ΚΡΙΤΙΚΗ: Bosch Sanabelle Cat Sterilized Poultry Grain Free

H Sanabelle μπήκε πολύ δυναμικά στον χώρο των grain free ξηρών τροφών με μια πρόταση εξαιρετική από άποψη τιμής (στην οικονομική, μεγάλη συσκευασία) όμως ενώ σε πρώτη φάση τα πράγματα φαίνονται εξαιρετικά ίσως δεν είναι έτσι! Εδώ θα εξετάσουμε ενδελεχώς την σύνθεση, την χημική ανάλυση και την τιμή της Bosch Sanabelle Cat Sterilized Poultry Grain Free και θα δούμε αν τελικά είναι όντως τόσο δελεαστική όσο φαίνεται: μια grain free τροφή με φρέσκα υλικά και κόστος μόλις στα 6 ευρώ. 

Διαβάζοντας θα ανακαλύψετε ότι η συγκεκριμένη τροφή έχει κάμποσα κουσούρια! Ακολουθήστε με! 

Bosch Sanabelle Cat Sterilized Poultry Grain Free - Η κριτική

Σύσταση

H Bosch Sanabelle Cat Sterilized Poultry Grain Free ξεκινάει πολύ δυνατά την ετικέτα της ξεκαθαρίζοντας ότι το πρώτο της συστατικό είναι φρέσκο κρέας πουλερικών (δεν διευκρινίζει όμως τι πουλερικά) κάτι που σημαίνει ότι το πρώτο συστατικό είναι σούπερ εύπεπτο (κρέας=μύες=ό,τι πιο εύπεπτο)! Στα συν και η παρουσία φρέσκου συκωτιού, μια ακόμη εξαιρετική και εύπεπτη πηγή πρωτείνης! Και σαν κάθε grain free τροφή που σέβεται τον εαυτό της συμπληρώνεται από διάφορα ενδιαφέροντα υλικά όπως ίνες μπιζελιού, μύρτιλλα και cranberry!

Καλά δεν το πάει; Διαβάστε τη συνέχεια για να μάθετε!

Χημική Ανάλυση

Παιδιά μου, εδώ τα πράγματα χαλάνε, μια και η Sanabelle έχει μόλις 29% πρωτεϊνη, ποσοστό ελάχιστο για μια grain free τροφή – και γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η πρωτεϊνη ενεργειακά για τη γάτα! Μοιραία αναγκαστικά πρέπει να έχει μπόλικο υδατάνθρακα (που προέρχεται κατά βάση από πατάτα – η οποία έχει υψηλό γλυκαιμικό δείκτη)!

Την ίδια στιγμή ο φώσφορος (που ενοχοποιείται για ουρολιθιάσεις και προβλήματα στα νεφρά) είναι τσιμπημένος (ειδικα μια και μιλαμε για ξηρές τροφές με τα φοβερά μειονεκτήματά τους), στα 1.05% ενώ το μαγνήσιο είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα!

Στην χημική ανάλυση η Bosch Sanabelle μας τα χάλασε τελείως, καταστρέφοντας τις υποσχέσεις που μας άφησε διαβάζοντας τη σύνθεσή της!

Τιμή

Η τιμή της Bosch Sanabelle Cat Sterilized Poultry Grain Free  στην οικονομική συσκευασία των 10κιλών είναι φυσικά εξαιρετική (για grain free), στα 6 ευρώ ανα κιλό, όμως τελικά, λαμβάνοντας υπόψιν και την χημική ανάλυσή της, δεν δικαιώνει αυτή την τιμή! 

Αν τώρα θέλετε να αγοράσετε την Bosch Sanabelle Cat Sterilized Poultry Grain Free μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα και τις 120 Τσιτσόγατες, χωρίς να επιβαρυνείτε έξτρα εσείς.

Η πρόταση του Τσίτσου

Έχοντας πει τα παραπάνω για την Bosch Sanabelle Cat Sterilized Poultry Grain Free, γίνεται ξεκάθαρο ότι αυτή η τροφή έχει εξαιρετική σύνθεση αλλά τόσο προβληματική χημική ανάλυση που δεν μπορώ να σας την προτείνω ως ιδανική! Τι έχω να σας προτείνω αντ’ αυτής; Την εξαιρετική Carnilove Adult Sterilized που υπερτερεί στα εξής:

  • Έχει μόλις 25% υδατάνθρακα (έναντι.. 39% της Sanabelle)
  • Έχει ακόμη πιο εξαιρετικά υλικά και ταυτόχρονα δεν περιέχει συστατικά υψηλού γλυκαιμικού δείκτη
  • Έχει 38% πρωτείνης που βασίζεται κυρίως σε εύπεπτα και υψηλής βιολογικής αξίας ζωικά συστατικά
  • Έχει τέλεια συγκέντρωση σε φώσφορο/μαγνήσιο/ασβέστιο!

Αν θέλετε να αποκτήσετε την Carnilove κάντε κλικ ΕΔΩ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *