Κριτική Leonardo Light / Sterilised

ΚΡΙΤΙΚΗ: Leonardo Light / Sterilised για γάτες

Στο μικροσκόπιο μας σήμερα, μπαίνει η ξηρά τροφή Leonardo Light / Sterilised για ενήλικες, στειρωμένες γάτες από ενός έτους και πάνω. Πρόκειται για μια πλήρη τροφή με φρέσκο κρέας πουλερικών, ιδανική και για υπέρβαρες γάτες. Ας δούμε παρακάτω, αν είναι περισσότερα τα θετικά ή τα αρνητικά στοιχεία στην Leonardo Light / Sterilised.

Leonardo Light / Sterilised- H κριτική

Σύσταση

Η Leonardo Light/Sterilised περιέχει αρχικά ζωικές πρώτες ύλες, όπως φρέσκο κρέας, συκώτι και λίπος πουλερικών, αποξηραμένη πρωτεΐνη πουλερικών, καθώς και αφυδατωμένα ψάρια. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό ότι τα προαναφερθέντα υλικά είναι κάπως ασαφή! Πρώτο φυτικό συστατικό είναι το καλαμπόκι (φτηνός filler με χαμηλο γλυκαιμικό δείκτη)! Περιέχει επίσης, σίκαλη, βρώμη, αλλά συναντάμε και φυτικά συστατικά, όπως καρπούς chia,που είναι υπερ-τροφή και ινουλίνη ραδικιών. Το μεγάλο συν της ετικέτας φυσικά είναι η παρουσία ΚΑΙ φρέσκου κρέατος (μίνιμουμ επεξεργασμένο και άρα υψηλότερης βιολογικής αξίας).

Χημική Ανάλυση

Η ποσότητα πρωτεΐνης που περιέχει μια ξηρά τροφή είναι πολύ σημαντική. Στην Leonardo Light / Sterilised η ποσότητα αυτή είναι στα 35%, ποσό ικανοποιητικό! Ο δύσπεπτος υδατάνθρακας είναι ελαφρώς υψηλός σε σχέση με τον ανταγωνισμό, στο 31,2%!! Η ποσότητα φωσφόρο ειναι ιδανική, στα 0.8% αλλά η αναλογία ασβεστίου/φωσφόρου όχι κάτι που μπορεί να έχει αντίκτυπο στην καλή υγεία του ουροποιητικού συστήματος της γάτας. Η περιεκτικότητα της Leonardo Light / Sterilised σε ταυρίνη είναι 1400 mg και σε καρνιτίνη 200 mg. Στα μειονεκτήματα θα υπολογίσουμε, ότι δεν αναγράφει πόσες θερμίδες έχει, αν και αυτοαποκαλείται Light!

Τιμή

Η σούπερ τιμή της Leonardo Light/Sterilised είναι στα 7,22 ευρώ/κιλό, είναι ανταγωνιστική σε σχέση με την ποιότητά της (αν συνυπολογίσουμε την παρουσία φρέσκου κρέατος, chia, μήλου κλπ)!

Αν θέλετε να αγοράσετε την Leonardo Light/Sterilised, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 130 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρύνεστε έξτρα εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

Με την Leonardo Light/Sterilised, σίγουρα κινείστε σε ικανοποιητικά επίπεδα τροφής όμως μπορείτε και καλύτερα!

Τι έχω να σας προτείνω αντ’ αυτής; Την εξαιρετική Carnilove Adult Sterilized που υπερτερεί στα εξής:

  • Έχει 39% πρωτεΐνη έναντι 35% της Leonardo Light / Sterilised.
  • Η Carnilove Adult Sterilized έχει εξαιρετική ποσότητα ταυρίνης στα 2400 mg, ενώ η Leonardo Light / Sterilised διαθέτει 1400 mg/kg.
  • Έχει 25% υδατάνθρακα, έναντι 31,2% της Leonardo Light / Sterilised.
  • Η Carnilove Adult Sterilized περιέχει μεθειονίνη και καρνιτίνη, ενώ η Leonardo Light / Sterilised δεν αναγράφει κάτι τέτοιο!

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Carnilove Adult Sterilized, κάντε κλικ ΕΔΩ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *