ΚΡΙΤΙΚΗ: Farmina Matisse Neutered για γάτες

Συνειδητοποίησα τελευταία ότι η ιταλική εταιρεία Farmina έχει στη λίστα της μερικές τροφές εξαιρετικές, σε σχέση με την τιμή τους. Μετά την Charli βλέπω και οτι η Farmina Matisse Neutered είναι μια αξιόλογη επιλογή! Βέβαια όπως κάθε τροφή έχει τα δυνατά και τα πιο αδύναμα σημεία της! Ας την βάλουμε στο μικροσκόπιο!

Πως θα την εξετάσουμε; Συνυπολογίζοντας τους τρεις κλασσικούς παράγοντες που λαμβάνουμε υπόψιν σε όλες τις κριτικές μας! Την σύνθεσή της, τα συστατικά και την τιμής της! Η ταυτόχρονη αξιολόγηση των 3 αυτών κριτηρίων θα μας δώσει τη δυνατότητα να αξιολογήσε με κάποια σχετική αξιοπιστία την Farmina Matisse Neutered! Κάντε τον κόπο να διαβάσετε περισσότερα στις παρακάτω παραγράφους

Farmina Matisse Neutered για γάτες - Η κριτική

Σύνθεση

Η ετικέτα της Farmina Matisse Neutered αποκαλύπτει τα δυνατά της σημεία και τις αδυναμίες της! Ας δούμε πρώτα τη σύνθεσή της! Είναι μεγάλο συν ότι το πρώτο συστατικό είναι ζωικό (αφυδατωμένο κρέας κοτόπουλου, δηλαδή μυικός ιστός), ενώ το δεύτερο συστατικό, το ρύζι έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη (70)! Οι φυτικές ίνες του μπιζελιού είναι ευπρόσδεκτες καθώς και τα αφυδατωμένα αυγά. 

Συστατικά

Για να αποκτήσουμε μια πιο ασφαλή εικόνα για την Farmina Matisse Neutered πρέπει να ελέγξουμε και τα συστατικά της. Η τροφή περιέχει λίγη πρωτεϊνη (31%) από την οποία ένα σημαντικό ποσό θα είναι φυτική (χαμηλής βιολογικής αξίας μια και η φυτική πρωτεϊνη δεν έχει μερικά απαραίτητα αμινοξέα για τη γάτα)μια και η τροφή βασίζεται κατά πολύ σε φυτικά υλικά – και αν αναλογιστούμε ότι η ποσότητα του (δύσπεπτου) υδατάνθρακα (που συναντάται στα φυτικά συστατικά) είναι τσιμπημένη στα ~37%! 

Η τροφή έχει 1800mg/kg ταυρίνη ενώ η παρουσιά μεθειονίνης (που οξινίζει τα ούρα και εμποδίζει τη δημιουργία ουρόλιθων στρουβίτη) και καρνιτίνης που βοηθάει στο μεταβολισμό των λιπαρών οξέων είναι στα συν! Τέλος το μόλις 0.85% φώσφορο, το λιγοστό μαγνήσιο και η σωστή αναλογία φωσφόρου ασβεστίου, θωρακίζει το ουροποιητικό!

Τιμή

Η τιμή τηςFarmina Matisse Neutered για γάτες είναι ανταγωνιστική, στα 4.2 ευρώ/κιλό και αποτελεί εξαιρετική επιλογή λόγω της σύνθεσής της και της ικανότητάς της να προστατεύει το ευαίσθητο ουροποιητικό των στειρωμένων γατών.

Αν τώρα θέλετε να αγοράσετε την Farmina Matisse Neutered για γάτες  μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε έξτρα εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

Φτάνοντας σε αυτό το σημείο θα πρέπει να πω ότι η Matisse έχει σίγουρα λόγο ύπαρξης. Αν έπρεπε να αντιπροτείνω κάτι που να υπερτερεί στα σημεία θα ήταν η εξαιρετική (σε σχέση με την τιμή της) Happy Cat Minkas Urinary Care! Γιατί;

  • Κοστίζει 3.45 αντί 4.2 ευρώ ανά κιλό
  • Έχει περίπου ίδιο δύσπεπτο υδατάνθρακα και οφέλιμη πρωτεϊνη
  • Έχει πιο χαμηλό φώσφορο (0.8% αντί 0.85%) κάτι που εγγυάται ακόμη καλύτερη υγεία των νεφρών
 

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Happy Cat Minkas Urinary Care κάντε κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *