Κριτική για την ξηρά τροφή Diamant Cat Star Mix

ΚΡΙΤΙΚΗ: Diamant Cat Star Mix

Ώρα να βάλουμε στο μικροσκόπιο την ξηρά τροφή Diamant Cat Star Mix με κοτόπουλο. Η συγκεκριμένη τροφή δεν έχει πολύ ενδιαφέροντα ποιοτικά στοιχεία, αλλά όπως κάνουμε με κάθε τροφή, θα κάνουμε και τώρα μια κριτική βασισμένη στην σύσταση, την χημική ανάλυση και την τιμή της, ώστε να προκύψει μια πιο ασφαλής και αποστασιοποιημένη αξιολόγηση. Παρακάτω, θα βρείτε αναλυτικά τα θετικά και τα αρνητικά της Diamant Cat Star Mix.

Diamant Cat Star Mix - Η κριτική

Σύσταση

Ξεκινάμε με πρώτο συστατικό ζωικό, 30% αφυδατωμένες ζωικές πρωτεϊνες κοτόπουλου, κάτι που προσμετράται στα συν για ενα ζώο όπως η γάτα που χρειάζεται ζωική πρωτεϊνη πλούσιας βιολογικής αξίας. Τα πρώτα φυτικά συστατικά είναι οι φτηνοί fillers καλαμπόκι και σιτάρι και είναι θετικό ότι αυτά τα συστατικά έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη. Η Diamant Cat Star Mix περιλαμβάνει επίσης ρύζι και πολτό τεύτλων! Πρόκειται για μια τροφή με λιγοστές θερμίδες, 3300/κιλό! Σε αυτό το σημείο να ξέρετε ότι οι γάτες που ζουν στο δρόμο έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από θερμίδες, ενώ αντίθετα οι οικόσιτες γάτες μάλλον χρειάζονται περιορισμένο αριθμό θερμίδων!

Χημική Ανάλυση

Βασικό στοιχείο μιας ξηράς τροφής, είναι η ποσότητα της πρωτεϊνης που περιέχει και στην περίπτωση μας, είναι πολύ χαμηλή, στα 27%. Δυστυχώς, το ποσοστό υδατάνθρακα στην Diamant Cat Star Mix είναι πολύ υψηλό, στο 43% και καθιστά την τροφή εξαιρετικά δύσπεπτη για τη γατούλα μας! Στα καλά νέα συγκαταλέγεται, η περιεκτικότητα σε ταυρίνη – ένα ουσιώδες αμινοξύ απαραίτητο για την ευζωία και την υγεία της γάτας, της τάξεως των 2000 mg/kg!

Τιμή

Και φτάνουμε στην τιμή που είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική, στα 2,54 ευρώ/κιλό, αλλά συγκρινόμενη με τον ανταγωνισμό της, υστερεί πολύ στην ποιότητα των συστατικών.

Ωστόσο αν θέλετε να αγοράσετε την Diamant Cat Star Mix, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε εσείς

Η πρόταση του Τσίτσου

Εάν αναζητάτε μια φτηνή ξηρά τροφή για ενήλικες γάτες, αν και η Diamant Cat Star Mix αποτελεί μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική επιλογή ως προς την τιμή της, εγώ θα σας πρότεινα μια τροφή με καλύτερη σύσταση, την Happy Cat Minkas Urinary Care!

  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care έχει 38% υδατάνθρακα, πολύ καλύτερο του 43% της Diamant Cat Star Mix!
  • Η Diamant Cat Star Mix έχει χαμηλό ποσοστό πρωτεϊνης 27% έναντι 32% της Happy Cat Minkas Urinary Care!
  • Η Happy Cat Minkas Urinary Care περιέχει 5000mg μεθειονίνης, ενώ στην Diamant Cat Star Mix δεν υπάρχει καμία αναφορά!

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Happy Cat Minkas Urinary Care, κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *