ΚΡΙΤΙΚΗ: Natural Trainer Adult Sterilized με λευκά κρέατα για γάτες

Η Natural Trainer για γάτες είναι μια τροφή για γάτες με πολλούς οπαδούς και γι’ αυτό θα την βάλω στο μικροσκόπιο και θα την μελετήσω εξονυχιστικά για να ανακαλυψω με βεβαιοτητα αν ειναι μια αξιόλογη περίπτωση! Θα εξετάσουμε εδώ την Natural Trainer Adult Sterilized με λευκά κρέατα και από αυτή την κριτική θα μπορέσετε να εξάγετε και συμπεράσματα για τις υπολοιπες Natural Trainer Adult για στειρωμένες γάτες. Αφοσιωθείτε λοιπόν για λίγο στην κριτική μου!

Όπως πάντα θα εξετάσουμε τρεις βασικούς παράγοντες: τη σύσταση, τη χημική ανάλυση και την τιμή της και θα αξιολογήσουμε αυτούς τους παράγοντες συνδυαστικά! 

Natural Trainer Adult Sterilized με λευκά κρέατα για γάτες - Η κριτική

Σύσταση

Η Natural Trainer Adult Sterilized με λευκά κρέατα είναι μια ποιοτική τροφή όσον αφορά την σύστασή της μια και το πρώτο της συστατικό είναι ζωικό και μάλιστα φρέσκο – φρέσκα λευκά κρέατα – πράγμα απαραίτητο για τη γάτα που είναι σαρκοφάγο – ούτε αδιευκρίνιστα υποπροϊοντα έχει, ενώ είναι ευπρόσδεκτο το πράσινο μύδι που είναι ωφέλιμο για την υγεία των αρθρώσεων, το εκχύλισμα κάκτου και το εκχύλισμα αποξηραμένου ραδικιού και μήλου. Ωστοσο το ρύζι που είναι δεύτερο συστατικό της τροφής έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη και αυτό δεν είναι επιθυμητό.  

Χημική Ανάλυση

Για μια τροφη που στην οικονομική συσκευασία το κόστος της είναι αρκετά υψηλό το ~31% υδατάνθρακα ειναι ξεκάθαρα μια αυξημένη τιμή και υποβαθμίζει κάπως την ποιότητα της Natural Trainer διότι ο υδατάνθρακας δεν πεπτεται ευκολα σε μεγαλες ποσοτητες από το πεπτικό της γάτας και ειναι υπευθυνος για αιώνια δυσπεψία, ληθαργικότητα, παχυσαρκία, ακόμη και διαβήτη. 

Κατά τα άλλα το 35% πρωτεϊνης είναι υψηλό αν και δεν εχω ξεκαθαρη εικόνα πόση απο αυτή είναι ζωική και πόση φυτική, καθώς η ζωική πρωτείνη είναι μεγαλύτερης βιολογικής αξίας για τη γάτα από την φυτική (μια και η φυτική υπολείπεται σε μερικά απαραίτητα αμινοξέα που η γάτα δεν μπορεί να τα συνθέση απο μόνη της. 

Τιμή

Η τιμή της Natural Trainer Adult Sterilized είναι στα 6.8 ευρώ/κιλό και αν η σύστασή της είναι εξαιρετική δυστυχώς η αυξημένη ποσότητα του υδατάνθρακα που περιέχει την κάνει να φαίνεται.. ακριβή. 

Αν θέλετε να αγοράσετε την Natural Trainer Adult Sterilized μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

Με την Natural Trainer επιλέγετε μια τροφή με εκλεκτά συστατικά όμως διαβάζοντας την κριτική που έγινε παραπάνω καταλαβαίνετε ότι έχει κάποια σημαντικά μειονεκτήματα και μάλιστα σε  σχέση με την τιμή της. 

Θεωρώ ότι μια καλή αντιπρόταση σε σχέση με αυτή, ακόμη και αν είναι κατά 1.2 ευρώ/κιλό ακριβότερη, είναι σίγουρα η περίφημη Carnilove Adult Sterilized  με εξαιρετικά πλεονεκτήματα όπως οτι:

  • Έχει μόλις 19% υδατάνθρακα (έναντι 31% της Natural Trainer)
  • Έχει εκλεκτά υλικά και χαμηλου γλυκαιμικού δείκτη φυτικά συστατικά – σε αντίθεση με το ρύζι που συναντάμε στην Natural Trainer
  • Έχει 39% ως επι των πλείστων ζωικής πρωτεϊνης έναντι 35% της Natural Trainer

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Carnilove κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *