Κριτική για την ξηρά τροφή GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken

ΚΡΙΤΙΚΗ: GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken

Εδώ είμαστε πάλι με την grain free ξηρά τροφή GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken! Πρόκειται για μια τροφή για όλες τις ενήλικες γατούλες, με κύρια ζωικά συστατικά ελάφι και κοτόπουλο, χωρίς σιτηρά και με διάφορα άλλα συστατικά! Ετοιμαστείτε για μια ακόμη αποστασιοποιημένη αξιολόγηση!

GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken - Η κριτική

Σύσταση

Το ελάφι είναι πολύ καλή πηγή βιταμινών και μετάλλων και βοηθάει στη διατήρηση της ενέργειας σε φυσιολογικά επίπεδα. Η τροφή επίσης περιέχει αποξηραμένο κοτόπουλο, άπαχο κρέας, γεμάτο πρωτεΐνες, ενώ το λάδι σολομού είναι φουλ θρεπτικό για το δέρμα και το τρίχωμα της γατούλας. Η GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken δεν περιλαμβάνει σόγια, σιτάρι, καλαμπόκι, αλλά περιέχει πατάτα. Επιπρόσθετα, περιέχει πρασινόχειλο μύδι, το οποίο κάνει καλό στη διατήρηση της μάζας του χόνδρου, αλλά και φυτικά συστατικά που προσθέτουν άλλη ποιότητα στην τροφή, όπως σπόρους ροδιού και yucca schidigera. Ως εδώ τα πράγματα είναι μάλλον ικανοποιητικά!

Χημική Ανάλυση

Αναλύοντας παρακάτω την GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken βλέπουμε ότι περιέχει περιορισμένη πρωτεΐνη (30%) σε σχέση με την τιμή της! Έπειτα, το 31,5% του υδατάνθρακα είναι στο άνω όριο σε σχέση με τον ανταγωνισμό!

Στα θετικά τώρα, αξίζει να αναφέρουμε την σωστή αναλογία ασβεστίου φωσφόρου που συμβάλει στην καλή υγεία του ουροποιητικού. Για διατήρηση καλής όρασης της γατούλας μας και καλής λειτουργίας της καρδιάς της, χρειάζεται η ταυρίνη και η GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken έχει 2000 mg/kg – τιμή ικανοποιητική! Τέλος, περιέχει και 500 mg καρνιτίνης, η οποία εμποδίζει την παχυσαρκία, αφού βοηθάει να μεταβολίζονται τα λιπαρά οξέα.

Τιμή

Και φτάνουμε και στο κεφάλαιο τιμή: Η  GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken! είναι ανταγωνιστική και κοστίζει 8,22 ευρώ/κιλό τιμή ανταγωνιστική σε σχέση με άλλες grain free ξηρές τροφές

Αν θέλετε ν αγοράσετε την GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνθείτε εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

Αν τώρα είστε πρόθυμη να αυξήσετε λίγο το μπάτζετ σας (1ε/κιλό) μπορείτε να δοκιμάσετε και την εξαιρετική Carnilove Adult Sterilized που υπερτερεί στα εξής:

  • Έχει 39% πρωτεΐνη έναντι 30% της GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken!
  • Έχει εξαιρετική ποσότητα ταυρίνης η Carnilove, 2400 mg/kg, ενώ στην GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken υπάρχουν 2000mg/kg.
  • Η Carnilove Adult Sterilized έχει 25% υδατάνθρακα, ενώ η GranataPet DeliCatessen Adult Venison & Chicken έχει 31,5%!
  • Η Carnilove Adult Sterilized έχει 0.8% φώσφορο ενώ στην GranataPet είναι τσιμπημένος, στα 1.2%

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Carnilove Adult Sterilized, κάντε κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *