την υγεια του ουροποιητικού, ούτε στην πρωτεϊνη που περιέχει!

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Happy Cat Minkas Urinary Care, κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *