Κριτική για την ξηρά τροφή Cat Fun Meat

ΚΡΙΤΙΚΗ: Cat Fun Meat

Καθημερινά αναρωτιόμαστε ποια καλύτερη τροφή ν αγοράσουμε που να είναι πιο κοντά στις ανάγκες της γατούλας μας, να είναι πιο θρεπτική, ταυτόχρονα και σε καλή τιμή και διαπιστώνουμε ότι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος – και αυτό είναι καλό στο τέλος της ημέρας για τις γάτες μας… 

Σήμερα, θα δούμε λίγο αναλυτικά την ξηρά τροφή Cat Fun Meat για να δούμε αν είναι αξιόλογη για τις γατούλες μας με βάση πάντα τη σύσταση, την χημική της ανάλυση και φυσικά την τιμή της, για να μπορέσουμε να τη συγκρίνουμε με άλλες.

Cat Fun Meat για γάτες - Η κριτική

Σύσταση

Η Cat Fun Meat περιέχει 25% αφυδατωμένο κοτόπουλο, χαρακτηριστικό πολύ σημαντικό για τη γάτα που είναι σαρκοφάγο ζώο. Περιλαμβάνει επίσης αφυδατωμένο κρέας, ψάρι και λίπος κοτόπουλου. Στα πλεονεκτήματά της συγκαταλέγεται το γεγονός ότι τα πρώτα φυτικά συστατικά της τροφής, σιτάρι και το καλαμπόκι που περιέχει η Cat Fun Meat, έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη!. Τέλος, η Cat Fun Meat είναι πλούσια σε βιταμίνες και λιπαρά οξέα και έχει χαμηλές θερμίδες, κατάλληλο για παχουλές γατούλες!

Αυτό το τελευταίο βέβαια γυρνάει μπούμερανγκ αν θέλουμε να ταϊσουμε με αυτήν αδέσποτες γάτες που έχουν μεγαλύτερες ενεργειακές ανάγκες!

Χημική Ανάλυση

Τρια ειναι τα βασικά συστατικά μιας τροφής,  πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λίπη και οι επιμέρους ποσότητες μπορούν να καθορίσουν πολλά σε σχέση με την υγεία της γάτας. Δυστυχώς η Cat Fun Meat έχει πολύ υψηλό ποσοστό υδατάνθρακα, 40,3%, γεγονός που την κάνει ιδιαίτερα δύσπεπτη! Επίσης, η πρωτεϊνη της είναι σε αρκετά χαμηλά επίπεδα (27%)! Στα θετικά στοιχεία συγκαταλέγεται το γεγονός ότι περιέχει μεθειονίνη, η οποία οξινίζει τα ούρα κι έτσι εμποδίζεται η δημιουργία ουρόλιθων και στρουβίτη που μπορεί να αποδειχθούν θανατηφόροι.

Τιμή

Και φτάνουμε στην τιμή που είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, στα 2,49 ευρώ/κιλό, αλλά συγκρινόμενη με κάποιες άλλες ξηρές τροφές, μάλλον υστερεί λίγο στην ποιότητα.

Αν θέλετε να αγοράσετε την Cat Fun Meat, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε εσείς

Η πρόταση του Τσίτσου

Μετά από έρευνα σε σχέση με τον ανταγωνισμό σε φτηνές ξηρές τροφές για ενήλικες γάτες, η Cat Fun Meat αν και αποτελεί μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική επιλογή ως προς την τιμή της, θα σας πρότεινα μια τροφή με καλύτερη σύσταση, την Happy Cat Minkas Urinary Care!

  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care έχει 38% υδατάνθρακα, έναντι του 40,3% της Cat Fun Meat!
  • Η Cat Fun Meat έχει χαμηλό ποσοστό πρωτεϊνης 27% έναντι 32% της Happy Cat Minkas Urinary Care!
  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care διαθέτει 5000mg μεθειονίνης και η Cat Fun Meat μόλις 400mg!
  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care περιέχει 1000mg ταυρίνης, ενώ στην Cat Fun Meat δεν υπάρχει καμία αναφορά για ταυρίνη!

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Happy Cat Urinary Minkas κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *